vidjo sam dosta ovih replika koje kostaju nekih 40-50 KM, ali za originale, ne mogu se sjetiti jbg

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To vam ja pričam zato ću ja u Visokom kupit naočale su vrh za naše uslove,a samo 15 KMPuma je napisao/la:Nisam siguran ni da li kod nas (Sarajevo) ima originalnih rayban-ki
vidjo sam dosta ovih replika koje kostaju nekih 40-50 KM, ali za originale, ne mogu se sjetiti jbg
Pa gdje ces bolan nebio u Visokom....pa neces ni doc do radnje da kupis, neko ce te za'ebat za nesta....LBJ MVP je napisao/la:To vam ja pričam zato ću ja u Visokom kupit naočale su vrh za naše uslove,a samo 15 KMPuma je napisao/la:Nisam siguran ni da li kod nas (Sarajevo) ima originalnih rayban-ki
Ma čuo sam od jarana i on kupio u vas radnja odmah na ulazu u grad jbg može se brzo šmugnut ionako u vas puno bagreadis.p je napisao/la:Pa gdje ces bolan nebio u Visokom....pa neces ni doc do radnje da kupis, neko ce te za'ebat za nesta....LBJ MVP je napisao/la:To vam ja pričam zato ću ja u Visokom kupit naočale su vrh za naše uslove,a samo 15 KMPuma je napisao/la:Nisam siguran ni da li kod nas (Sarajevo) ima originalnih rayban-ki
vidjo sam dosta ovih replika koje kostaju nekih 40-50 KM, ali za originale, ne mogu se sjetiti jbg![]()
![]()
kad to budeadis.p je napisao/la:Ma vašer je zakon.....bude picki ko salate.....![]()
![]()
bude pocetkom augusta ja mislim traje 5 danajasmin256 je napisao/la:kad to budeadis.p je napisao/la:Ma vašer je zakon.....bude picki ko salate.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci ocekujte mene i mozda LBJ pocetkom augusta.Faraon iz Visokog je napisao/la:bude pocetkom augusta ja mislim traje 5 danajasmin256 je napisao/la:kad to budeadis.p je napisao/la:Ma vašer je zakon.....bude picki ko salate.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasmin256 je napisao/la: znaci ocekujte mene i mozda LBJ pocetkom augusta.![]()
taman ja u augustu 17 aBd. ma nemam ni ja nista protiv starijih, neg' adis vidim "ganja" ove jablanicanke iz mog razreda. **** stariLBJ MVP je napisao/la:jasmin256 je napisao/la: znaci ocekujte mene i mozda LBJ pocetkom augusta.![]()
![]()
![]()
Možda
![]()
Jbt ovo će bit okupljanje forumaša na vašeru
Al dobro je tu smo s godinama 15,16Još trebe tih godina i eto mada ja nemam ništa ni protiv starijih
Ma taman mene visina i brkovijasmin256 je napisao/la:taman ja u augustu 17 aBd. ma nemam ni ja nista protiv starijih, neg' adis vidim "ganja" ove jablanicanke iz mog razreda. **** stariLBJ MVP je napisao/la:jasmin256 je napisao/la: znaci ocekujte mene i mozda LBJ pocetkom augusta.![]()
![]()
![]()
Možda
![]()
Al dobro je tu smo s godinama 15,16Još trebe tih godina i eto mada ja nemam ništa ni protiv starijih
![]()
nista, povescu mu koju iz jablanice, a on nam je obec'o sredit trebe kad dodjemo.
![]()
Povedi onu....nije losa....jasmin256 je napisao/la:taman ja u augustu 17 aBd. ma nemam ni ja nista protiv starijih, neg' adis vidim "ganja" ove jablanicanke iz mog razreda. **** stariLBJ MVP je napisao/la:jasmin256 je napisao/la: znaci ocekujte mene i mozda LBJ pocetkom augusta.![]()
![]()
![]()
Možda
![]()
![]()
nista, povescu mu koju iz jablanice, a on nam je obec'o sredit trebe kad dodjemo.
![]()
Mora biti jarane. Aviatorke se sigurno mogu uzeti u Sarajevu, u to sam ubijeđen. Ako ništa, možeš ih naručiti kod optičara, samo što će tako biti za "nijansu" skuplje. Ja sam svoje dobio na poklon, al' su spletom nes(p)retnih okolnosti završile u smeću (slomile se u pi*ku materinu) .Puma je napisao/la:Nisam siguran ni da li kod nas (Sarajevo) ima originalnih rayban-ki
Imaš na Ircu; preciznije kod Tuša "Design Studio Miss". Ja sam kod njih 2x uradio maje sa natpisima i jako sam zadovoljan.adnan_nanda je napisao/la:Haha, imam i ovde kod sebe ali nemaju majica, a Frutek je iz Tz pa mi to takođe odgovara, još ako je provjereno da dobro rade, onda je to to.
jasmin256 je napisao/la:adise nije problem. nek i LBJ povede kojual ti nama spremis fin docek
![]()
ima, ima evo saznao sam danas bas da imaMonolog je napisao/la:Mora biti jarane. Aviatorke se sigurno mogu uzeti u Sarajevu, u to sam ubijeđen. Ako ništa, možeš ih naručiti kod optičara, samo što će tako biti za "nijansu" skuplje. Ja sam svoje dobio na poklon, al' su spletom nes(p)retnih okolnosti završile u smeću (slomile se u pi*ku materinu) .Puma je napisao/la:Nisam siguran ni da li kod nas (Sarajevo) ima originalnih rayban-ki