Sloga sa juniorima protiv borca kad je borac upao u malu krizu a posle sloge dolazi FK SARAJEVO.
Prijedor 3-4 katastrofalne pogreske sudiske u korist borca bar 2 boda im je spasio
Zuti karton jatti ponisten go na 2-2 protiv nas
Bila je neka situacija protiv zelje 1-0
Protiv veleza cist go velezu ponistili (borac izvuko nerjeseno)
Conimi se sa ue bila neka kradja i protiv posusja
Takodje oba gola sto su dali velezu su bili na vagi i oba slucaja da je borac bio u onoj situaci GOLOVI NEBI BILI PIJANI. Nekazem da je sudiha pogrijesio i moze se podvest sudisko slobodno uvjerenje, i to je ok al ta sudisja uvjetenja nikad nejdu na stetu borca.
Start hirosa na ELEZIJA otvorenom nogom djonom i ocito po reakci vidi se da zna da nece dobit crveni oni su to navikli imaju sampouzdanje da onako moze startat svaku utakmicu i da ce dobit crveni samo ako je 90 minuta i vode 2-3 gola razlike. Takodje jos bitni faktor je idivo na to da povrijedis igraca (nekazem da ide damu unisti karijeru) al da ga ostetis sigurno a sa gestom ruku pokusavas da se zatitis reakcije jer znas da si iprovocirao igraca koji je ljut i nije to da ti njega usmeno provociras (sporaka provokacija) pravis faul za crveni karton dobivas zuti, stetis igraca i isprovociras zuti karton istom tom igracu koji je fasovo zanalo prelom noge.
Crveni karton karlosu igrac borca pravi faul za zuti sudija pusta precnost igrac borca ponovo pravi prekrsaj za zuti (to jeste crveni) samo karlos dobija crveni (ok ima ekemenata) zasto negledat var jer karlos nije udario u lice pesnicom niti samarom igraca borca vec je u stilu gradjenja i zastite sebe koristio podlakticu koja je otisla mozda malo visocije i po meni sudija treba da pogleda tu situaciju i ujedno situaciju za crveni karton borcevom igracu.
Takodje sutuacija u bl kad je borac dao prvi go kad je ristovskog udario otvorenom rukom igrac borca nema vara nema usporenog snimka. Nekazem da ga je udario al ono bi sudija gledao da je borac bio u pitanju i da smo mi dali go njima iz one situacije. Pogledajte koliko se gledao go Bralica kad smo njih pobjedili.
Cak situacija na grbavici kad je borac dao pobjedonsni go ono je bio cist faul za zelju a oni su svirali igranje rukom koje se jeste desilo al posle guranja igraca zelje sledja.
Ovo sam nabrojao sigurno ima jos 4-5 situacija, al kad ovo sagledas i pogledas recimo koliko stete sudiskim odlukama smo mi pretrpili mi dolazimo u situaciju da bi mi bili jos u igri za prvaka bh.
Jer da je bar 50% ovih situacija svirano fer i na stetu borca i da je 50% teski gresaka koje smo mi pretrpili, drugacija bi tu prica bila, drugacije bi se igraci borca ponasali fizicki psihicki nebi imali to sampouzdanje i kad daju go i kad prave faul i kad su defanzivi. Jer mi smo borac stisli i bilo je samo pitanje vremena kad ce primit go u bl i hop ponisti go i kad nito nije dovoljno crveni. Dok recimo hiros prodje sa zutim a namjerno udara igraca otvorenim djonom
Btw:magoda je sinoc bio u nekoj emisi kaze u ns bh nema nijedan prestavnik iz kantona u kojem ima premijer ligas.
Takodje falio se 10 minuta dao sam dao sam dao sam napravio sam napravio sam jug na grbavici 6,5 m km, 10 minuta tu pricu gusla ni rijeci o kosevu a isto propali voditelj nista ne pita o kosevu.
MAGODA POPISAM TI SE U POSO KERU, sad kad vas trezoras iskara bice te ispod 2%, jebovam p e d e r mater