FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KarloIvandic
- Kontakt:
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema jaceg saveznista od srba i hrvata kad treba protiv Bosne.
Al mi im pomazemo da nas yebu. Kod nas je patriotizam najjaci kad su rijeci u pitanju. Kod djela vec pokazemo da smo bez muda.
Al mi im pomazemo da nas yebu. Kod nas je patriotizam najjaci kad su rijeci u pitanju. Kod djela vec pokazemo da smo bez muda.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- belosevic23
- Kontakt:
hajde Zeka obraduj nas bar ti, uzmi stvari u svoje ruke, samo još tebi vjerujemo
Ako stvarno ZORAN ZEKIC dodje na koliko godina ugovor, 1 godinu, 2 godine,3 godine, 5 godina.
Ja bih 5 godina al klauzula 1 m€
Ja bih 5 godina al klauzula 1 m€
-
rimljanin90
- Kontakt:
Da li potencijalni dolazak Zekica potvrdjuje odsustvo ajle u klubu?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ajla nije tu već nekoliko mjeseci. Da jeste, ne bi Zekić ni razmatrao da se vrati.rimljanin90 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 08:22Da li potencijalni dolazak Zekica potvrdjuje odsustvo ajle u klubu?
- teamnorth1989
- Kontakt:
tegoba bi bilo da ostane samo da slusamo njegove izjave a ne da jos pratimo utakmice.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2026, 23:38Ne znam otkud stalno ta prica oko Zekica al mislim da nije u nekim odnosima s Mamicem . Ja sam nesto ubjedjen da ce Mamic zadrzati Cvitanovica jer je njegov igrac.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Bilo mi je tesko povjerovati ali mislim da ovo sada to potvrdjuje. Uz zekica s onom igrom od prosle godine i s nekom zastitom u savezu preko mamica bi sigurno bili konkurenti za titulu do samog krajaGalileoGalilei je napisao/la: ↑19 maj 2026, 08:57Ajla nije tu već nekoliko mjeseci. Da jeste, ne bi Zekić ni razmatrao da se vrati.rimljanin90 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 08:22Da li potencijalni dolazak Zekica potvrdjuje odsustvo ajle u klubu?
Valja onim momcima na istoku skinut X sa transa ZZ
Dobro nam dosao nazad sefe, postroji ove ublehe od igraca i povedi nas do titule!
Dobro nam dosao nazad sefe, postroji ove ublehe od igraca i povedi nas do titule!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
A gdje ste to vidjeli da je Zekic novi trener?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Pa dobro i iz njegovog intervju se izmedju redova moze procitati da je bio kontakt...
Naravno da on to nece potvrditi zbog kolege koji je na nasoj klupi, ali mislim i da ona recenica iz intrvjua gdje kaze nesto u smislu nove strategije sa mladjim igracima to potvrdjuje...
Zekicu dati odrijesene ruke sa Mamicem u sportskom sektoru bilo bi idealno...
Nadam se aBgda da dolazi...
Naravno da on to nece potvrditi zbog kolege koji je na nasoj klupi, ali mislim i da ona recenica iz intrvjua gdje kaze nesto u smislu nove strategije sa mladjim igracima to potvrdjuje...
Zekicu dati odrijesene ruke sa Mamicem u sportskom sektoru bilo bi idealno...
Nadam se aBgda da dolazi...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mešnjak potvrdio, Zekić jučer između redova govori da se nikad ne zna u budućnosti, a i načulo se da ga je Mirvić zvao. Da li će doći ili ne, ali da je kontaktiran, to jeste.
I onaj Sokolović mu je poželio dobrodošlicu, a blizak je sa dosta naših ljudi.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zar nije neki BH Telekom turnir danas na Ilidži na kojem učestvuju regionalne zvijezde među kojima je i Zekić pa je došao u Sarajevo? Ili sam ja tu nešto pobrkao?
Negdje sam to pročitao al da me je.beš ne mogu se sjetiti.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ayle u klubu nema od onog sastanka u lobyu hotela sa Mamicem...GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 maj 2026, 08:57Ajla nije tu već nekoliko mjeseci. Da jeste, ne bi Zekić ni razmatrao da se vrati.rimljanin90 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 08:22Da li potencijalni dolazak Zekica potvrdjuje odsustvo ajle u klubu?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jeste, danas u 17h.DoktorXabaras je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:16Zar nije neki BH Telekom turnir danas na Ilidži na kojem učestvuju regionalne zvijezde među kojima je i Zekić pa je došao u Sarajevo? Ili sam ja tu nešto pobrkao?
Ne znam kakav je zekic sa mamicem, mario je klasicni yes man, dok zekic mislim da je tezak ko crna zemlja po tom pitanju. Ne znam bas koliko bi ovaj pustio da mu mamic suflira, jedino ako mu vec unaprijed garantuju tu neku slobodu.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma znam da sam negdje to pročitao al kad sve ovo danas prebrzo se skrola i onda ne možeš se sjetiti da ga je.beš.GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:25Jeste, danas u 17h.DoktorXabaras je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:16Zar nije neki BH Telekom turnir danas na Ilidži na kojem učestvuju regionalne zvijezde među kojima je i Zekić pa je došao u Sarajevo? Ili sam ja tu nešto pobrkao?
Daj Bože da ima tu istine i da smo i mi razlog zbog kojeg je došao, mada ja mislim da je to baš teško ostvarivo.
Doktor za retardaciju.
- egocentrik
- Kontakt:
Dok rezultati pate, istinske legende gladuju, na trofejima prašina a pored njih "Moja kravica" kurvetine lezbejke i ostali sljam i polusvijet sebi trasira put, polusvijet stanove, motore od FKS kupuje. Ovo nije klub koji sam zavolio

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Šta je mešnjak reko?GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:13Mešnjak potvrdio, Zekić jučer između redova govori da se nikad ne zna u budućnosti, a i načulo se da ga je Mirvić zvao. Da li će doći ili ne, ali da je kontaktiran, to jeste.
Ja sam vidio screenshot chata gdje mesnjak odgovara i kaze nesto u smislu da je kontakt uspostavljen i da ceka zeku da se javiSamoIzrekno je napisao/la: ↑19 maj 2026, 10:26Šta je mešnjak reko?GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:13Mešnjak potvrdio, Zekić jučer između redova govori da se nikad ne zna u budućnosti, a i načulo se da ga je Mirvić zvao. Da li će doći ili ne, ali da je kontaktiran, to jeste.