Vanja8 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:00
BarbareZeljin je napisao/la: ↑19 maj 2026, 08:38
Vanja8 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 22:44
Brate, moram tu predstavu obavezno pogledati, volim horore, a vi kakvi ste majstori scenarija ne sumnjam da je vrhunska...
Da je pogledas prestao bi da pricas tako moj Vanja. Ne cudi mene orginanje tvojih kolega sa tribine po temi,cudi mene da si ti postao jedan od ekipe.
Sta mislis dragi moj Vanja kakav horor bi se dao napraviti po vasem scenariju. Tu bi tek trebao da vidis spletke,predumisljaje,organizovanje,otimacinu,ideologije,prilagodbe,putovanja,avanture,preustrojavanje....jesam li sta god zaboravio,mora da jesam,ima nekih tema koje su previse i za horor. Da pitamo Tobea strucnjaka. On je inace veliki poznavalac horora.
A posto imas zelju da je pogledas,smatraj to zavrsenim. Ipak si ti moj drug.
Brate, ti si me iznenadio, ti dobro znas da ja ovako komuniciram samo sa Nodijem i iskljucivo sa njim...
Na njegove nebuloze i zivot u paralelnom svijetu mozes pisati s njim na ovaj zahebantski nacin...
A sto se predstave tice, sigurno cu je pogledati...
Uzivam u predstavama Sarajevskog Ratnog Teatra...
**** Nodija ko njega ozbiljno dozivljava uopste. Ne zajebaji Vanja,ponjelo te par puta. Sto su mnogi prestali pisati,pa i od Zeljine teme ste napravili svoju temu,da ne pricam o ovoj.
Sto se predstave tice bujrum, moj si gost i vrlo rado bi te volio vidjeti. U predstavi svakako imas pitara koji glume i rade na njoj i vrlo su ponosni na nju. I neces vjerovati ni jednom u losem kontekstu niste spomenuti.
Jedina stvar koja se vama ne bi svidjela,je dio kada "objektivni sarajevski mediji" izvjestavaju sa prvog derbija nakon prelaska Zeljinih igraca i Joskovog NE. Nije problem u velicanju igre Sarajeva,nego u naglasavanju koliko je los Domorocki. Imaju sacuvani tekstovi.
Jos sad u Zenici trebalo dijete pitar da mijenja naseg djecaka. Nego
" sreca" Robijasi shvatise na vrijeme podmukli plan,kako otimamo djecu drugih.
A ne znaju da su ideju o predstavi u kojoj se pominje Celik ,tvorci dobili vidjevsi ovu nasu. Da se razumijemo predstava nije o Celiku nego o Zenici. I sigurno ce igrati u Sarajevu.
Moj Vanja i vi bi mogli napraviti nesto slicno.
Stol sahovska ploca,2 fudbalska velemajstora,Pape Susic i Asim Ferhatovic. Eto dao sam vam ideju. Nemojte samo da vam Benjo Isovic dalje radi dramatrugiju otislo bi u jeftino deranje i Divovanje.
Znam i da Tobea sigurno zanima jesmo li pricali o Osimovim namjestaljkama. Nismo Tobe,to vjesto krijemo **** ga.
**** ga ti znas sta je propaganda. Korigujemo historiju i radimo na vjestom zaboravljanju.
Ali eto Tobe ti se ukljuci sa Benjom,siguran sam da bi vi to realno ispricali,onako kako jeste. Skola je zlato.