Premijer liga BiH - aktuelno

BarbareZeljin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la BarbareZeljin » 19 maj 2026, 08:38

Vanja8 je napisao/la:
18 maj 2026, 22:44
NoDi80 je napisao/la:
18 maj 2026, 22:38
Sto se tice koseva i predstava, pamtim samo koridu

Historijsko-sportski dokumentarni film "Dolina ćupova", u režiji Lejle Zvizdić, nagrađen je prestižnom nagradom "Mention d'Honneur" (Počasno priznanje) u kategoriji fudbalskih filmova na 42. Međunarodnom festivalu sportskog filma "Sport Movies & TV 2024 – Milano International FICTS Fest".Ovaj dokumentarac, koji slavi stoljetnu historiju Fudbalskog kluba Željezničar i kultnog stadiona Grbavica, prepoznat je od strane međunarodnog žirija u konkurenciji od čak 32 svjetska ostvarenja.
Brate, moram tu predstavu obavezno pogledati, volim horore, a vi kakvi ste majstori scenarija ne sumnjam da je vrhunska... :urnebes: :urnebes:
Da je pogledas prestao bi da pricas tako moj Vanja. Ne cudi mene orginanje tvojih kolega sa tribine po temi,cudi mene da si ti postao jedan od ekipe.
Sta mislis dragi moj Vanja kakav horor bi se dao napraviti po vasem scenariju. Tu bi tek trebao da vidis spletke,predumisljaje,organizovanje,otimacinu,ideologije,prilagodbe,putovanja,avanture,preustrojavanje....jesam li sta god zaboravio,mora da jesam,ima nekih tema koje su previse i za horor. Da pitamo Tobea strucnjaka. On je inace veliki poznavalac horora.
A posto imas zelju da je pogledas,smatraj to zavrsenim. Ipak si ti moj drug.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 19 maj 2026, 08:46

AjkulaCekicarka je napisao/la:
19 maj 2026, 08:24
Danas je sjednica parlamenta?
klasa radnička :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 maj 2026, 09:00

BarbareZeljin je napisao/la:
19 maj 2026, 08:38
Vanja8 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
18 maj 2026, 22:38
Sto se tice koseva i predstava, pamtim samo koridu

Historijsko-sportski dokumentarni film "Dolina ćupova", u režiji Lejle Zvizdić, nagrađen je prestižnom nagradom "Mention d'Honneur" (Počasno priznanje) u kategoriji fudbalskih filmova na 42. Međunarodnom festivalu sportskog filma "Sport Movies & TV 2024 – Milano International FICTS Fest".Ovaj dokumentarac, koji slavi stoljetnu historiju Fudbalskog kluba Željezničar i kultnog stadiona Grbavica, prepoznat je od strane međunarodnog žirija u konkurenciji od čak 32 svjetska ostvarenja.
Brate, moram tu predstavu obavezno pogledati, volim horore, a vi kakvi ste majstori scenarija ne sumnjam da je vrhunska... :urnebes: :urnebes:
Da je pogledas prestao bi da pricas tako moj Vanja. Ne cudi mene orginanje tvojih kolega sa tribine po temi,cudi mene da si ti postao jedan od ekipe.
Sta mislis dragi moj Vanja kakav horor bi se dao napraviti po vasem scenariju. Tu bi tek trebao da vidis spletke,predumisljaje,organizovanje,otimacinu,ideologije,prilagodbe,putovanja,avanture,preustrojavanje....jesam li sta god zaboravio,mora da jesam,ima nekih tema koje su previse i za horor. Da pitamo Tobea strucnjaka. On je inace veliki poznavalac horora.
Brate, ti si me iznenadio, ti dobro znas da ja ovako komuniciram samo sa Nodijem i iskljucivo sa njim...
Na njegove nebuloze i zivot u paralelnom svijetu mozes pisati s njim samo na ovaj zahebantski nacin...
A sto se predstave tice, sigurno cu je pogledati...
Uzivam u predstavama Sarajevskog Ratnog Teatra...

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 19 maj 2026, 09:29

Raspravljaju koja je politička opcija bolja za Željezničar, ponovo se samoprozvana radnička klasa vraća u parlamentarne klupe ili bolje rečeno svoje prirodno stanište a i isto vrijeme protestuju zbog otkazivanja neke pozorišne predstave izmišljenoj radničkoj klasi :crazy: i to zamisli tog bahaćenja otići u Zenicu i prodavati takve bajke. :crazy:
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 19 maj 2026, 09:38

slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 19 maj 2026, 09:54

Vanja8 je napisao/la:
19 maj 2026, 09:00
Vanja8 je napisao/la:

Brate, ti si me iznenadio, ti dobro znas da ja ovako komuniciram samo sa Nodijem i iskljucivo sa njim...
Na njegove nebuloze i zivot u paralelnom svijetu mozes pisati s njim na ovaj zahebantski nacin...
**** Nodija ko njega ozbiljno dozivljava uopste. Ne zajebaji Vanja,ponjelo te par puta. Sto su mnogi prestali pisati,pa i od Zeljine teme ste napravili svoju temu,da ne pricam o ovoj.
Sto se predstave tice bujrum, moj si gost i vrlo rado bi te volio vidjeti. U predstavi svakako imas pitara koji glume i rade na njoj i vrlo su ponosni na nju. I neces vjerovati ni jednom u losem kontekstu niste spomenuti.
Jedina stvar koja se vama ne bi svidjela,je dio kada "objektivni sarajevski mediji" izvjestavaju sa prvog derbija nakon prelaska Zeljinih igraca i Joskovog NE. Nije problem u velicanju igre Sarajeva,nego u naglasavanju koliko je los Domorocki. Imaju sacuvani tekstovi.
Jos sad u Zenici trebalo dijete pitar da mijenja naseg djecaka. Nego
" sreca" Robijasi shvatise na vrijeme podmukli plan,kako otimamo djecu drugih.
A ne znaju da su ideju o predstavi u kojoj se pominje Celik ,tvorci dobili vidjevsi ovu nasu. Da se razumijemo predstava nije o Celiku nego o Zenici. I sigurno ce igrati u Sarajevu.
Moj Vanja i vi bi mogli napraviti nesto slicno.
Stol sahovska ploca,2 fudbalska velemajstora,Pape Susic i Asim Ferhatovic. Eto dao sam vam ideju. Nemojte samo da vam Benjo Isovic dalje radi dramatrugiju otislo bi u jeftino deranje i Divovanje.
Znam i da Tobea sigurno zanima jesmo li pricali o Osimovim namjestaljkama. Nismo Tobe,to vjesto krijemo **** ga.
**** ga ti znas sta je propaganda. Korigujemo historiju i radimo na vjestom zaboravljanju.
Ali eto Tobe ti se ukljuci sa Benjom,siguran sam da bi vi to realno ispricali,onako kako jeste. Skola je zlato.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 19 maj 2026, 10:09

Kakav projekat se ocekuje i kakva atmosfera , syebat ce se nacija

Bice stadion gradski svjetski
Petak je uslikano ovo, Dzuma bila zato ih je manje nego inace
Samo slozan DZEMAT :bih:
slika

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 19 maj 2026, 10:29

Ali komsije koje zbog jedne utakmice pretkola na svake 3-4 godine ima pdf Velez-Europa… :bow:
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 19 maj 2026, 11:09

Aldijan Korora upravo sjedi u Starom gradu. To bi bilo to izgleda.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 19 maj 2026, 11:14

GrbavicaHrammm je napisao/la:
19 maj 2026, 10:09
Kakav projekat se ocekuje i kakva atmosfera , syebat ce se nacija

Bice stadion gradski svjetski
Petak je uslikano ovo, Dzuma bila zato ih je manje nego inace
Samo slozan DZEMAT :bih:
slika
Isto kao da je TM bilo vise neki dan na Grbavici protiv Sloge jos lijepo vrijeme vam bilo. Koliko nesto ismijavas HZ po kisi i jos imamo tu podjelu medju grupama koja ce se kad tad rijesiti, bgm smaras. Klub ti ima problema a ti samo pises o grupi. Polupo si loncice i izgubio kompas, ne znas prioritete neke

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 maj 2026, 12:25

19 maj 2026, 09:54
Vanja8 je napisao/la:

Na njegove nebuloze i zivot u paralelnom svijetu mozes pisati s njim na ovaj zahebantski nacin...
**** Nodija ko njega ozbiljno dozivljava uopste. Ne zajebaji Vanja,ponjelo te par puta. Sto su mnogi prestali pisati,pa i od Zeljine teme ste napravili svoju temu,da ne pricam o ovoj.
Sto se predstave tice bujrum, moj si gost i vrlo rado bi te volio vidjeti. U predstavi svakako imas pitara koji glume i rade na njoj i vrlo su ponosni na nju. I neces vjerovati ni jednom u losem kontekstu niste spomenuti.
Jedina stvar koja se vama ne bi svidjela,je dio kada "objektivni sarajevski mediji" izvjestavaju sa prvog derbija nakon prelaska Zeljinih igraca i Joskovog NE. Nije problem u velicanju igre Sarajeva,nego u naglasavanju koliko je los Domorocki. Imaju sacuvani tekstovi.
A ne znaju da su ideju o predstavi u kojoj se pominje Celik ,tvorci dobili vidjevsi ovu nasu. Da se razumijemo predstava nije o Celiku nego o Zenici. I sigurno ce igrati u Sarajevu.
Stol sahovska ploca,2 fudbalska velemajstora,Pape Susic i Asim Ferhatovic. Eto dao sam vam ideju. Nemojte samo da vam Benjo Isovic dalje radi dramatrugiju otislo bi u jeftino deranje i Divovanje.
Znam i da Tobea sigurno zanima jesmo li pricali o Osimovim namjestaljkama. Nismo Tobe,to vjesto krijemo **** ga.
**** ga ti znas sta je propaganda. Korigujemo historiju i radimo na vjestom zaboravljanju.
Ali eto Tobe ti se ukljuci sa Benjom,siguran sam da bi vi to realno ispricali,onako kako jeste. Skola je zlato.
Ma ti si moj drug...
Da me je ponijelo, iskreno, nije, ali ok, prihvatam sugestiju sa tvoje strane jer znas koje postovanje imas od mene...

Sto se tice predstave , samo vikni i idemo...
To, sto je predstava o Zelji, meni apsolutno nije nikakav problem i nemas potrebe mi objasnjavati da li neki pitar ili njegov sin, glumi, statira ili na bilo koji drugi nacin ucestvuje u tome, jer mi smo u svim porama zivota toliko medjusobno isprepleteni, da nikada o tim stvarima ne razmisljam...

Naravno, nemas mi potrebe objasnjavati sta bi mi se svidjelo, jer u nekom umjetnickom izrazaju i ocekujem pristrasnost o onom o kome je predstava radjena nasuprot najvecem sportskom rivalu...

Tu sam bruda, kad god hoces...

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 19 maj 2026, 12:30

LondonBlues je napisao/la:
19 maj 2026, 10:29
Ali komsije koje zbog jedne utakmice pretkola na svake 3-4 godine ima pdf Velez-Europa… :bow:
Cuj svake 3-4 godine a evo u zadnjih 5 godina Velež će igrat četvrti put u Europi. :crazy:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 19 maj 2026, 12:41

Vanja8 je napisao/la:
19 maj 2026, 12:25
19 maj 2026, 09:54
Vanja8 je napisao/la:

Ma ti si moj drug...
Da me je ponijelo, iskreno, nije, ali ok, prihvatam sugestiju sa tvoje strane jer znas koje postovanje imas od mene...

Sto se tice predstave , samo vikni i idemo...
To, sto je predstava o Zelji, meni apsolutno nije nikakav problem i nemas potrebe mi objasnjavati da li neki pitar ili njegov sin, glumi, statira ili na bilo koji drugi nacin ucestvuje u tome, jer mi smo u svim porama zivota toliko medjusobno isprepleteni, da nikada o tim stvarima ne razmisljam...

Naravno, nemas mi potrebe objasnjavati sta bi mi se svidjelo, jer u nekom umjetnickom izrazaju i ocekujem pristrasnost o onom o kome je predstava radjena nasuprot najvecem sportskom rivalu...

Tu sam bruda, kad god hoces...
Ponese i mene ali vjeruj iz postovanja prema tebi i par jos ljudi rijetko sta pisem kontra Sarajeva i kad imam i kad nemam osnova.
Nemam cak volje ni zajebavati ljude jer smo u takvoj situaciji da ti zajebancija skoci na nos vec sljedece sedmice. Bolje sutiti.

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 19 maj 2026, 12:55

Vidim da se zezamo na račun jedno drugog. Pa da nas pitam kada su se zadnji put Željo i Sarajevo borili za titulu međusobno ili sami…

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 19 maj 2026, 12:57

ErosViverosViv je napisao/la:
19 maj 2026, 08:46
AjkulaCekicarka je napisao/la:
19 maj 2026, 08:24
Danas je sjednica parlamenta?
klasa radnička :rol:
Hoce li biti prisutni zeljini senatori? :rol: :rol: :rol:

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 19 maj 2026, 13:00

Sarajevo onda kad su ispustili 13 bodova prednosti nad nama. 2021 proljeće.
Željo u korona sezoni, kad je prekinuto. Sarajevo šampion bilo.

Od 2014 do 2026, samo tri ekipe su osvajale titule.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 19 maj 2026, 13:18

rishovski je napisao/la:
19 maj 2026, 12:30
LondonBlues je napisao/la:
19 maj 2026, 10:29
Cuj svake 3-4 godine a evo u zadnjih 5 godina Velež će igrat četvrti put u Europi. :crazy:
Kakav trener takvi i navijači, žive da nekoga provociraju.....
Pusti ih i ne trigeruj se jer se time hrane !
Veliki respect od mene jer vam je u stručnom štabu osoba koju sam htio tetovirati onomad kad je po desnoj strani bio nezaustavljiv i donio nam prvu titulu ! Veliki Darko Maletić !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 19 maj 2026, 13:40

Pisao sam već ranije,jedno od najboljih i najbrojnijh gostovanja je bilo gostovanje Manijaka u Prijedoru,kad su 90% napunili zapad c tribinu. Datum je bio 7.11.2021. Utakmica 2:2 završila. Bekrić dao gol u 94.-oj minuti. Uzeo mi pola života 😅 .Sjećam se kolone kombija,auta... Bilo je blizu 400 manijaka.
Lešinari su isto par puta napunili tu tribinu,ali ipak Banjaluka je puno bliža Prijedoru.

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 19 maj 2026, 13:45

Najjače gostovanje je gostovanje Manijaka 2003.g. u šb. i trebinje te godine.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 19 maj 2026, 13:46

Jet2Holiday je napisao/la:
19 maj 2026, 07:54
Argentina je napisao/la:
18 maj 2026, 23:19
Suspendovana tribina za realno bezveze navijanje, ali nije za suspenzije i niko nista.
Prozivanje iz kola u kolo ratnih zlocinaca, tribina radi.
**** ti ovo drustvo.
Pa vi im cvjece donosite.
Ne seri.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []