NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Danas je ispisano novo poglavlje historije našeg kluba!
Završena je skupština NK Zvijezda Gradačac i formirana nova uprava koja preuzima odgovornost da Zvijezdu vrati tamo gdje pripada — NA VRH!
Zamir Kurbašić
Mustafa Šakić
Mustafa Peštalić
Ismar Šerifović
Miralem Vuković
Samir Spahić
Edis Moranjak
Aldin Kukuruzović
Enis Kavazović
Predrag Stevanović
Emir Prljača
Nema predaje. Nema nazad.
Samo borba za grb, grad i crveno-bijele boje koje nosimo u srcu!
Zvijezda nije samo klub — Zvijezda je emocija, ponos i identitet Gradačca!
Brko iz druge galaksije!
-
GradHeroja1922
- Kontakt:
Sve oke osim zamira ovog
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Spiskin žeton ?
- VivaLaStella
- Kontakt:
on je univerzalni žeton
pravda za mnoy
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Jel u klubu ostao i Said Kikić ? I ono je budaletina teške kategorijeVivaLaStella je napisao/la: ↑13 maj 2026, 11:01on je univerzalni žeton
-
GradHeroja1922
- Kontakt:
NijeKimJongEsmer je napisao/la: ↑13 maj 2026, 11:59Jel u klubu ostao i Said Kikić ? I ono je budaletina teške kategorije
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ne vjerujem da njega ima u toj priči. Ali sve je to isti racku, Mustafa i Nurdin su inicijatori Zvijezdinog pada, a sad se vraćaju kao veliki spasioci.
Ko je nabio milion KM duga prema poreznoj? I sada svi spominju neke kvazi investicije, a ne spominje se dug?
Budžet za sljedeću sezonu 1,2 mil KM, a dug poreznoj 1,15 mil. Pa taman, zar ne?
Nurdo sve što je uložio je ponio sa sobom kad je odlazio iz Zvijezde. To je činjenica. Peć od centralnog je izvadio, a htio je i stolice sa tribina čupati, pa su mu za to isplatili nešto novca da ne dira. Mi koji smo pratili klub, a uz to nemamo amneziju, sjećamo se koliko je koristio svoj uticaj u savezu da Zvijezdi delegira sudije koji će ih lomiti iz kola u kolo.
Uz to sve je jedno veliko ljudsko gov.no i ja stvarno ne znam šta ljudi očekuju od svega ovoga osim možda neke fuzije između Zvijezde i Bosne M.
Ko je nabio milion KM duga prema poreznoj? I sada svi spominju neke kvazi investicije, a ne spominje se dug?
Budžet za sljedeću sezonu 1,2 mil KM, a dug poreznoj 1,15 mil. Pa taman, zar ne?
Nurdo sve što je uložio je ponio sa sobom kad je odlazio iz Zvijezde. To je činjenica. Peć od centralnog je izvadio, a htio je i stolice sa tribina čupati, pa su mu za to isplatili nešto novca da ne dira. Mi koji smo pratili klub, a uz to nemamo amneziju, sjećamo se koliko je koristio svoj uticaj u savezu da Zvijezdi delegira sudije koji će ih lomiti iz kola u kolo.
Uz to sve je jedno veliko ljudsko gov.no i ja stvarno ne znam šta ljudi očekuju od svega ovoga osim možda neke fuzije između Zvijezde i Bosne M.
pravda za mnoy
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Fadil Novalic. J3bem te drzavo i sport i sve ostalo. Pa takve neljude i kriminalce i hostaplere treba sutati po cesti,a ne davati im pocasne funckije.
Inace,nista protiv Zvijezde,iskreno. Sretno im na sportskom planu u svakom slucaju,samo primjedba na izbor tog smeca.
A i Nurdo je sjedi i placi kolika je ljudina.
Inace,nista protiv Zvijezde,iskreno. Sretno im na sportskom planu u svakom slucaju,samo primjedba na izbor tog smeca.
- IvayloPetev
- Kontakt:
Smrdi ovo na neku muljazu omiljenog gradackog ratnog profitera al neme veze,, tesko da mogu bit gori od onog tifusara spiskica i njegovog mu guznog havera mate.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Fadil Novalić je komunjaro jedan od najsposobnijih Bošnjaka iz realnog sektora i jedan od najboljih političara kojeg uopšte imamo. Uz takvu gamad poput tebe su ga i zatvorili nevinog strane ambasade i MZ jer nije htio milijarde kredita a sve druge oslobodili poput ustaša tipa Jelke Miličević jer oni ne stoje na putu porobljavanja i pravljenja kolonije od Bosne i Hercegovine i FBIH. Ustani kmeru kad spominješ Novalića.Mocvara1991 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:25Fadil Novalic. J3bem te drzavo i sport i sve ostalo. Pa takve neljude i kriminalce i hostaplere treba sutati po cesti,a ne davati im pocasne funckije.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Dabogda te liječio Fadilov respirator tj. ventilator zeleni kmeru i lažni čaršijaneru 
-
Marokanci58
- Kontakt:
Da Bog da ti Nikšić vodio kučni budzet umjesto ženeKimJongEsmer je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:45Dabogda te liječio Fadilov respirator tj. ventilator zeleni kmeru i lažni čaršijaneru![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
Ako sam dobro razumio,Topic rece da ce dovest novog trenera i strucni stab?Cudi me,ocekivao sam da ce Mato ostat.Ako sam dobro cuo i razumio.
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.