NK Zvijezda Gradačac
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Fadil Novalic. J3bem te drzavo i sport i sve ostalo. Pa takve neljude i kriminalce i hostaplere treba sutati po cesti,a ne davati im pocasne funckije.
Inace,nista protiv Zvijezde,iskreno. Sretno im na sportskom planu u svakom slucaju,samo primjedba na izbor tog smeca.
A i Nurdo je sjedi i placi kolika je ljudina.
Inace,nista protiv Zvijezde,iskreno. Sretno im na sportskom planu u svakom slucaju,samo primjedba na izbor tog smeca.
- IvayloPetev
- Kontakt:
Smrdi ovo na neku muljazu omiljenog gradackog ratnog profitera al neme veze,, tesko da mogu bit gori od onog tifusara spiskica i njegovog mu guznog havera mate.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Fadil Novalić je komunjaro jedan od najsposobnijih Bošnjaka iz realnog sektora i jedan od najboljih političara kojeg uopšte imamo. Uz takvu gamad poput tebe su ga i zatvorili nevinog strane ambasade i MZ jer nije htio milijarde kredita a sve druge oslobodili poput ustaša tipa Jelke Miličević jer oni ne stoje na putu porobljavanja i pravljenja kolonije od Bosne i Hercegovine i FBIH. Ustani kmeru kad spominješ Novalića.Mocvara1991 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:25Fadil Novalic. J3bem te drzavo i sport i sve ostalo. Pa takve neljude i kriminalce i hostaplere treba sutati po cesti,a ne davati im pocasne funckije.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Marokanci58
- Kontakt:
Da Bog da ti Nikšić vodio kučni budzet umjesto ženeKimJongEsmer je napisao/la: ↑19 maj 2026, 14:45Dabogda te liječio Fadilov respirator tj. ventilator zeleni kmeru i lažni čaršijaneru![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
Ako sam dobro razumio,Topic rece da ce dovest novog trenera i strucni stab?Cudi me,ocekivao sam da ce Mato ostat.Ako sam dobro cuo i razumio.
Brko iz druge galaksije!
Jel to Zvijezda dosla do kakvih para cim Topica angazuju? I da li se to planira napasti PL? Mislim da bi on mogao biti dobar sportski direktor.
Izgleda niko ne vjeruje da bi Zvijezda opet mogla u Premijer ligu.
Iskreno previše dobro zvuci da bi bilo istinito
Iskreno previše dobro zvuci da bi bilo istinito
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sistemskim radom za dvije,tri godine moguce.Ako pokusaju nazor sad,propala stvar nacisto.
Brko iz druge galaksije!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Vjerovat ću kada Nurto vrati dug koji je napravio
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
Sretno Zvijezda,sretno Gradacac.Čestitke na povratku u FL.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
smajogradacac
- Kontakt:
Pa da
Ko je došao umjesto Mate ?
-
smajogradacac
- Kontakt:
Hukić
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 1 gost.