Premijer liga BiH - aktuelno

Vorovus
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vorovus » 19 maj 2026, 16:01

Zigazaga je napisao/la:
19 maj 2026, 13:40
Pisao sam već ranije,jedno od najboljih i najbrojnijh gostovanja je bilo gostovanje Manijaka u Prijedoru,kad su 90% napunili zapad c tribinu. Datum je bio 7.11.2021. Utakmica 2:2 završila. Bekrić dao gol u 94.-oj minuti. Uzeo mi pola života 😅 .Sjećam se kolone kombija,auta... Bilo je blizu 400 manijaka.
Lešinari su isto par puta napunili tu tribinu,ali ipak Banjaluka je puno bliža Prijedoru.
Dobro izdanje, ali daleko od 90% sektora i 400 ljudi.
Otprilike 250 ljudi, a kolona je logicno jer nisu došli busevima.

slika

slika

slika

Najbrojnije gostovanje neke grupe u Prijedoru je bilo 23.04.2016. na utakmici Rudar - Borac, veliko korteo od željezničke stanice i stajanje u 5 redova ispred i pored gostujuce tribine. Mislim da je bilo preko 750 ljudi.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 maj 2026, 16:08

BarbareZeljin je napisao/la:
19 maj 2026, 12:41
Vanja8 je napisao/la:
19 maj 2026, 12:25
BarbareZeljin je napisao/la:
19 maj 2026, 09:54

**** Nodija ko njega ozbiljno dozivljava uopste. Ne zajebaji Vanja,ponjelo te par puta. Sto su mnogi prestali pisati,pa i od Zeljine teme ste napravili svoju temu,da ne pricam o ovoj.
Sto se predstave tice bujrum, moj si gost i vrlo rado bi te volio vidjeti. U predstavi svakako imas pitara koji glume i rade na njoj i vrlo su ponosni na nju. I neces vjerovati ni jednom u losem kontekstu niste spomenuti.
Jedina stvar koja se vama ne bi svidjela,je dio kada "objektivni sarajevski mediji" izvjestavaju sa prvog derbija nakon prelaska Zeljinih igraca i Joskovog NE. Nije problem u velicanju igre Sarajeva,nego u naglasavanju koliko je los Domorocki. Imaju sacuvani tekstovi.
Jos sad u Zenici trebalo dijete pitar da mijenja naseg djecaka. Nego
" sreca" Robijasi shvatise na vrijeme podmukli plan,kako otimamo djecu drugih.
A ne znaju da su ideju o predstavi u kojoj se pominje Celik ,tvorci dobili vidjevsi ovu nasu. Da se razumijemo predstava nije o Celiku nego o Zenici. I sigurno ce igrati u Sarajevu.
Moj Vanja i vi bi mogli napraviti nesto slicno.
Stol sahovska ploca,2 fudbalska velemajstora,Pape Susic i Asim Ferhatovic. Eto dao sam vam ideju. Nemojte samo da vam Benjo Isovic dalje radi dramatrugiju otislo bi u jeftino deranje i Divovanje.
Znam i da Tobea sigurno zanima jesmo li pricali o Osimovim namjestaljkama. Nismo Tobe,to vjesto krijemo **** ga.
**** ga ti znas sta je propaganda. Korigujemo historiju i radimo na vjestom zaboravljanju.
Ali eto Tobe ti se ukljuci sa Benjom,siguran sam da bi vi to realno ispricali,onako kako jeste. Skola je zlato.
Ma ti si moj drug...
Da me je ponijelo, iskreno, nije, ali ok, prihvatam sugestiju sa tvoje strane jer znas koje postovanje imas od mene...

Sto se tice predstave , samo vikni i idemo...
To, sto je predstava o Zelji, meni apsolutno nije nikakav problem i nemas potrebe mi objasnjavati da li neki pitar ili njegov sin, glumi, statira ili na bilo koji drugi nacin ucestvuje u tome, jer mi smo u svim porama zivota toliko medjusobno isprepleteni, da nikada o tim stvarima ne razmisljam...

Naravno, nemas mi potrebe objasnjavati sta bi mi se svidjelo, jer u nekom umjetnickom izrazaju i ocekujem pristrasnost o onom o kome je predstava radjena nasuprot najvecem sportskom rivalu...

Tu sam bruda, kad god hoces...
Ponese i mene ali vjeruj iz postovanja prema tebi i par jos ljudi rijetko sta pisem kontra Sarajeva i kad imam i kad nemam osnova.
Nemam cak volje ni zajebavati ljude jer smo u takvoj situaciji da ti zajebancija skoci na nos vec sljedece sedmice. Bolje sutiti.
:thumbup:

pitar9876
Kontakt:

Post Postao/la pitar9876 » 19 maj 2026, 16:14

Zigazaga je napisao/la:
19 maj 2026, 14:15
Sloga favorit po kladionicama u Posušju 💪
Ovi još neodustaju od čupanja Sloge. I da pobjede obe utakmice,imaju puno lošiju gol razliku i od Posušja i od Radnika.
Znači ima logike da će samo jedna ispadati. Onda očekujem cirkus zadnje kolo Sloga Rudar,u režiji Gigovića,Kesića,Halkića i sličnih.
To mi je krajnje neregularno i nerealno za ocekivat, da se nece ni pruzit prilika niti jednom klubu iz RSa da dodje do promocije. Nek se onda ukine liga, za sta se igrala?

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 19 maj 2026, 16:25

pitar9876 je napisao/la:
19 maj 2026, 16:14
To mi je krajnje neregularno i nerealno za ocekivat, da se nece ni pruzit prilika niti jednom klubu iz RSa da dodje do promocije. Nek se onda ukine liga, za sta se igrala?
Ma Leotar ulazi, zna se odavno. Ljudi šminkaju stadion, prije par dana instalirali novi LED semafor, na objavama jasno pišu da im je cilj Premijer liga. Velibor Djuric im je trener.
Ispunjavaju sve uslove, od stadiona do reflektora, a u izbornoj godini ce ih sigurno pogurati Elektroprivreda tako da ni finansije nisu problem.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []