FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok rezultati pate, istinske legende gladuju, na trofejima prašina a pored njih "Moja kravica" kurvetine lezbejke i ostali sljam i polusvijet sebi trasira put, polusvijet stanove, motore od FKS kupuje. Ovo nije klub koji sam zavolio

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Šta je mešnjak reko?GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:13Mešnjak potvrdio, Zekić jučer između redova govori da se nikad ne zna u budućnosti, a i načulo se da ga je Mirvić zvao. Da li će doći ili ne, ali da je kontaktiran, to jeste.
I onaj Sokolović mu je poželio dobrodošlicu, a blizak je sa dosta naših ljudi.
Ja sam vidio screenshot chata gdje mesnjak odgovara i kaze nesto u smislu da je kontakt uspostavljen i da ceka zeku da se javiSamoIzrekno je napisao/la: ↑19 maj 2026, 10:26Šta je mešnjak reko?GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:13Mešnjak potvrdio, Zekić jučer između redova govori da se nikad ne zna u budućnosti, a i načulo se da ga je Mirvić zvao. Da li će doći ili ne, ali da je kontaktiran, to jeste.
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
A dobro to, nego kaže on Mešnjak potvrdio.. reko da vidimo i toAmmko99 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 10:40Ja sam vidio screenshot chata gdje mesnjak odgovara i kaze nesto u smislu da je kontakt uspostavljen i da ceka zeku da se javiSamoIzrekno je napisao/la: ↑19 maj 2026, 10:26Šta je mešnjak reko?GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:13
Mešnjak potvrdio, Zekić jučer između redova govori da se nikad ne zna u budućnosti, a i načulo se da ga je Mirvić zvao. Da li će doći ili ne, ali da je kontaktiran, to jeste.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pa Mešnjak potvrdio da je kontaktiranSamoIzrekno je napisao/la: ↑19 maj 2026, 10:45A dobro to, nego kaže on Mešnjak potvrdio.. reko da vidimo i to
Vrijeme je.Bivši Zmaj zabio 15 golova, igrao sa slomljenim prstom i oprostio se od kluba?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
KarloIvandic
- Kontakt:
sarni zekicu pa bar prvo kolo da imamo 9-10k ljudi na stadionu
Navijači trenera a ne kluba.KarloIvandic je napisao/la: ↑19 maj 2026, 11:16sarni zekicu pa bar prvo kolo da imamo 9-10k ljudi na stadionu
Ma sve je to jos uvijek rekla-kazala.GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 maj 2026, 10:51Pa Mešnjak potvrdio da je kontaktiranSamoIzrekno je napisao/la: ↑19 maj 2026, 10:45A dobro to, nego kaže on Mešnjak potvrdio.. reko da vidimo i to
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Pa ili je završeno ili nema ništa od toga, za zeku mislim
kontakt uspostavljen, pregovori po zavrsetku sezone. Nije nista zavrseno. Interesovanje s nase strane ogromno, Zekic zbog Ajle samo otisao, sad je nema pa nekako logicno da je velika sansa da dodje opet.SamoIzrekno je napisao/la: ↑19 maj 2026, 15:12Pa ili je završeno ili nema ništa od toga, za zeku mislim
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Cvitanovic do 2028
Zavrseno je sve sa Zekicem
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Pa troje momaka ti pisu da su ga zvali da se vrati, d je pomocnik njegov to potvrdio. Nije niko rekao da je gotovo ali da ima finih izgleda da se vrati, imaSamoIzrekno je napisao/la: ↑19 maj 2026, 15:12Pa ili je završeno ili nema ništa od toga, za zeku mislim
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Guli doživio povredu desnog skočnog zgloba, izvan terena mjesec i po
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Rahmanovic od evrope sa nama
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta ce nam bez priprema.Ili nek potpise odma ili nek ne potpisuje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hoce vjerovatno prvo malo da odmori ovo ono kolaci pite i onda dodje kod nas povreda svakih 2 mjesecaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 maj 2026, 16:31Sta ce nam bez priprema.Ili nek potpise odma ili nek ne potpisuje
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 16 gostiju.