Arjan Malić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

LukavacBHF
Kontakt:

Re: Arjan Malić

Post Postao/la LukavacBHF » 19 maj 2026, 17:47

NerminFatic je napisao/la:
19 maj 2026, 15:56

Momak je to igrao i u ono nekoliko meceva bio vrlo los, znamo to svi. Pa bolji je Memija od njega na desnom beku. A i cinjenica da u Sturmu nemaju neku ozbiljnu namjernu s njim je znakovita.
DeeWa je napisao/la:
19 maj 2026, 15:55
Zapravo i nije logično iz razloga što je Jusuf jedini igrač sa rezervnog spiska koji može igrati oba beka, što ti je svakako korisnije plus na sve to u finoj je formi. U zadnje dvije utakmice ima dvije asistencije, dok je Malić ispao u tom istom klupu iz sastava i zadnje 4 utakmice nije dobio ni minute.
Poštujem vaše mišljenje momci, ali moj subjektivni osjećaj je takav kakav jeste. Meni lično Jusuf ne ulijeva nikakvo povjerenje i nema prednost u odnosu na Malića. Jusuf mi je totalno nejak, nestabilan i nedostaje mi tog nekakvog naboja u igri. Mislim da generalno nisu pogriješili u procjeni u Kelnu po pitanju njega. Da se razumijemo, cijenim i poštujem Jusufa, ali mišljenja sam da stručni štab nije pogriješio u izboru.
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 19 maj 2026, 17:50

Ako sarajlije/pitari mogu gurati svoje, mozemo i mi krajisnici nase, sretno malicu :bih: :wave:

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 19 maj 2026, 17:58

Arjan Malic je dobar momak al jednostavno nema sta traziti na reprezentativnom nivou. Dizelas na duge sprinteve, neokretan na malom prostoru. i to se ne moze promijeniti.

Pozvati njega a ne Karica je meni licno cudno , al eto Barba je strucnjak valjda zna odmjeriti.

Isto tako za nasu repku i Jusuf je puno bolji poziv, brzi okretniji igrac a tu smo uvjek tanki
Zadnja izmjena: MostarNeretva, dana/u 19 maj 2026, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 maj 2026, 17:59

ElAn10 je napisao/la:
19 maj 2026, 17:50
Ako sarajlije/pitari mogu gurati svoje, mozemo i mi krajisnici nase, sretno malicu :bih: :wave:
Divan opis bosnjackog mentaliteta :bih:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 19 maj 2026, 18:01

Joj kakve bolesne paralele povlacis, sad nemam ljudskosti u sebi jer mislim da je Gazibegovic trenutno u nesto boljoj formi od Malica i da je bolji kao backup opcija na desnom beku. :facepalm:

Navodis argument nekakvih zasluga, a kontra pricu bi vrtio da te neko pita je li ok da Mahmic ide ispred Sarica ili Hajradinovica. Ovaj prvi nema apsolutno nikakvih zasluga, a Hajradinovic nam je direktno donio 3 boda protiv Kipra. Da se razumijemo, apsolutno sam za Mahmica ispred ove dvojice.

Cuj momak je bio spreman igrati za U21, pa eto trebalo ga je s klupe Sturma staviti u prvih 11 u barazu. Njemu treba da je cast igrati za bilo koju reprezentaciju (kao i svima njima), a ne da od njih pravimo heroje zbog takvih odluka. Zato i imamo ispodprosjecne sportiste koji umisljaju da su svjetske zvijezde, jer im novinari i navijaci podilaze i uvlace se.

Jednostavno si naporan s potrebom da napadnes, a evo sad i izvrijedjas svakog kome se neka Barabrezova odluka bas i ne svidja. Meni licno dilema Malic ili Gazibegovic znaci kao da me neko pita je li mi draze 100€ ili 200KM. Dakle, razlika je minorna, jer znam da su obojica treca opcija na toj poziciji, ali mi je smijesno vidjeti do koje mjere bi ti izvlacio nekakve brojke i ubjedjivao se.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 maj 2026, 18:06

Ghuraba je napisao/la:
19 maj 2026, 18:01
Joj kakve bolesne paralele povlacis, sad nemam ljudskosti u sebi jer mislim da je Gazibegovic trenutno u nesto boljoj formi od Malica i da je bolji kao backup opcija na desnom beku. :facepalm:

Navodis argument nekakvih zasluga, a kontra pricu bi vrtio da te neko pita je li ok da Mahmic ide ispred Sarica ili Hajradinovica. Ovaj prvi nema apsolutno nikakvih zasluga, a Hajradinovic nam je direktno donio 3 boda protiv Kipra. Da se razumijemo, apsolutno sam za Mahmica ispred ove dvojice.

Cuj momak je bio spreman igrati za U21, pa eto trebalo ga je s klupe Sturma staviti u prvih 11 u barazu. Njemu treba da je cast igrati za bilo koju reprezentaciju (kao i svima njima), a ne da od njih pravimo heroje zbog takvih odluka. Zato i imamo ispodprosjecne sportiste koji umisljaju da su svjetske zvijezde, jer im novinari i navijaci podilaze i uvlace se.

Jednostavno si naporan s potrebom da napadnes, a evo sad i izvrijedjas svakog kome se neka Barabrezova odluka bas i ne svidja. Meni licno dilema Malic ili Gazibegovic znaci kao da me neko pita je li mi draze 100€ ili 200KM. Dakle, razlika je minorna, jer znam da su obojica treca opcija na toj poziciji, ali mi je smijesno vidjeti do koje mjere bi ti izvlacio nekakve brojke i ubjedjivao se.
Uvijek si bio realan. :thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 maj 2026, 18:12

Pa zašto onda toliko piskaraš ako ti je razlika kao 100€ i 200KM?!
I gdje i koga to vrijedjam - sto se pitam da li pojedinci imaju ljudskosti u sebi?!
Naveo sam u postovima iznad zašto se takvo sto pitam.
Eto ti si sam svojim odgovorom ukazao da se to ničim ne odnosi na tebe. Nije se ni odnosilo svakako.

Da je pozvao Jusufa bilo bi mi ok i ne bih dizao toliku prašinu oko toga. Ali Po meni je Malic vise zaslužio poziv i to je to.
Poredjenje Hajradinovic koji nema utakmica 8,9 mjeseci i neće imati do SP i Mahmica koji redovno igra i odlično igra u ozbiljnoj ligi i mnogo obećava - jednostavno nije na mjestu.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 19 maj 2026, 18:20

Nije baš jednostavno odraditi pripreme sa momcima koji idu na Svjetsko prvenstvo i onda na kraju ostati bez registracije za turnir. Ne vjerujem da je to presudilo ko ide sa pretpoziva na glavni spisak potencijalno umjesto Tabaka, ali ne bih isključio mogućnost da je jedan od sitnih faktora.

Za malog Arjana znamo da je vojnik ove reprezentacije od prvog dana, koliko god ga neko smatrao korisnim, te sam stava da bi najlakše podnio odluku da ostane bez minuta na SP.

Vjerujem da je glavni razlog upravo to što je momak odigrao više od pola kvalifikacija za razliku od Jusufa i Emira, iako je realnost da su obojica ispred njega u formi.

U nekoj teoriji je Karić najbolji i najlogičniji izbor igrački, ali opet ta priča sa 100€ ili 200KM su najbolje objašnjenje između njih dvojice-trojice.

LukavacBHF
Kontakt:

Post Postao/la LukavacBHF » 19 maj 2026, 18:29

CAGarfia je napisao/la:
19 maj 2026, 18:20
Nije baš jednostavno odraditi pripreme sa momcima koji idu na Svjetsko prvenstvo i onda na kraju ostati bez registracije za turnir. Ne vjerujem da je to presudilo ko ide sa pretpoziva na glavni spisak potencijalno umjesto Tabaka, ali ne bih isključio mogućnost da je jedan od sitnih faktora.

Za malog Arjana znamo da je vojnik ove reprezentacije od prvog dana, koliko god ga neko smatrao korisnim, te sam stava da bi najlakše podnio odluku da ostane bez minuta na SP.

Vjerujem da je glavni razlog upravo to što je momak odigrao više od pola kvalifikacija za razliku od Jusufa i Emira, iako je realnost da su obojica ispred njega u formi.

U nekoj teoriji je Karić najbolji i najlogičniji izbor igrački, ali opet ta priča sa 100€ ili 200KM su najbolje objašnjenje između njih dvojice-trojice.
Karić nam se ne uklapa u ono što nam je trenutno potrebno kao backup. Siguran sam da su sva trojica desni bekovi, da bi vjerovatno izbor pao na Karića.
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 19 maj 2026, 18:30

hurem je napisao/la:
19 maj 2026, 18:12
I gdje i koga to vrijedjam - sto se pitam da li pojedinci imaju ljudskosti u sebi?!
Eto ti si sam svojim odgovorom ukazao da se to ničim ne odnosi na tebe. Nije se ni odnosilo svakako.

Da je pozvao Jusufa bilo bi mi ok i ne bih dizao toliku prašinu oko toga. Ali Po meni je Malic vise zaslužio poziv i to je to.
Poredjenje Hajradinovic koji nema utakmica 8,9 mjeseci i neće imati do SP i Mahmica koji redovno igra i odlično igra u ozbiljnoj ligi i mnogo obećava - jednostavno nije na mjestu.
Reprezentacija ne može biti pomozi tačka ba… idemo na Svjetsko prvenstvo…tu ne bi smjelo biti prostora za neke emotivne zavrzlame i pozive igračima jer BILI SU TU. Dovoljno nam je što ćemo morati gledati Mujakića, Radeljića, Tahirovića, Baždara, još sad i Malića. Dođemo kao dom za zbrinjavanje netalentovanih igrača. Složio bih se da je Arjan imao svoju ulogu u kvalifikacijama…ali ta uloga je pomogla protivnicima a nama štetu nanosio…kao Tahirović u veznom, Mujakić na beku, ono ništa Baždara protiv Rumunije, San Marina, Austrije… neka Arjana…neka se djeca igraju i odu na ekskurziju.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 19 maj 2026, 18:37

Madal je napisao/la:
19 maj 2026, 17:59
ElAn10 je napisao/la:
19 maj 2026, 17:50
Divan opis bosnjackog mentaliteta :bih:
Ma od moje strane je samo šala, ja sam neutralan nema veze odakle je neko, cak i da je moj neki iz familije opet bi bio neutralan, vise sam ovo napisao zbog ovi par poznati fsk navijaca :mrgreen:
Gazibegovic, koji nije krajisnik, je trebao biti umjesto malica, ako se mene pita, ali barba je selektor i nek on fura svoje, sve ok.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 19 maj 2026, 18:37

MostarNeretva je napisao/la:
19 maj 2026, 17:58
Arjan Malic je dobar momak al jednostavno nema sta traziti na reprezentativnom nivou. Dizelas na duge sprinteve, neokretan na malom prostoru. i to se ne moze promijeniti.

Pozvati njega a ne Karica je meni licno cudno , al eto Barba je strucnjak valjda zna odmjeriti.

Isto tako za nasu repku i Jusuf je puno bolji poziv, brzi okretniji igrac a tu smo uvjek tanki
Karic je lijevi bek, vec imas dva lijeva beka i Burnica koji povremeno igra tu poziciju.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 maj 2026, 18:42

Zaaluzeno, ali bas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 19 maj 2026, 18:42

Ne vidim što se ljudi toliko čude jer je Barbarez dao prednost Maliću nad Gazibegovićem? Imao je priliku da ih obojicu trenira, vidi na djelu i odavno je odlučio za Malića. Sad je odjednom to neko veliko čudo, kao da pričamo o Cancelo vs Malić.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 19 maj 2026, 18:43

hurem je napisao/la:

Poenta je da svako iznese svoje vidjenje i potpuno je besmisleno da ti nekom pametujes ili ga jos i vrijedjas zato sto misli drugacije od tebe. Meni je Karic trebao ici ispred Mujakica/Celika, a Gazibegovic ispred Jovica (sad se najbolje vidi da njega vodi samo jer je jedini Srbin i da je svjestan da nam je bio potrebniji jos jedan bek nego pet napadaca) i kao neko ko ih prati godinama imam pravo na svoje misljenje (nisam neki padobranac koji ne zna ni kako nam pola reprezentativaca izgleda). To apsolutno ne znaci da imam nesto protiv Barbareza, jer on ima svoje razloge i sigurno je da stvari puno bolje poznaje od nas. Medjutim, uopste nije nemoguce da i on pogrijesi, jer je i dosad itekako grijesio (navodio sam vec primjer kad je davao prednost Bazdaru u odnosu na Tabakovica, pa se na kraju vidjelo koliko je ovaj drugi bolji i korisniji - a ima ih jos).

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 19 maj 2026, 18:49

Ghuraba je napisao/la:
19 maj 2026, 18:43
hurem je napisao/la:

Poenta je da svako iznese svoje vidjenje i potpuno je besmisleno da ti nekom pametujes ili ga jos i vrijedjas zato sto misli drugacije od tebe. Meni je Karic trebao ici ispred Mujakica/Celika, a Gazibegovic ispred Jovica (sad se najbolje vidi da njega vodi samo jer je jedini Srbin i da je svjestan da nam je bio potrebniji jos jedan bek nego pet napadaca) i kao neko ko ih prati godinama imam pravo na svoje misljenje (nisam neki padobranac koji ne zna ni kako nam pola reprezentativaca izgleda). To apsolutno ne znaci da imam nesto protiv Barbareza, jer on ima svoje razloge i sigurno je da stvari puno bolje poznaje od nas. Medjutim, uopste nije nemoguce da i on pogrijesi, jer je i dosad itekako grijesio (navodio sam vec primjer kad je davao prednost Bazdaru u odnosu na Tabakovica, pa se na kraju vidjelo koliko je ovaj drugi bolji i korisniji - a ima ih jos).
Eno sad pozvan jer je srbin a nikako jer je zabio 20 golovo u sezoni. Nemoj ziv bio.

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 19 maj 2026, 18:51

LeCoq je napisao/la:
19 maj 2026, 18:42
Ne vidim što se ljudi toliko čude jer je Barbarez dao prednost Maliću nad Gazibegovićem? Imao je priliku da ih obojicu trenira, vidi na djelu i odavno je odlučio za Malića. Sad je odjednom to neko veliko čudo, kao da pričamo o Cancelo vs Malić.
Nema potrebe da se čudimo. Dovodimo neke kvalitetne igrače…a istovremeno nagomilalo se loših igrača…ali Barba to voli. Oni su fajteri…jer fudbaleri nikad biti neće. :mrgreen:

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 19 maj 2026, 18:51

Kapetan je napisao/la:
19 maj 2026, 18:49
Ghuraba je napisao/la:
19 maj 2026, 18:43
hurem je napisao/la:

Eno sad pozvan jer je srbin a nikako jer je zabio 20 golovo u sezoni. Nemoj ziv bio.
Samo je kod nas jovo srbin a bazdar nije, a prvi iz BiH drugi iz srbije, ko ce nas skontati :urnebes:

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 19 maj 2026, 19:00

Kapetan je napisao/la:
On je nas peti izbor kao klasicni napadac, a 5 napadaca ti ne treba - pogotovo dok kuburis s bekovima.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 maj 2026, 19:02

Ghuraba je napisao/la:
19 maj 2026, 19:00
Kapetan je napisao/la:
On je nas peti izbor kao klasicni napadac, a 5 napadaca ti ne treba - pogotovo dok kuburis s bekovima.
Ako igras s 2 napadaca od kojih jedan ima 40god i kad gubis taktika je da ubacujes sto vise napadaca, poziv njima petorici nije besmislen i definitivno nije jer je Srbin kao sto si napisao.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dena24, hurem, LeCoq, napapijri1987, onajlikk, Semrush [Bot] i 56 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []