Joj kakve bolesne paralele povlacis, sad nemam ljudskosti u sebi jer mislim da je Gazibegovic trenutno u nesto boljoj formi od Malica i da je bolji kao backup opcija na desnom beku.
Navodis argument nekakvih zasluga, a kontra pricu bi vrtio da te neko pita je li ok da Mahmic ide ispred Sarica ili Hajradinovica. Ovaj prvi nema apsolutno nikakvih zasluga, a Hajradinovic nam je direktno donio 3 boda protiv Kipra. Da se razumijemo, apsolutno sam za Mahmica ispred ove dvojice.
Cuj momak je bio spreman igrati za U21, pa eto trebalo ga je s klupe Sturma staviti u prvih 11 u barazu. Njemu treba da je cast igrati za bilo koju reprezentaciju (kao i svima njima), a ne da od njih pravimo heroje zbog takvih odluka. Zato i imamo ispodprosjecne sportiste koji umisljaju da su svjetske zvijezde, jer im novinari i navijaci podilaze i uvlace se.
Jednostavno si naporan s potrebom da napadnes, a evo sad i izvrijedjas svakog kome se neka Barabrezova odluka bas i ne svidja. Meni licno dilema Malic ili Gazibegovic znaci kao da me neko pita je li mi draze 100€ ili 200KM. Dakle, razlika je minorna, jer znam da su obojica treca opcija na toj poziciji, ali mi je smijesno vidjeti do koje mjere bi ti izvlacio nekakve brojke i ubjedjivao se.