BarbareZeljin je napisao/la: ↑19 maj 2026, 09:54
**** Nodija ko njega ozbiljno dozivljava uopste. Ne zajebaji Vanja,ponjelo te par puta. Sto su mnogi prestali pisati,pa i od Zeljine teme ste napravili svoju temu,da ne pricam o ovoj.
Sto se predstave tice bujrum, moj si gost i vrlo rado bi te volio vidjeti. U predstavi svakako imas pitara koji glume i rade na njoj i vrlo su ponosni na nju. I neces vjerovati ni jednom u losem kontekstu niste spomenuti.
Jedina stvar koja se vama ne bi svidjela,je dio kada "objektivni sarajevski mediji" izvjestavaju sa prvog derbija nakon prelaska Zeljinih igraca i Joskovog NE. Nije problem u velicanju igre Sarajeva,nego u naglasavanju koliko je los Domorocki. Imaju sacuvani tekstovi.
Jos sad u Zenici trebalo dijete pitar da mijenja naseg djecaka. Nego
" sreca" Robijasi shvatise na vrijeme podmukli plan,kako otimamo djecu drugih.
A ne znaju da su ideju o predstavi u kojoj se pominje Celik ,tvorci dobili vidjevsi ovu nasu. Da se razumijemo predstava nije o Celiku nego o Zenici. I sigurno ce igrati u Sarajevu.
Moj Vanja i vi bi mogli napraviti nesto slicno.
Stol sahovska ploca,2 fudbalska velemajstora,Pape Susic i Asim Ferhatovic. Eto dao sam vam ideju. Nemojte samo da vam Benjo Isovic dalje radi dramatrugiju otislo bi u jeftino deranje i Divovanje.
Znam i da Tobea sigurno zanima jesmo li pricali o Osimovim namjestaljkama. Nismo Tobe,to vjesto krijemo **** ga.
**** ga ti znas sta je propaganda. Korigujemo historiju i radimo na vjestom zaboravljanju.
Ali eto Tobe ti se ukljuci sa Benjom,siguran sam da bi vi to realno ispricali,onako kako jeste. Skola je zlato.