Bas to.DamirT je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:51Jeste svi protivnici, ali ce na dan izvlacenja UEFA smanjiti njih na 5 ekipa.Amirutah1988 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:47Znaju se vec potencijalni protivnici,guglaj malo pa ces pronaci,jos prije 4-5 dana objavljeno
BH klubovi u Evropi 26/27
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pa dragi Damire nisam naveo sve protivnike za nenositelje,vec uzi izbor,barem tako pise.DamirT je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:51Jeste svi protivnici, ali ce na dan izvlacenja UEFA smanjiti njih na 5 ekipa.Amirutah1988 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:47Znaju se vec potencijalni protivnici,guglaj malo pa ces pronaci,jos prije 4-5 dana objavljeno
Postavio sam text sa portala,nisam ja to izmislio
Odavno je se trebalo rijesavati pitanje stadiona ali nije i dovedeni smo do ovoga iskljucivo nasom krivicom zalosno ali istinito. Jos kad syebe travu neces ni ligu moci igrati na Kosevu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:52ALI PAZI OVO MOLIM TE,VAŽNIJE JE DA DINO MERLIN ODRŽI 3 KONCERTACAZIN je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:38Pa najbolje bi vam bilo dobiti njih jer svakako nemate šanse da budete nosioci u drugom pretkolu, kao što mi nemamo neke velike šanse ako prođemo u drugo pretkolo ali vidjet ćemo kada dođe izvlačenjeAmirutah1988 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:31
Od tih "amaterskih liga i klubova",kako sam procitao mozemo samo dobiti UE Santa Colomu iz Andore,ako ce biti neka utjeha.![]()
Ako Sarajevo prođe u drugo pretkolo, moglo bi se desiti da traži novi stadion za evropske mečeve pošto će na stadionu Asim Ferhatović Hase od 31. do 2. augusta biti održana tri koncerta Dine Merlina.
U slučaju prolaska u drugo pretkolo, među potencijalnim rivalima Sarajeva nalaze se brojna poznata evropska imena. Posebno se izdvajaju AFC Ajax, FK Partizan i HNK Rijeka.
Mogući protivnici bordo tima su i SK Rapid Wien, PFC Ludogorets Razgrad, Panathinaikos FC te Raków Częstochowa, dok bi klubovi iz Estonije, Malte i sa Farskih Ostrva predstavljali znatno povoljniji žrijeb.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Zar su koncerti Dina Merlina bitniji od Fk Sarajevo.James1987 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:57Odavno je se trebalo rijesavati pitanje stadiona ali nije i dovedeni smo do ovoga iskljucivo nasom krivicom zalosno ali istinito. Jos kad syebe travu neces ni ligu moci igrati na Kosevu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:52ALI PAZI OVO MOLIM TE,VAŽNIJE JE DA DINO MERLIN ODRŽI 3 KONCERTA
Ako Sarajevo prođe u drugo pretkolo, moglo bi se desiti da traži novi stadion za evropske mečeve pošto će na stadionu Asim Ferhatović Hase od 31. do 2. augusta biti održana tri koncerta Dine Merlina.
U slučaju prolaska u drugo pretkolo, među potencijalnim rivalima Sarajeva nalaze se brojna poznata evropska imena. Posebno se izdvajaju AFC Ajax, FK Partizan i HNK Rijeka.
Mogući protivnici bordo tima su i SK Rapid Wien, PFC Ludogorets Razgrad, Panathinaikos FC te Raków Częstochowa, dok bi klubovi iz Estonije, Malte i sa Farskih Ostrva predstavljali znatno povoljniji žrijeb.
Postujem Merlina,nemam nista protiv njega,ali Sarajevo treba da ima prioritet.
Datum se mogao ,mora i treba pomjeriti.
Amirutah1988 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:55Pa dragi Damire nisam naveo sve protivnike za nenositelje,vec uzi izbor,barem tako pise.DamirT je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:51Jeste svi protivnici, ali ce na dan izvlacenja UEFA smanjiti njih na 5 ekipa.Amirutah1988 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:47
Znaju se vec potencijalni protivnici,guglaj malo pa ces pronaci,jos prije 4-5 dana objavljeno
Postavio sam text sa portala,nisam ja to izmislio
Naveli ovdje najozbiljnije ekipe, te ove ostale. Ima ih vise od 5. Nece svaku pojedinacno pisati. Eto upamti ovu raspravu, nema teoretske sanse da u podgrupu stave 8-9 ekipa.Kao najozbiljnije prepreke u ovoj fazi izdvajaju se latvijska Liepaja, finski Ilves, Santa Coloma iz Andore, te irski Bohemians.
To su ekipe koje posjeduju određeno međunarodno iskustvo i mogle bi predstavljati nagazne mine ukoliko se u mečeve uđe s potcijenjivanjem.
Ostatak društva čine timovi poput kazahstanskog Yellmaya, litvanskog Hegeimanna, estonskog Kalju Nommea, Runavika s Farskih Otoka, te Caemarfon Towna iz Sjeverne Irske.
S obzirom kakve su proslih godina pravili podgrupe, ocekujem vecinu ekipa iz okruzenja, uz Albaniju i drzave SSSR-a, naravno ako budu nenositelji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Crnogorsko primorje
Mislim i ja da su kolege upravu, da prije samog izvlačenja naprave neke regionalne podgrupe gdje smanje broj mogućih protivnika na 4-5 a zatim ide finalno iuvlačenje.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pa ovdje je navedeno 9 klubova,neka od ovih najozbiljnijih prekriže Ilves,od ovih ostalih Nomme Kalju,kazahstanski klub i NSI.DamirT je napisao/la: ↑19 maj 2026, 21:01Amirutah1988 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:55Pa dragi Damire nisam naveo sve protivnike za nenositelje,vec uzi izbor,barem tako pise.
Postavio sam text sa portala,nisam ja to izmislioNaveli ovdje najozbiljnije ekipe, te ove ostale. Ima ih vise od 5. Nece svaku pojedinacno pisati. Eto upamti ovu raspravu, nema teoretske sanse da u podgrupu stave 8-9 ekipa.Kao najozbiljnije prepreke u ovoj fazi izdvajaju se latvijska Liepaja, finski Ilves, Santa Coloma iz Andore, te irski Bohemians.
To su ekipe koje posjeduju određeno međunarodno iskustvo i mogle bi predstavljati nagazne mine ukoliko se u mečeve uđe s potcijenjivanjem.
Ostatak društva čine timovi poput kazahstanskog Yellmaya, litvanskog Hegeimanna, estonskog Kalju Nommea, Runavika s Farskih Otoka, te Caemarfon Towna iz Sjeverne Irske.
S obzirom kakve su proslih godina pravili podgrupe, ocekujem vecinu ekipa iz okruzenja, uz Albaniju i drzave SSSR-a, naravno ako budu nenositelji.
To je vec tih 5 klubova.
Ja nigdje ne vidim ekipe iz okruženja da se navode,ako i budu ne bih volio albanske timove(Vllaznia ,Dinamo Tirana),jer bi vjerovatno ispali,crnogorski klubovi moze,kao i makedonski,ali ponavljam,ja nisam nigdje procitao da Sarajevo moze igrati protiv klubova iz ovih zemalja
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pretpostavljao sam da je to,DoktorXabaras je napisao/la: ↑19 maj 2026, 21:05Crnogorsko primorje![]()
Mislim i ja da su kolege upravu, da prije samog izvlačenja naprave neke regionalne podgrupe gdje smanje broj mogućih protivnika na 4-5 a zatim ide finalno iuvlačenje.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Balorda i 13 gostiju.

.png)