Haris Tabaković
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Haris Tabaković
Pa sigurno da će pripreme za SP i samo SP neke zacementirato u ekipi a nekima se poslije zahvaliti i dovesti neka nadolazeća bolja imena pa da imamo profilisanu ekipu za kvale Euro 2028. Također se moramo pripremiti i za repku bez Edina Džeke, gdje će mu se, nadam se, odmah naći mjesto u stručnom štabu kao i Rahimiću birkvaktile.
Vidimo evo, šta svojim autoritetom za repku radi jedan Emir Spahić.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Zamisli porodicu i mladica iz dijaspore koji važu oko repke... A na vrata pokucaju grande Edin i Spaha.Zeko87 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:09Pa sigurno da će pripreme za SP i samo SP neke zacementirato u ekipi a nekima se poslije zahvaliti i dovesti neka nadolazeća bolja imena pa da imamo profilisanu ekipu za kvale Euro 2028. Također se moramo pripremiti i za repku bez Edina Džeke, gdje će mu se, nadam se, odmah naći mjesto u stručnom štabu kao i Rahimiću birkvaktile.
Kada bih znao kako se foto stavlja ovdje.
Ukratko, kolega koji inace zivi u Munchenu prije 3h objavio foto sa Tabakovicem.
Evo citat stusa.
Radim ja danas kundendienst u centru, Schrannenhallen. Kad ono nas Haris Tabakovic. Pitam ga, kako si? Ides li na SP? Odgovara, ide na dobro. Idem na SP abd.
Ukratko, kolega koji inace zivi u Munchenu prije 3h objavio foto sa Tabakovicem.
Evo citat stusa.
Radim ja danas kundendienst u centru, Schrannenhallen. Kad ono nas Haris Tabakovic. Pitam ga, kako si? Ides li na SP? Odgovara, ide na dobro. Idem na SP abd.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ja niti znam tebe niti tvog kolegu ali nakon sto sam procitao ovo prebacio sam na FB i prvi post koji sam vidio je momak inicijala A.M na slici sa Tabakovicem i taj opis tvojDrum je napisao/la: ↑19 maj 2026, 22:11Kada bih znao kako se foto stavlja ovdje.
Evo citat stusa.
J ebo si mi znanje Zuckerbergu
Daj linknapapijri1987 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 01:17Ja niti znam tebe niti tvog kolegu ali nakon sto sam procitao ovo prebacio sam na FB i prvi post koji sam vidio je momak inicijala A.M na slici sa Tabakovicem i taj opis tvojDrum je napisao/la: ↑19 maj 2026, 22:11Kada bih znao kako se foto stavlja ovdje.
Evo citat stusa.
Sto je najgore, ja nisam ni procitao ovaj post, otvorim FB i izbaci mi tu sliku...pored nekog saobracajnog znaka, i cini mi se neko gradiliste

Edit: evo to je ta

Edit: evo to je ta

Zadnja izmjena: phillies, dana/u 20 maj 2026, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
I meni je sinoc izaslo 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jbg trebo nam je i nogu slikat. Ovdje su se nekakve čizme spominjale 
Hoffenheim es oficijelno oglasio na svojoj stranici, pisu da povreda nije teska i da ce Hare ici na SP.
Pa onda, nek mu mlada stavi koji list kupusa kao oblogu i to ide ko rukom odneseno 
Hajde Hare, obraduj nas!
Hajde Hare, obraduj nas!
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Ne znam samo sto se ovolika hajka digla, nije se niko zvanicno oglasio osim renovmiranjh bosanskohercegovackih medija koji daju prognozu nakon dvije ipo minute. A nas narod jedva doceka neki clickbait.
Pa i nije bilo nekog demanta, a i vjerujem da se u prvi mah cinilo ozbiljinije, na kraju krajeva tako mu je i supruga napisala. Do SP je veoma malo ostalo zato i neka laksa povreda te stavlja pod upitnik. Drago mi je da je izgleda bolje nego sto se cinilo na pocetkulabostarmomosa je napisao/la: ↑20 maj 2026, 10:50Ne znam samo sto se ovolika hajka digla, nije se niko zvanicno oglasio osim renovmiranjh bosanskohercegovackih medija koji daju prognozu nakon dvije ipo minute. A nas narod jedva doceka neki clickbait.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- BiHSportman
- Kontakt:
Da li je moguće da bude spreman za Kanadu?
Ako je samo napuknuće kosti može biti spreman za Kanadu. Pošto vidim da je i Borusija i Hoffenheim objavili da nije teža povreda lako moguće da je napuknuće. A mediji moguće da su prenijeli lom zbog klikova.
Raja misli da ja trollam, a ja prvi napisao da je sve uredu i da ce igrati na SP. Cuo sam se sa njim.
Kazu, bolje cutatinapapijri1987 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 01:17Ja niti znam tebe niti tvog kolegu ali nakon sto sam procitao ovo prebacio sam na FB i prvi post koji sam vidio je momak inicijala A.M na slici sa Tabakovicem i taj opis tvojDrum je napisao/la: ↑19 maj 2026, 22:11Kada bih znao kako se foto stavlja ovdje.
Evo citat stusa.
Da se svi kolektivno nayebemo klixu mame.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, GIBRA, IgmanskiVukovi, komax, legendarnadruga i 45 gostiju.