Jusuf je kanta ipo, Malic je isto kanta ali makar moze igrati stopera
Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Edincapitano
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Re: Haris Tabaković
Ja se samo nadam da vec nakon SP ce se prestati vjerovati nekim igracima, sto slanje na klupu, sto nepozovanje. Prije svih Mujakic nema vise sta zraziti u reprezentaciji, a onda i Radeljic, osim da ne postanu novi Katic.Ghuraba je napisao/la: ↑19 maj 2026, 17:13Karic je trebao dobiti prednost u odnosu na Mujakica, ako vec ovog racuna kao beka. Malic bi teoretski bio 4. opcija na desnom stoperu (Katic, Hadzikadunic, Celik), a Gazibegovic je polivalentniji jer moze pokriti obje bekovske pozicije. Bas sam ga gledao zadnjih utakmica u Sturmu, rutinski je ubacivao loptu u 16-erac i lijevom nogom. Meni je on kod Save bio bas dobar kao lijevi vingbek. Ja se nadam da ce oni obojica dogodine naci pravi klub i ustabiliti se u prvih 11, jer su trenutno i jedan i drugi prilicno tanki.Zglavkar je napisao/la: ↑19 maj 2026, 17:03Malić ima prednost nad Gazibegovićem da može odigrati i štopera, što nije loše s obzirom da Katić ide direktno iz povrede. Mada bi meni vjerovatno Karić bio preči od obojice, s obzirom da Kolašinac zadnje dvije utakmice za reprezentaciju nije mogao iznijeti do kraja pa smo morali prebacivati Dedića.
Da ce se Burnic ili koristiti na veznom ako ima kuveta (a bice da nema), a da se nadje lijevi bek za klupe, do tad Karic da tu bude. Takodjer i desno da Dedic ima svoju zamjenu, bio to Jusuf ili Malic, a da se na Memica prvenstveno radina kao krilo.
Tahirovic takodjer klupa, a ako nastavi ovamo strmoglavo padati, onda itekako da i on odmori od poziva cim se dovede jos ovih par mladica kao zalog za buducnost. Sve bonuse je ispucao, osim da razvali na SP, a tesko.
Uglavnom ocekujem u narednom periodu neke promjene, a ovi nebitni igraci da spakuju kofere i dadne se sansa novima, talentovanijim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Slazem se. Najbolji primjer je Mahmic - Hajradinovic. Ako se ispostavi da ovaj mali stvarno zavrsi u BL (ili tako negdje), onda je valjda svima jasno zasto prizivamo te potencijalne reprezentativce. Sentimalnost i emocije treba ostaviti po strani. Ok, ja vjerujem da su Mujakic i Bazdar super momci, ali ako dogodine ostanu na ovom nivou (pogotovo Nihad jer je dosta stariji), onda ne vidim razloga zasto se ne bismo okrenuli Smajlovicu i Pejcinovicu (pogotovo ako prvi napravi dobar transfer naljeto, a drugi ostane prvotimac u BL). Isto vazi i za Tahirovica (mozda Busuladzic ili potencijalno Catovic ako zavrsi u Salzburg i sl.) i Celika ako ne bude igrali (Barisic ili potencijalno Kospo ako bude igrao u klubu) itd, itd. Ima tu bar 10-ak igraca koji ne smiju imati zacementirano mjesto na spiskovima (Hadzikic, Mujakic, Celik, Radeljic, Burnic, Tahirovic, Bazdar, Jovic, pa i Hadzikadunic, Basic, Hadziahmetovic itd). Ja sam za to da im sve zavisi od forme i uloge u klubovima.Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2026, 18:35Ja se samo nadam da vec nakon SP ce se prestati vjerovati nekim igracima, sto slanje na klupu, sto nepozovanje. Prije svih Mujakic nema vise sta zraziti u reprezentaciji, a onda i Radeljic, osim da ne postanu novi Katic.Ghuraba je napisao/la: ↑19 maj 2026, 17:13Karic je trebao dobiti prednost u odnosu na Mujakica, ako vec ovog racuna kao beka. Malic bi teoretski bio 4. opcija na desnom stoperu (Katic, Hadzikadunic, Celik), a Gazibegovic je polivalentniji jer moze pokriti obje bekovske pozicije. Bas sam ga gledao zadnjih utakmica u Sturmu, rutinski je ubacivao loptu u 16-erac i lijevom nogom. Meni je on kod Save bio bas dobar kao lijevi vingbek. Ja se nadam da ce oni obojica dogodine naci pravi klub i ustabiliti se u prvih 11, jer su trenutno i jedan i drugi prilicno tanki.Zglavkar je napisao/la: ↑19 maj 2026, 17:03Malić ima prednost nad Gazibegovićem da može odigrati i štopera, što nije loše s obzirom da Katić ide direktno iz povrede. Mada bi meni vjerovatno Karić bio preči od obojice, s obzirom da Kolašinac zadnje dvije utakmice za reprezentaciju nije mogao iznijeti do kraja pa smo morali prebacivati Dedića.
Da ce se Burnic ili koristiti na veznom ako ima kuveta (a bice da nema), a da se nadje lijevi bek za klupe, do tad Karic da tu bude. Takodjer i desno da Dedic ima svoju zamjenu, bio to Jusuf ili Malic, a da se na Memica prvenstveno radina kao krilo.
Tahirovic takodjer klupa, a ako nastavi ovamo strmoglavo padati, onda itekako da i on odmori od poziva cim se dovede jos ovih par mladica kao zalog za buducnost. Sve bonuse je ispucao, osim da razvali na SP, a tesko.![]()
Uglavnom ocekujem u narednom periodu neke promjene, a ovi nebitni igraci da spakuju kofere i dadne se sansa novima, talentovanijim.
Pa sigurno da će pripreme za SP i samo SP neke zacementirato u ekipi a nekima se poslije zahvaliti i dovesti neka nadolazeća bolja imena pa da imamo profilisanu ekipu za kvale Euro 2028. Također se moramo pripremiti i za repku bez Edina Džeke, gdje će mu se, nadam se, odmah naći mjesto u stručnom štabu kao i Rahimiću birkvaktile.
Vidimo evo, šta svojim autoritetom za repku radi jedan Emir Spahić.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Zamisli porodicu i mladica iz dijaspore koji važu oko repke... A na vrata pokucaju grande Edin i Spaha.Zeko87 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:09Pa sigurno da će pripreme za SP i samo SP neke zacementirato u ekipi a nekima se poslije zahvaliti i dovesti neka nadolazeća bolja imena pa da imamo profilisanu ekipu za kvale Euro 2028. Također se moramo pripremiti i za repku bez Edina Džeke, gdje će mu se, nadam se, odmah naći mjesto u stručnom štabu kao i Rahimiću birkvaktile.
Kada bih znao kako se foto stavlja ovdje.
Ukratko, kolega koji inace zivi u Munchenu prije 3h objavio foto sa Tabakovicem.
Evo citat stusa.
Radim ja danas kundendienst u centru, Schrannenhallen. Kad ono nas Haris Tabakovic. Pitam ga, kako si? Ides li na SP? Odgovara, ide na dobro. Idem na SP abd.
Ukratko, kolega koji inace zivi u Munchenu prije 3h objavio foto sa Tabakovicem.
Evo citat stusa.
Radim ja danas kundendienst u centru, Schrannenhallen. Kad ono nas Haris Tabakovic. Pitam ga, kako si? Ides li na SP? Odgovara, ide na dobro. Idem na SP abd.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ja niti znam tebe niti tvog kolegu ali nakon sto sam procitao ovo prebacio sam na FB i prvi post koji sam vidio je momak inicijala A.M na slici sa Tabakovicem i taj opis tvojDrum je napisao/la: ↑19 maj 2026, 22:11Kada bih znao kako se foto stavlja ovdje.
Evo citat stusa.
J ebo si mi znanje Zuckerbergu
Daj linknapapijri1987 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 01:17Ja niti znam tebe niti tvog kolegu ali nakon sto sam procitao ovo prebacio sam na FB i prvi post koji sam vidio je momak inicijala A.M na slici sa Tabakovicem i taj opis tvojDrum je napisao/la: ↑19 maj 2026, 22:11Kada bih znao kako se foto stavlja ovdje.
Evo citat stusa.
J ebo si mi znanje Zuckerbergu
Sto je najgore, ja nisam ni procitao ovaj post, otvorim FB i izbaci mi tu sliku...pored nekog saobracajnog znaka, i cini mi se neko gradiliste

Edit: evo to je ta

Edit: evo to je ta

Zadnja izmjena: phillies, dana/u 20 maj 2026, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
I meni je sinoc izaslo 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jbg trebo nam je i nogu slikat. Ovdje su se nekakve čizme spominjale 
Hoffenheim es oficijelno oglasio na svojoj stranici, pisu da povreda nije teska i da ce Hare ici na SP.
Pa onda, nek mu mlada stavi koji list kupusa kao oblogu i to ide ko rukom odneseno 
Hajde Hare, obraduj nas!
Hajde Hare, obraduj nas!
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Ne znam samo sto se ovolika hajka digla, nije se niko zvanicno oglasio osim renovmiranjh bosanskohercegovackih medija koji daju prognozu nakon dvije ipo minute. A nas narod jedva doceka neki clickbait.
Pa i nije bilo nekog demanta, a i vjerujem da se u prvi mah cinilo ozbiljinije, na kraju krajeva tako mu je i supruga napisala. Do SP je veoma malo ostalo zato i neka laksa povreda te stavlja pod upitnik. Drago mi je da je izgleda bolje nego sto se cinilo na pocetkulabostarmomosa je napisao/la: ↑20 maj 2026, 10:50Ne znam samo sto se ovolika hajka digla, nije se niko zvanicno oglasio osim renovmiranjh bosanskohercegovackih medija koji daju prognozu nakon dvije ipo minute. A nas narod jedva doceka neki clickbait.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- BiHSportman
- Kontakt:
Da li je moguće da bude spreman za Kanadu?
Ako je samo napuknuće kosti može biti spreman za Kanadu. Pošto vidim da je i Borusija i Hoffenheim objavili da nije teža povreda lako moguće da je napuknuće. A mediji moguće da su prenijeli lom zbog klikova.
Trenutno korisnika/ca: bosanac10001, Google Adsense [Bot], random11 i 23 gosta.