Raja misli da ja trollam, a ja prvi napisao da je sve uredu i da ce igrati na SP. Cuo sam se sa njim.
Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Haris Tabaković
Kazu, bolje cutatinapapijri1987 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 01:17Ja niti znam tebe niti tvog kolegu ali nakon sto sam procitao ovo prebacio sam na FB i prvi post koji sam vidio je momak inicijala A.M na slici sa Tabakovicem i taj opis tvojDrum je napisao/la: ↑19 maj 2026, 22:11Kada bih znao kako se foto stavlja ovdje.
Ukratko, kolega koji inace zivi u Munchenu prije 3h objavio foto sa Tabakovicem.
Evo citat stusa.
Radim ja danas kundendienst u centru, Schrannenhallen. Kad ono nas Haris Tabakovic. Pitam ga, kako si? Ides li na SP? Odgovara, ide na dobro. Idem na SP abd.
J ebo si mi znanje Zuckerbergu
Da se svi kolektivno nayebemo klixu mame.
Kliksovci, posto vam nista ne moze promaci: zeli vam sve sto Facko zeli Rami Isaku 
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Pa sta je prava diagnoza? Koja kost je pukla ili napukla?PSV je napisao/la: ↑20 maj 2026, 12:03Raja misli da ja trollam, a ja prvi napisao da je sve uredu i da ce igrati na SP. Cuo sam se sa njim.![]()
ja ne mogu vjerovat da vi klix smatrate relevantnim
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ne bi me čudilo da bude na klupi protiv Kanade, i udje zadnjih 10-20 minuta. Ako ne to onda protiv Švicarske.
Cuvat ga i uvoditi samo ako penale treba sutati.
Njemu I Kerimu vjerujem sa penalima
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Još se jednom dokazalo da u ovoj državi nema poštenog sportskog novinara. Nije problem ako nemaš informaciju, ali čemu laganje i plasiranje neistina zbog klika. Hajde da je riječ o Slinanu i ekipi, oni su navikli lagati, ali evo i Klix kao najčitaniji portal se bruka.
CAGarfia je napisao/la: ↑20 maj 2026, 14:16Još se jednom dokazalo da u ovoj državi nema poštenog sportskog novinara. Nije problem ako nemaš informaciju, ali čemu laganje i plasiranje neistina zbog klika. Hajde da je riječ o Slinanu i ekipi, oni su navikli lagati, ali evo i Klix kao najčitaniji portal se bruka.
Od koga to oni saznajuKako saznajemo, Tabaković trenutno ima gips na nozi, a ono što je posebno teško jeste što naš reprezentativac neće igrati minimalno tri mjeseca.
Izbaci mi na fb danas random sliku nekog lika sa Tabakovićem. Ne znam je li ovo nešto staro ili je fakat jučerašnja, ali eto izgleda da Hare hoda normala ili sa gipsom rola po gradu 
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 20 maj 2026, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Goalgetter
- Kontakt:
SS.ba je ovaj put lukavo cutio, nakon sto su se preletili nakon Italije i Dzeku vec otpisali za SPCAGarfia je napisao/la: ↑20 maj 2026, 14:16Još se jednom dokazalo da u ovoj državi nema poštenog sportskog novinara. Nije problem ako nemaš informaciju, ali čemu laganje i plasiranje neistina zbog klika. Hajde da je riječ o Slinanu i ekipi, oni su navikli lagati, ali evo i Klix kao najčitaniji portal se bruka.
oni niti su lukavi niti šute ... oni rade samo jednu stvar: skupljaju klikove na svaki mogući i nemogući način bez grama stida ... ukratko dno dna
- PeppermintSA
- Kontakt:
Stvarno molim boga da bude spreman. Niko nije zaslužio više da zaigra na SP od njega. Zaobilaznim putem do zvijezda. Bas volim underdog priče, a on je taj. Samo hrabro, Harise 
Ne kontam u cijeloj prici, Savez objavio da ide Malic na SP. Tabak kaze bice spreman...
-
Matterhorn22
- Kontakt:
savez objavio da Malic dolazi na pripreme u slucaju da Tabak ne bude spreman moze uletiti
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, LeCoq i 40 gostiju.