NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Previse izgubljenih lopti, ipak je finale konferencije.
Dvorac cak 8.
Dvorac cak 8.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
OKC nekako izvukao pobjedu, bit će zanimljivo kod Spursa
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bijeli medvjedi iz Oklahome i dalje zaštićeni.
Nevjerovatno da nisu vidjeli ili poslije toga gledali Hartensteinovo povlačenje Castlea za kosu jebote.
Inače, koliko god on bio kritikovan, Fox itekako znači ovoj ekipi i ako njega ne bude do kraja plus svakako Harpera koji je mislim gotov, ovo je 4-1 do kraja.
Nevjerovatno da nisu vidjeli ili poslije toga gledali Hartensteinovo povlačenje Castlea za kosu jebote.
Inače, koliko god on bio kritikovan, Fox itekako znači ovoj ekipi i ako njega ne bude do kraja plus svakako Harpera koji je mislim gotov, ovo je 4-1 do kraja.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
Jes se ti to poceo zaliti na sudjenje, a cekaj ti bi onaj sto je govorio da to nije sve tako i da pretjerujemo?? Ipak sad kad su protiv tvojih mjenjas misljenje, al eto bolje ikad nego nikad
Nego kad se Fox vraca?? Bez njega tesko se sta moze, ovi ce ovo brzo zavrsiti.
iskreno se nadam da SAS moze izvuci jos 3, jer ne vjerujem da iko s istoka moze parirati ovim ****
- Shategabri
- Kontakt:
Biće jako finale. Ove 4 ekipe i jesu najkompletnije onako kad se pogleda.
Ne bih ja tek tako otpisao istok.
Ne bih ja tek tako otpisao istok.
Koševo Zapad
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koliko se sjecam, pricalo se o faulovima na SGAu za koje se pretjerivalo ovdje u kritikama kao i dopustenoj agresivnosti odbrane OKCa.S tim apsolutno nemam problema i zaista se u ove 2 tekme dopustilo i jednim i drugim jaka fizicka kosarka.ronaldo99 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 08:37Jes se ti to poceo zaliti na sudjenje, a cekaj ti bi onaj sto je govorio da to nije sve tako i da pretjerujemo?? Ipak sad kad su protiv tvojih mjenjas misljenje, al eto bolje ikad nego nikad
Ovo sto sam postavio nema veze s kosarkom.Ovo su srvari koje se trebaju sankcionisati.To nisu kosarkaske stvari.
Ista stvar sa ovim...
Pa postavio sam ti i od Cheta kako gazi namjerno Wembija u prvoj tekmi, o tome ti prica o njimq se sve dopusta i ne sankcionise. Zasto se te stvari ne pregledaju i kazne? Nikad ali nikad to ne urade.
To je samo njima dopusteno.
Navijam za vas isto da Boston igra, jer ove smisliti ne mogu, jer to sto rade nema veze sa kosarkom. Gade mi se.
Al kazem bez Foxa tesko, pogotovo ako je sad i Harper izgubljen.
Navijam za vas isto da Boston igra, jer ove smisliti ne mogu, jer to sto rade nema veze sa kosarkom. Gade mi se.
Bude li SAS dobio Game 3, ocekujem u sledećoj utakmici kamikazu Dorta i Karuza kako se bacaju Wemby u kolena
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dopusteno je i MIN mnogo toga.Pregledavaju se, ali sta imas od toga da neko pregleda i kaze flagrant 1? Nista.ronaldo99 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:56Pa postavio sam ti i od Cheta kako gazi namjerno Wembija u prvoj tekmi, o tome ti prica o njimq se sve dopusta i ne sankcionise. Zasto se te stvari ne pregledaju i kazne? Nikad ali nikad to ne urade.
Ne moze ih skoro niko smisliti, ali SA bez Foxa i Harpera ovdje nema mnogo toga za ponuditi.Nazalost.
Harper je minimum minimuma 7-10 dana (to je de facto cijela serija), a za Foxa Mitch rece da isto ne bi igrao da je RS nego lik pokusava.Tako da, mrka kapa.
A sta kazete kako vasell i castle cijelu vecer cupaju mvp-ja za dresNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:51Koliko se sjecam, pricalo se o faulovima na SGAu za koje se pretjerivalo ovdje u kritikama kao i dopustenoj agresivnosti odbrane OKCa.S tim apsolutno nemam problema i zaista se u ove 2 tekme dopustilo i jednim i drugim jaka fizicka kosarka.ronaldo99 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 08:37Jes se ti to poceo zaliti na sudjenje, a cekaj ti bi onaj sto je govorio da to nije sve tako i da pretjerujemo?? Ipak sad kad su protiv tvojih mjenjas misljenje, al eto bolje ikad nego nikad
Ovo sto sam postavio nema veze s kosarkom.Ovo su srvari koje se trebaju sankcionisati.To nisu kosarkaske stvari.
Ista stvar sa ovim...
Obara rekorde
Ma to su mentalne gimnastike, sve u dure.ronaldo99 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:56Pa postavio sam ti i od Cheta kako gazi namjerno Wembija u prvoj tekmi, o tome ti prica o njimq se sve dopusta i ne sankcionise. Zasto se te stvari ne pregledaju i kazne? Nikad ali nikad to ne urade.
Posteno sve, go Okc
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ne umanjujući kvalitet i bitnost Harpera za Spurse, ali rekao bih da je JDub bitniji Thunderu, nego Harper Spursima.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 maj 2026, 10:12Dopusteno je i MIN mnogo toga.Pregledavaju se, ali sta imas od toga da neko pregleda i kaze flagrant 1? Nista.ronaldo99 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:56Pa postavio sam ti i od Cheta kako gazi namjerno Wembija u prvoj tekmi, o tome ti prica o njimq se sve dopusta i ne sankcionise. Zasto se te stvari ne pregledaju i kazne? Nikad ali nikad to ne urade.
Ne moze ih skoro niko smisliti, ali SA bez Foxa i Harpera ovdje nema mnogo toga za ponuditi.Nazalost.
Harper je minimum minimuma 7-10 dana (to je de facto cijela serija), a za Foxa Mitch rece da isto ne bi igrao da je RS nego lik pokusava.Tako da, mrka kapa.
Prošle godine u finalu smo gledali kako se debelo muče da generišu kvalitetan napad u half courtu dok JDub nije proradio.
Ako bi se Fox vratio i bio iole produktivan, ne bih ja rekao da je to tako crno. Ali da je potreban što prije, jeste, ponajviše zbog onih izgubljenih pa onda sve ostalo.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- Shategabri
- Kontakt:
Pa realno porediš drugu opciju ekipe sa praktično rookijem.TripleThreat je napisao/la: ↑21 maj 2026, 14:58Ne umanjujući kvalitet i bitnost Harpera za Spurse, ali rekao bih da je JDub bitniji Thunderu, nego Harper Spursima.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 maj 2026, 10:12Dopusteno je i MIN mnogo toga.Pregledavaju se, ali sta imas od toga da neko pregleda i kaze flagrant 1? Nista.ronaldo99 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:56Pa postavio sam ti i od Cheta kako gazi namjerno Wembija u prvoj tekmi, o tome ti prica o njimq se sve dopusta i ne sankcionise. Zasto se te stvari ne pregledaju i kazne? Nikad ali nikad to ne urade.
Prošle godine u finalu smo gledali kako se debelo muče da generišu kvalitetan napad u half courtu dok JDub nije proradio.
Ako bi se Fox vratio i bio iole produktivan, ne bih ja rekao da je to tako crno. Iako ću reći da jeste potreban što prije, ponajviše zbog onih izgubljenih pa onda sve ostalo.
Druga je stvar što se Jalen i sam cijelu sezonu muči sa povredama, pa nije na nivou na kojem je bio prošle sezone.
I takav itekako bitan ovim OKC.
Harper je igrač s klupe.
Koševo Zapad
Pa koliko su igrali bez Jalena, naucili su igrati bez njeg. Zvuci suludo ali mi djeluju bolje za istog, bas iz razloga sto ima vecu ulogu pa mora imati svoje. Dok bez njeg izgledaju fluidno.Shategabri je napisao/la: ↑21 maj 2026, 15:00Pa realno porediš drugu opciju ekipe sa praktično rookijem.TripleThreat je napisao/la: ↑21 maj 2026, 14:58Ne umanjujući kvalitet i bitnost Harpera za Spurse, ali rekao bih da je JDub bitniji Thunderu, nego Harper Spursima.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 maj 2026, 10:12
Dopusteno je i MIN mnogo toga.Pregledavaju se, ali sta imas od toga da neko pregleda i kaze flagrant 1? Nista.
Ako bi se Fox vratio i bio iole produktivan, ne bih ja rekao da je to tako crno. Iako ću reći da jeste potreban što prije, ponajviše zbog onih izgubljenih pa onda sve ostalo.
Druga je stvar što se Jalen i sam cijelu sezonu muči sa povredama, pa nije na nivou na kojem je bio prošle sezone.
Harper je igrač s klupe.
- Shategabri
- Kontakt:
Imaju širinu u ekipi, pa se to može amortizovati da se ne osjeti njegov nedostanak.alemsa je napisao/la: ↑21 maj 2026, 15:10Pa koliko su igrali bez Jalena, naucili su igrati bez njeg. Zvuci suludo ali mi djeluju bolje za istog, bas iz razloga sto ima vecu ulogu pa mora imati svoje. Dok bez njeg izgledaju fluidno.Shategabri je napisao/la: ↑21 maj 2026, 15:00Pa realno porediš drugu opciju ekipe sa praktično rookijem.TripleThreat je napisao/la: ↑21 maj 2026, 14:58
Ne umanjujući kvalitet i bitnost Harpera za Spurse, ali rekao bih da je JDub bitniji Thunderu, nego Harper Spursima.
Harper je igrač s klupe.
Ok, može biti da u nekim aspektima izgledaju i bolje bez njega, al je on ipak druga violina ekipe.
Koševo Zapad
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 maj 2026, 10:12Dopusteno je i MIN mnogo toga.Pregledavaju se, ali sta imas od toga da neko pregleda i kaze flagrant 1? Nista.ronaldo99 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:56Pa postavio sam ti i od Cheta kako gazi namjerno Wembija u prvoj tekmi, o tome ti prica o njimq se sve dopusta i ne sankcionise. Zasto se te stvari ne pregledaju i kazne? Nikad ali nikad to ne urade.
Sta kazes dopusteno je i sve je ok oko sudjenja?? Ev vidis kako oni padaju i glume, citava ekipa i da ovo je sviran faul u napadu, a taman je sut za 3 bio uspjesan.
-
TripleThreat
- Kontakt:
I službeno će ostati najduži niz u ovom playoffu, ako ih ne bude čak i više. Mjesec dana bez poraza, sa najvećom razlikom poena u historiji.
Ko je još nešto od Knicksa očekivao, što bi rona rekao ne tako davno
"Your favorite player's favorite player" - MB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.