GEC je napisao/la: ↑20 maj 2026, 19:12Ej moj Amire dobri da znaš koliko ne znašAmirutah1988 je napisao/la: ↑20 maj 2026, 07:12Mogu samo reci neka crknu dušmani svi oni koji su protiv Bosne i rukometnog grada kao što je Visoko.
Toliko ruznih komentara tokom prenosa utakmice da se zaista pitam kakav smo mi to narod postali.
Žalimo odjednom tamo neku Derventu koja sigurno ne postuje drzavu BIH ,na bezobrazan način se spominje da je ova utakmica namještena,a kada Maglaj pobjedi Konjuh,Gračanica pobjedi Izviđac,Krivaja odigra neriješeno protiv Gračanice,Derventa osvoji bod u Goraždu,i može se jos sigurno pronaci sličnih utakmica,tad je sve fer i korektno,jel?
Kako da ne,gospodo draga,stalo vam je do regularnosti takmičenja,onda zaustavite krimi Savez,delegate,sudije i recite jednom STOP.
No,mi to ustvari i ne želimo,jer smo navikli imati ovakvo ruglo i šprdnju u svim sportovima.
Čestitke Bosni na pobjedi i opstanku ,mrzitelji neka prvo počiste svoje dvoriste,pa neka tuđa gledaju.
Visoko može da slavi,ima pravde,protiv Bosne su najviše drugi klubovi radili i namještali utakmice,ali ipak zlo ne pobjedi.![]()
Mi smo neznalice,da čujemo tebe