Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad god ne izbore evropu ono bi gasilo ligu 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pa ovi samo bratsku Slogu dobili kuci od oktobra
I hoce titule neke
Dzaba vam silne pare moji vi...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da nemaju taj dogovor sa slogom, vrlo lagano bi zaokruzili godinu dana bez pobjede kuciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2026, 00:18Pa ovi samo bratsku Slogu dobili kuci od oktobraI hoce titule neke
![]()
-
MostarReds22
- Kontakt:
Sta ces vidjeti bola eno ga i sad umotan ceka ispred stadiona, kaze mahnuli mu samo iz vaseg autobusa.Vanja8 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:40Vidjecemo drug, tako smo mi govorili za Gulija kad je dosao...Samo brzinu ima, pa ga Rozman vama proslijedi, ostalo je istorija...MostarskiSin je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:37Nadam se da jesu, nek povedu i Mesica u paketu. Jedino sto Milak ima je brzina, ali cim udje u duel nista od njega. Dodavanje, sut, centarsut i u igri 1 na 1 ispod prosjeka. Sto se mene tice nema tu igraca.Rahatlokum je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:31
jeste ga to fakat zavrsili? ako jeste dobar potez mali je zuca prava, brz u prostoru i zna sa loptom ono sto sam uspio upratit
Ja se nekad pitam gledate li vi fudbal uopšteVanja8 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:40Vidjecemo drug, tako smo mi govorili za Gulija kad je dosao...Samo brzinu ima, pa ga Rozman vama proslijedi, ostalo je istorija...MostarskiSin je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:37Nadam se da jesu, nek povedu i Mesica u paketu. Jedino sto Milak ima je brzina, ali cim udje u duel nista od njega. Dodavanje, sut, centarsut i u igri 1 na 1 ispod prosjeka. Sto se mene tice nema tu igraca.Rahatlokum je napisao/la: ↑21 maj 2026, 22:31
jeste ga to fakat zavrsili? ako jeste dobar potez mali je zuca prava, brz u prostoru i zna sa loptom ono sto sam uspio upratit
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jesaddebisi je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:51Pa jel nastimana veceras utakmica? Sta ti mislis eto? Posteno sve garant, dva bratska kluba,. zalosna liga a joa zalosniji ovi sto to opravdaju...DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:38Evo mi još jednog, zreo za klinike.addebisi je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:32
Amar legendo igrao protiv shearera i njukastla na vasem kosevu sibica.nije mogla stati, kad spomenes amara i porodicu Osim ustani, a o vasem nastanku,korona titulama ne treba troaiti rijeci, nista u zivotu niste posteno uradili realno, ali logicno lopov za lopova nadje navijati, sta hoces reci da veceraa braca mamic nisu sredili tekmu izmedju pitara jedan i pitara dva, klasicni prijelaz ja znam i ko je nastimao, a sad popij mlijeko i lezi spavati...
On zna![]()
![]()
![]()
Motoricnost brzina bila mu 0 bodova kad je tek dosao, ima potez ima pas, al u par zadnji nastupa malo se trgno sa brzinom, danas je dosta dobro trco.mnon46 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:43Ne igra nešto previše, al kad igra vidiš da ima smisla. Recimo daleko je bolji nego Ignatkov al njega su ugasili. Prošlo kolo penal na njemu bio. Po meni mu treba dati više minuta i kontinuitet, nije loš mali sekunde.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:38Pitari,da vam ne kvarim temu tamo vašu da vas ovde pitam.
Kakav je Telalovic,jel napredovao ista otkad je došao,jer platili ste ga debelo.
A momak je realno potencijal i to kakav.
Jel on kod vas igro 10 tku ili 6. ?
Ima vic i dobar prvi dodir, al trebate nam vratit bar 200 k km za svaki slucaj, grehotaje vama dat 350 k km, al posto bankrotirane komsije nam govore da namjestano mozda he u tih 350 k km uslo 6 bodova sledecih 5 godina sa biljaninog polja
-
GavranBeli
- Kontakt:
Brzina mu je bila 0 al su ga sad strucnjaci ubrzali. Kakvo objašnjenje za sirotinju

- svrakino1921
- Kontakt:
WWIN liga BiH 25/26
FK ŽELJEZNIČAR - NK ŠIROKI BRIJEG (2 : 1) 2 : 2
Status: Odigrana
Datum: 21.05.2026 20:30
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 5500
Sudija: Elvedin Topuzović
A1: Davor Beljo | A2: Davor Vukašinović
Delegat: Zlatan Pavljašević
Posmatrač suđenja: Antonio Blažević
FK ŽELJEZNIČAR - NK ŠIROKI BRIJEG (2 : 1) 2 : 2
Status: Odigrana
Datum: 21.05.2026 20:30
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 5500
Sudija: Elvedin Topuzović
A1: Davor Beljo | A2: Davor Vukašinović
Delegat: Zlatan Pavljašević
Posmatrač suđenja: Antonio Blažević
Ali kakav potez sinoc Ljajica, ne asistencije, ne gol, vec FairPlay...
Potpuno otvoren put prema golu ,tri na dva i on staje da se ukaze pomoc igracu Veleza...
I da smo izgubili od mene
Svaka cast majstore...
Potpuno otvoren put prema golu ,tri na dva i on staje da se ukaze pomoc igracu Veleza...
I da smo izgubili od mene
Svaka cast majstore...
-
GavranBeli
- Kontakt:
Bas, sreća da utakmica nije nastimana jedino
" Gledalaca: 5500"
Koja je svrha objavljivati pogrešan broj za svaku domaću utakmicu?
Koja je svrha objavljivati pogrešan broj za svaku domaću utakmicu?
Jel stvarno 5500 napisano 
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Brinemo se o ojadjenom komsiji, da pomognemo.Argentina je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:20Moze li se napisati post, a da se ne spomene Zeljo?Jet2Holiday je napisao/la: ↑21 maj 2026, 23:11Mi hocemo da pomognemo zelji da se priblize evropi, a oni nece
Al vama izgleda nema pomoci
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- svrakino1921
- Kontakt:

Prije tačno 34 godine na današnji dan, 22. maja 1992. godine Republika Bosna i Hercegovina je primljena u Ujedinjene nacije (UN), ali bez obzira na to na nju je nastavljena bespoštedna agresija, koja je trajala sve do potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma u Parizu, 14. novembra 1995. godine.
Bosna i Hercegovina sudjeluje u radu UN-a preko stalnih predstavništava u New Yorku, Ženevi, Beču, ali i pri UNESCO-u, čije je sjedište u Parizu.
GavranBeli je napisao/la: ↑22 maj 2026, 07:21Bas, sreća da utakmica nije nastimana jedinosta bi bilo tek da je nastimano
![]()
E hebi ga jarane, pa ne mozes ti znati sve i za svaki klub...
Dovoljno je da si kompetentan za maticnu ekipu...
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sta sad nekoga treba da cudi sto je filijala na svom stadionu odradila iz keca u dvicu i sto im opet salju mladog igraca, dok u isto vrijeme skupljaju njihov otpad?
Horor.
Horor.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- BiHSportman
- Kontakt:
Da, to je vaš tipičan izgovor. kada stvari na terenu ne idu dobro onda prošlost, gledalaca ili članove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.