Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Kad god vidim objavu negdje (SLIKA XY) uz komentar "Vrijedili ovo ista"....isto pozelim kao i ovaj kolega iznad...ljudi skupljaju slicice da bi ih prodavali....taj bi te gledo da umres od gladi dok sjedi na toni brasna koju prodaje sto maraka po kili
=\_1921_/=
ako koga interesuje u Sa kod radnika inovine prije desetak min uzeo desetak paketic ima jos .. kaze zena doslo upravo 
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Imam coca cola par duplikata mijenjam za veci broj obicnih slicica.
Moze li neko banovat ovog PSV?
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Dajte ljudi j*ebo vas led zar nasjedate na psva taj nije paklo kupio, a kamoli orodo nest za 1500.
#CarsijaOdjebi
Jest,to je neki djecacic doso se napuhivat na forumtuzlanskinacin je napisao/la: ↑20 maj 2026, 23:23Dajte ljudi j*ebo vas led zar nasjedate na psva taj nije paklo kupio, a kamoli orodo nest za 1500.
Ozbiljni,svjesni,zreli ,nadasve pametni ljudi apsolutno ne pišu onakve postove... Sam sastav rečenica,gramatički,logički odgovara jednom psiho-nestabilnom-nezrelom-inferiornom biću...tuzlanskinacin je napisao/la: ↑20 maj 2026, 23:23Dajte ljudi j*ebo vas led zar nasjedate na psva taj nije paklo kupio, a kamoli orodo nest za 1500.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tebra, izgleda da su forumasi iznad ostali praznih albuma zbog tebe. Mnogo zavidnosti na ovom forumu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ima li gdje albuma za nabaviti? USK
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
MundijalVibes26
- Kontakt:
isto pitanje, samo za TK. Da mi je sa tvrdim koricama, a nigdje nema. Kontam da narucim sa Amazona njemackog, pa da mi neko donese, ali ne znam da li je na njemackom jeziku... ne pise u opisu artikla
Burke imaju vjerovatno Kundenservice na engleskom pa pitajMundijalVibes26 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 21:12isto pitanje, samo za TK. Da mi je sa tvrdim koricama, a nigdje nema. Kontam da narucim sa Amazona njemackog, pa da mi neko donese, ali ne znam da li je na njemackom jeziku... ne pise u opisu artikla
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Ima li danas gdje slicica Tuzla okolina?
i onda neznaš gdje ide koja sličica?MundijalVibes26 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 21:12isto pitanje, samo za TK. Da mi je sa tvrdim koricama, a nigdje nema. Kontam da narucim sa Amazona njemackog, pa da mi neko donese, ali ne znam da li je na njemackom jeziku... ne pise u opisu artikla
naruči slobodno, album je isti, jezik je univerzalan ali ja ti ne bih preporučio hardcover osim kao dodatak za kolekciju. već poslije 600-700 sličica se ne može zatvoriti kako treba a kada je popunjen pogotovo ne. softcover nema tih problema a postoji i "samo naša" verzija albuma, ku'š bolje?
Slabo. Kod BCC-a na trafici nema nikako. U Omegi na trafici tek u ponedjeljak stize.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da, i ja imam hc album i nisam nesto odusevljen iskreno. Ako pazite i na soft album nece se razjebati.jestamaji je napisao/la: ↑22 maj 2026, 11:56i onda neznaš gdje ide koja sličica?MundijalVibes26 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 21:12isto pitanje, samo za TK. Da mi je sa tvrdim koricama, a nigdje nema. Kontam da narucim sa Amazona njemackog, pa da mi neko donese, ali ne znam da li je na njemackom jeziku... ne pise u opisu artikla![]()
naruči slobodno, album je isti, jezik je univerzalan ali ja ti ne bih preporučio hardcover osim kao dodatak za kolekciju. već poslije 600-700 sličica se ne može zatvoriti kako treba a kada je popunjen pogotovo ne. softcover nema tih problema a postoji i "samo naša" verzija albuma, ku'š bolje?![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
S tvrdim koricama imas u BCC-u Tuzla,bingo hipermarket pecara(skojevska) i na sickom je ja mislim bilo u bingo. Bilo je pocetkom sedmice sad da li ima još na stanju ne mogu ti garantovati.MundijalVibes26 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 21:12isto pitanje, samo za TK. Da mi je sa tvrdim koricama, a nigdje nema. Kontam da narucim sa Amazona njemackog, pa da mi neko donese, ali ne znam da li je na njemackom jeziku... ne pise u opisu artikla
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Izgleda da ce jos trajati nestasica i ludilo oko slicica.
#CarsijaOdjebi
- JayCatwright
- Kontakt:
naredne dvije sedmice su ključne