Tek sad vidim snimak Manijaka od jučer. Nije provokacija, fkt mi nije jasno. Koji je vama qurac? Mi smo priča za sebe, unutrašnji problemi nas trenutno ubijaju, al šta je s vama?
Samba71 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 15:04
Prije utakmice grupa "Mostarske piše" zajedno sa grupom "Horde cvijeća" u znak dugogodišnje tradicije odigravanja "Derbija duge" i uzajamne ljubavi izvele su zajedno kompoziciju "Prođi sa mnom ispod duge, zagrli me čvrsto ti".
Tom prilikom predstavnik Hodi cvijeća Bundica CF je predstavniku "Mostarskih piša" Threeplanetreesu uručio qitu pardon buket jorgovana.
Možeš ti editovati slike, smišljati dječije zajebancije, al yebe te malo što se nikad nećeš moći vratiti u prošlost pa izbrisati sve naslove, članke i potvrde ovog što mi danas pričamo, to da je Sarajevo - Velež = Derbi Bosne i Hercegovine, utakmica koja se nekad doživljavala kao najveća jedne jugoslovenske republike. Veća i od sarajevskog derbija koji je bio samo jedan simpatičan gradski derbi u kojem su se sastajali s jedne strane relativno ozbiljnan jugoslovenski klub sa 2 titule iza sebe, 2 finala kupa, klub koji je ugostio United, HSV, najdugovječniji prvoligaš iz BiH, prvi prvak koji je došao iz nje, po vječnoj tabeli najuspješniji klub iz BiH i s druge strane neutralcima simpatičan, potlačen, zapostavljen, klub "radničke klase", manje popularan i manje uspješan.