Sve si rekao, stariji ste 20 godina, a duplo manje trofeja imate i pored toga što zadnjih pet godina baš seljački pljačkate. Još pure šabani.Combattente87 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 13:33Zašto si nestrpljiv, još malo ćeš gledati na tv kako se slavi titula u gradu na Vrbasu![]()
A onda slijede tek preljepi prizori, slike i video snimci proslave 100 godina kluba, znaš to je ono što ćete vi slaviti za neke dvije decenije![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
Najbolje sprdanje je bilo kada smo im Mlinarića uvalili za pola miliona maraka i izbacili u četvrvrtfinalu kupa. Ali to mi smo filijala koji im uzmemo pola miliona u najvećem transferu unutar primijer lige, a Željkan nije kojem Zrinjski Lagumdžiju pod ugovorom besplatno odvedesvrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 14:10
I ja stičem dojam da se Pitari sprdaju sa Rođenim
Uhhhh Pitari su to
- Combattente87
- Kontakt:
Nije Borac samo fudbal careNoProfit je napisao/la: ↑22 maj 2026, 14:11Sve si rekao, stariji ste 20 godina, a duplo manje trofeja imate i pored toga što zadnjih pet godina baš seljački pljačkate. Još pure šabani.Combattente87 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 13:33Zašto si nestrpljiv, još malo ćeš gledati na tv kako se slavi titula u gradu na Vrbasu![]()
A onda slijede tek preljepi prizori, slike i video snimci proslave 100 godina kluba, znaš to je ono što ćete vi slaviti za neke dvije decenije![]()
![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Borac je veci klub od Veleza
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Borac je ništa. Dovoljno je pogledati govornike i prisutne na svečanoj akademiji povodom 100 godina kluba.
Marginalan događaj koji je iskorišten za promociju jedne stranke i jedne osobe. Taman toliko i Borac liči na fudbalski klub.
Marginalan događaj koji je iskorišten za promociju jedne stranke i jedne osobe. Taman toliko i Borac liči na fudbalski klub.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Velež je prije rata bio veći klub od melje
Uopste se ne zajebavam
Uopste se ne zajebavam
- Combattente87
- Kontakt:
Upravu si ! Predizborna kampanja,i cijeli grad je zgrožen sa tim, ali nema smisla da ja tebi sada objašnjavam da je to tako jer vi imate potpuno pogrešnu sliku koju ne želim da ispravljam jer nema vajde... Uglavnom vidjećete uskoro pravu sliku i šta je Borac za Banja Luku, još samo malo
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Zeljo i Borac su prvaci u fudbalu, kosarci, rukometu, odbojici, boksu, takvando, karate…..PeppermintSA je napisao/la: ↑22 maj 2026, 14:40Velež je prije rata bio veći klub od melje
Uopste se ne zajebavam
Borac je osvojio i Europu u rukometu, a Zeljo igrao finale
I ja ih prozivam zbog politike, ali ne mozes reci da su historijski mali klub kad je to top 3 najveca sportska kolektiva u BiH
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Prije utakmice grupa "Mostarske piše" zajedno sa grupom "Horde cvijeća" u znak dugogodišnje tradicije odigravanja "Derbija duge" i uzajamne ljubavi izvele su zajedno kompoziciju "Prođi sa mnom ispod duge, zagrli me čvrsto ti".
Tom prilikom predstavnik Hodi cvijeća Bundica CF je predstavniku "Mostarskih piša" Threeplanetreesu uručio qitu pardon buket jorgovana.

Tom prilikom predstavnik Hodi cvijeća Bundica CF je predstavniku "Mostarskih piša" Threeplanetreesu uručio qitu pardon buket jorgovana.

Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
primussucks
- Kontakt:
Uzeo je Velež titulu u tavli neki dan...NoDi80 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 14:49Zeljo i Borac su prvaci u fudbalu, kosarci, rukometu, odbojici, boksu, takvando, karate…..PeppermintSA je napisao/la: ↑22 maj 2026, 14:40Velež je prije rata bio veći klub od melje
Uopste se ne zajebavam
Borac je osvojio i Europu u rukometu, a Zeljo igrao finale
I ja ih prozivam zbog politike, ali ne mozes reci da su historijski mali klub kad je to top 3 najveca sportska kolektiva u BiH
Tek sad vidim snimak Manijaka od jučer. Nije provokacija, fkt mi nije jasno. Koji je vama qurac? Mi smo priča za sebe, unutrašnji problemi nas trenutno ubijaju, al šta je s vama?
Možeš ti editovati slike, smišljati dječije zajebancije, al yebe te malo što se nikad nećeš moći vratiti u prošlost pa izbrisati sve naslove, članke i potvrde ovog što mi danas pričamo, to da je Sarajevo - Velež = Derbi Bosne i Hercegovine, utakmica koja se nekad doživljavala kao najveća jedne jugoslovenske republike. Veća i od sarajevskog derbija koji je bio samo jedan simpatičan gradski derbi u kojem su se sastajali s jedne strane relativno ozbiljnan jugoslovenski klub sa 2 titule iza sebe, 2 finala kupa, klub koji je ugostio United, HSV, najdugovječniji prvoligaš iz BiH, prvi prvak koji je došao iz nje, po vječnoj tabeli najuspješniji klub iz BiH i s druge strane neutralcima simpatičan, potlačen, zapostavljen, klub "radničke klase", manje popularan i manje uspješan.Samba71 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 15:04Prije utakmice grupa "Mostarske piše" zajedno sa grupom "Horde cvijeća" u znak dugogodišnje tradicije odigravanja "Derbija duge" i uzajamne ljubavi izvele su zajedno kompoziciju "Prođi sa mnom ispod duge, zagrli me čvrsto ti".
![]()
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 22 maj 2026, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
-
Marokanci58
- Kontakt:
Upisao je delegat 3500 tako da je to odličan kop
Kad im i ovu jedinu tribinu zatvore delegat piše opet 4000
Nema veze koliki je kapacitet 10 000, 13 000, 4500, 5000
Piše se izmedju 4000 i 7000 taman prazan stadion bio
A realna posjeta kao u Borca BL
BRATSTVO GRAČANiCA
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
On u kopačkama ne vrijedi 20 KM.Turo je napisao/la: ↑22 maj 2026, 12:33FK Željezničar će ovog ljeta ostati bez još jednog igrača, pošto će desni bek Patrick Gabriel Galchev sigurno napustiti Grbavicu.
Prema informacijama iz Sarajeva, Galchev je već dogovorio raskid saradnje sa Plavima, a zvanična potvrda očekuje se uskoro.
Ode najskuplji igrač na Transfermarktu za 0 km.
Toliko o kvalitetu parmaka, ali i kredibilitetu TM-a.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
On u kopačkama ne vrijedi 20 KM.Turo je napisao/la: ↑22 maj 2026, 12:33FK Željezničar će ovog ljeta ostati bez još jednog igrača, pošto će desni bek Patrick Gabriel Galchev sigurno napustiti Grbavicu.
Prema informacijama iz Sarajeva, Galchev je već dogovorio raskid saradnje sa Plavima, a zvanična potvrda očekuje se uskoro.
Ode najskuplji igrač na Transfermarktu za 0 km.
Toliko o kvalitetu parmaka, ali i kredibilitetu TM-a.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Šta ovaj parmak iz Gračanice palamudiMarokanci58 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 15:19Upisao je delegat 3500 tako da je to odličan kop
Kad im i ovu jedinu tribinu zatvore delegat piše opet 4000
Nema veze koliki je kapacitet 10 000, 13 000, 4500, 5000
Piše se izmedju 4000 i 7000 taman prazan stadion bio
A realna posjeta kao u Borca BL
![]()
Željezničar za život cijeli!
Do kad će željezničari kmečati zbog derbija Bosne i Hercegovine, zna li se išta?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nakon utakmice sekretar udruženja "Horde cvijeća" djipke je pozvao kolegu sekretara Balordu iz "Mostarskih piša" da se krajem maja sastanu u Kriterionu kako bi razmotrili otvorena oralna i analna pitanja između dva toplobratska kluba.Zutti je napisao/la: ↑22 maj 2026, 15:13Tek sad vidim snimak Manijaka od jučer. Nije provokacija, fkt mi nije jasno. Koji je vama qurac? Mi smo priča za sebe, unutrašnji problemi nas trenutno ubijaju, al šta je s vama?Možeš ti editovati slike, smišljati dječije zajebancije, al yebe te malo što se nikad nećeš moći vratiti u prošlost pa izbrisati sve naslove, članke i potvrde ovog što mi danas pričamo, to da je Sarajevo - Velež = Derbi Bosne i Hercegovine, utakmica koja se nekad doživljavala kao najveća jedne jugoslovenske republike. Veća i od sarajevskog derbija koji je bio samo jedan simpatičan gradski derbi u kojem su se sastajali s jedne strane relativno ozbiljnan jugoslovenski klub sa 2 titule iza sebe, 2 finala kupa, klub koji je ugostio United, HSV, najdugovječniji prvoligaš iz BiH, prvi prvak koji je došao iz nje, po vječnoj tabeli najuspješniji klub iz BiH i s druge strane neutralcima simpatičan, potlačen, zapostavljen, klub "radničke klase", manje popularan i manje uspješan.Samba71 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 15:04Prije utakmice grupa "Mostarske piše" zajedno sa grupom "Horde cvijeća" u znak dugogodišnje tradicije odigravanja "Derbija duge" i uzajamne ljubavi izvele su zajedno kompoziciju "Prođi sa mnom ispod duge, zagrli me čvrsto ti".
![]()
Balorda je iskoristio priliku da javnost upozna sa problemima s kojim se "Mostarske piše" susreću, a to je da imaju sve manje vazelina i da će u izgledno vrijeme morati preći na zamjenski proizvod - "Totmast".
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Tužno je čitati ovakve stvari.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
FKS je jednostavno vjestacki klub, a to najbolje pokazuje i posjeta na tribinama. Bez obzira sto su manjina u gradu al i sirom drzave po brojnosti, i dalje mislim da su trenutno treci u drzavi po podrsci.
Bruka i sramota je da ih na sjeveru kroz ovo par godina bude 150-200, na stadionu ukupno milja, na gostovanjima po 50, a neka gostovanja cak i preskacu. Sve to dovoljno govori koliko je taj klub bez stvarne baze i koliko sve vise djeluje vjestacki.
Da im je samo 10% onoga kroz sta Zeljeznicar prolazi zadnjih nekoliko godina, mislim da bi im klub pratila samo bliza rodbina igraca i da bi se preselili negdje kod Ilijasa jer bezveze zauzimaju nas gradski stadion.
Bruka i sramota je da ih na sjeveru kroz ovo par godina bude 150-200, na stadionu ukupno milja, na gostovanjima po 50, a neka gostovanja cak i preskacu. Sve to dovoljno govori koliko je taj klub bez stvarne baze i koliko sve vise djeluje vjestacki.
Da im je samo 10% onoga kroz sta Zeljeznicar prolazi zadnjih nekoliko godina, mislim da bi im klub pratila samo bliza rodbina igraca i da bi se preselili negdje kod Ilijasa jer bezveze zauzimaju nas gradski stadion.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Cetaljim smeta sve sto ima veze sa Sarajevom i BiH