Al bas i zato će na evropskoj utakmici biti 15k +
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa ne dolazim radi uprave ni vlasnika dolazio i kad su bili Blekic,Kusturica,Dino,Sabrina, Baljak ,Merdanovic,Fazlagic,Tan,Nam ,Mućo itdGangEvil je napisao/la: ↑23 maj 2026, 12:18Ma neće niko dolazit dok su Ismir i kurave u klubu. Zapamti to. A ti dolazi kad si budala.bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2026, 11:59Joj sto ne mogu ovoe pitarske kuknjave ,dodji ba na utakmicu ,druzi se uzivaj , moras to voliti i uzivati . Samo cmizdrimo na sve a ne dodje nas 2000 na stadion. Evo ja recimo 100 kilometara u jednom pravcu imam do Koseva i bio sam nekih 70% domaci utakmica i par gostovanja , razocaram se i ja na svasta nesto al opet ponedjeljak ABd put Koševa.
Isto tako dolazio sam ko god je trener .
Naravno da nisam zadovoljan bio odredjenim ljudima pa tako ni trennutnim stanjem al dolazim na utakmice , tim stavom stalno nekog bojkota i nezadovoljstva idemo prema tome da ce u budocnosti biti 10 000 ljudi na grbavici a kod nas 1500.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Eto u svakom drugom klubu sve fercera i nema kriminala. Ne serite balvani jedni dosadniGangEvil je napisao/la: ↑23 maj 2026, 12:18Ma neće niko dolazit dok su Ismir i kurave u klubu. Zapamti to. A ti dolazi kad si budala.bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2026, 11:59Joj sto ne mogu ovoe pitarske kuknjave ,dodji ba na utakmicu ,druzi se uzivaj , moras to voliti i uzivati . Samo cmizdrimo na sve a ne dodje nas 2000 na stadion. Evo ja recimo 100 kilometara u jednom pravcu imam do Koseva i bio sam nekih 70% domaci utakmica i par gostovanja , razocaram se i ja na svasta nesto al opet ponedjeljak ABd put Koševa.
-
cetvrticovjek
- Kontakt:
Da budemo realni svi ste pod nekakvim izgovorima, neadekvatnim razlozima, svi kao sve znaju, citavu sezonu prate preko foruma, sa istoka/zapada i onda doci pametovat ko vodi ko ne vodi i kakvo je stanje. Jasno je da je situacija jako losa, brojka ne samo na sjeveru nego i na ostalim tribinama. Umjesto da se pojavimo u sto vecem broju da u nama inat proradi bitno je s*rendat po forumu i svako svoju politiku vodit.
SVI NA SJEVER
SVI NA SJEVER
I naći ćeš me, na starom mjestu, nek svi idu dalje, ja sam na početku...
MNON
MNON
Sta kaze tip od 2006 do 2010 iso na sjever, i ostario prerastao tribinu.
Pa sjever ili tiga skupina koja se naziva HZ u prosjeku gidina ima od 14 do 18 godina. I normalno da ima furke kod te djece, ima tu i do ekonomije u vecini tih momcica roditelji nisu financiski toliko mocni da mogu njima davat u prosjeku 400-500 mjesecno za ulaznice putovanja na gostovanje zastatave dresove salove baklje itd itd, i onda oni pocinju preko kluba preko neki udruzenja da namajnu koliko toliko novca. Takodje da bi zadrzali bitnos bacaju petarde baklje topovske itd itd, takodje tim nanose financiski gubitak klubu i samom tim recimo pola tig novca stodamo savezu mogli bi grupi od 500ljudi svako gistivanje obezbjedit besplatno (autobus karta sedvic i sok) takodje izjave te djecurlije tipa prodali utakmicu su nus pojave JER NA SJEVERU NEMA MOMAKA od 25-35 godina koji trebaju da vode tu djecu, da ih ako nista na donacim utakmicama usmjeravaju da steknu povjerenje kod te mladjurije da oni sami dodju konsultacije o nekim stvarima problemima.
Sad svak na istoku kaze ostario ima 30 godina pa bas sa 30 godina ljudi momcimo moraju to drzat pod kontrolom, nekazem da oni idu svaku utakmicu na gostovanje al vecina tih momaka ako ide na istok nevidim zasto nebi iso na sjever, BOLE TE NOGE, pa nemoj stojat citavu utakmicu al valjda mozes od 45 minuta 25 stojat pa 35 odmorit pa opet tako.
Al ovo se desava jer vecina publika na kosevu je postala pockasta.
Bio sam na utakmici SARAJEVO radnik 4-4 SARAJEVO posusje i SARAJEVO RUDAR 4 tipa na istoku momci 25-27 godina od prilike izdvojeni sloro na dnu istoka (sami)u blizini tunela prema sjeveru, psuju igracima psuje sudi psuju nadim igracima ponasanje za povratit i niko od 1000-2000 ljudi nesmije da pisne 4 levata visine niko da ih upozori 1,80 60-70 kg..i kao tu su ozbiljni ljudi s pustio tako neko da psuje i ponasa se pred djeteto mu itd itd..
Pa sjever ili tiga skupina koja se naziva HZ u prosjeku gidina ima od 14 do 18 godina. I normalno da ima furke kod te djece, ima tu i do ekonomije u vecini tih momcica roditelji nisu financiski toliko mocni da mogu njima davat u prosjeku 400-500 mjesecno za ulaznice putovanja na gostovanje zastatave dresove salove baklje itd itd, i onda oni pocinju preko kluba preko neki udruzenja da namajnu koliko toliko novca. Takodje da bi zadrzali bitnos bacaju petarde baklje topovske itd itd, takodje tim nanose financiski gubitak klubu i samom tim recimo pola tig novca stodamo savezu mogli bi grupi od 500ljudi svako gistivanje obezbjedit besplatno (autobus karta sedvic i sok) takodje izjave te djecurlije tipa prodali utakmicu su nus pojave JER NA SJEVERU NEMA MOMAKA od 25-35 godina koji trebaju da vode tu djecu, da ih ako nista na donacim utakmicama usmjeravaju da steknu povjerenje kod te mladjurije da oni sami dodju konsultacije o nekim stvarima problemima.
Sad svak na istoku kaze ostario ima 30 godina pa bas sa 30 godina ljudi momcimo moraju to drzat pod kontrolom, nekazem da oni idu svaku utakmicu na gostovanje al vecina tih momaka ako ide na istok nevidim zasto nebi iso na sjever, BOLE TE NOGE, pa nemoj stojat citavu utakmicu al valjda mozes od 45 minuta 25 stojat pa 35 odmorit pa opet tako.
Al ovo se desava jer vecina publika na kosevu je postala pockasta.
Bio sam na utakmici SARAJEVO radnik 4-4 SARAJEVO posusje i SARAJEVO RUDAR 4 tipa na istoku momci 25-27 godina od prilike izdvojeni sloro na dnu istoka (sami)u blizini tunela prema sjeveru, psuju igracima psuje sudi psuju nadim igracima ponasanje za povratit i niko od 1000-2000 ljudi nesmije da pisne 4 levata visine niko da ih upozori 1,80 60-70 kg..i kao tu su ozbiljni ljudi s pustio tako neko da psuje i ponasa se pred djeteto mu itd itd..
da Mujkic iako izgleda jako lose ostavio bih ga jer evo igra od povratka od povrede konstantno beka i vjerujem da bi mogao napredovati.Morpheus je napisao/la: ↑22 maj 2026, 13:33Mujkića bi ostavio?SHZ82 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 10:53evo za slijedecu sezonu
golmani mogu ostati
desni bek Hujber i novi
lijevo Mujkic i novi
stoperi Bralic, Ivanisevic i dva nova (prepostavljam da je Gojkovic zavrsio jer ga nema u rotaciji vec duze, a zdrav je)
vezni red
Cimirot, Elezi, Telalovic, Krdzalic, i dva nova
Laljic jako osjetljiva tema, covjek je majstor, ali sad moze li i hoce li se on prilagoditi timu ili tim njemu je pitanje. Zdrav i razigran Ljajic nam je potreban ali setac i mahac neka hvala.
napad Carlos, Menalo, Zivkovic i jos dva nova krila i jedan spic
dodatno pozicije popuniti sa akademcima
Beganović?
Kuprešak?
Ignatkov?
Kyeremeh?
Ovu četvoricu bih ostavio
Šta sa Mamasom?
Beganovic nema vise sta raditi njegova karijera je u padu i sretno mu dalje
Kupresak ce sigurno otici jer ce dobiti ponude i klub ce ga svakako pustiti.
Ignatkov je produzio ugovor sto znaci da ostaje, iako ja mislim da nama ti neki defanzivni vezni koji daju loptu nazad ili max. lijevo/desno na par metara ne trebaju.
Kyeremeh jako neiteligentan igrac, sa dobrom fizikom
Mamasa sam iskreno zaboravio i jako je malo igrao tako da nemam utisak sta on moze donjeti ovoj ekipi pogotovo nakon ovih povreda. Realno raskid je jedini ispravan put
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Njegovo apsolutno pravo, samo sam konstatovo činjenicu a i Pendulumovi komentari su bolji nego 99% postova koji se napipu. Čovjek niti psuje niti vrijeđa ikog, ni igrače, trenere, navijače, forumaše.Lucas je napisao/la: ↑23 maj 2026, 11:51A Penaldum je inače atomski fizičar, ugledni akademikDoktorXabaras je napisao/la: ↑23 maj 2026, 06:59Uzalud pokušavaš jer odgovor od ovakvih sigurno nećeš dobiti jer ćim ovako nešto neko napiše onda sigurno on pojma nema a vjerovatno i nije naš navijač.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 06:24
Pa upoznaj nas sa tim stanjem i problemima ili ne pisi nista bgt
Nesto znas i ti pametan a nista nisi konkretno napisao
Ono što je najgore jeste da si citirajući dotičnog omogućio i kolegi @Pendulumu da pročita šta je ovaj napisao a zbilja se trudi da ga izbjegava.
Tebi i svima koji idete na sjever svaka ćast, jedina konstanta ste vi, brojnost je uvjek varilala ali okrenut će opet na dobro.![]()
I kur.ac me zaboli, hoce li Penaldum nesto pročitati ili ne, taj je jedan od ove ološi sa sjevera, koji su i doveli tribinu u ovakvo stanje, bitan ko lanjski snijeg.
Za tebe, trebaš malo popusti sa tom pričom o Hordama prije rata, grupa jeste rasla ali nema potrebe da se pravi mitovi.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Nema nigdje pičqastijih mavijača kao kod nas. Fino je to rekao Marjan, sve nešto nekome smeta.
Ja mislim dacemo mi prije prodat zmujkica za 800 k€ nego kupresnika za 500 k€
Mujakic nije uspio vratit nivo igre kajvu je imao kod zekica kad se vratio posle povrede.
Takodje (ako cita osisaj se nacelavo skini taj rajf i te gluposti vidis da ti smeta i ugrozava i onako losu igru),
Mujakic ima individualni gresaka i u odbrani i u napadu al nije to bas horor sa 5 zvjezdica, i ove greske su greske koje on moze ispravit ; skudanj rajfa, skidanjem kilaze bar 4-5 kg kilaza te sine je be spori si a nisi nista fizicki jaci, i ima i do marija vjerovatno i do mahnitog mu oca koji neznaju sa momkom pricat, jer vidjelo se par puta kad je on oslobodjen pritiska da on ima taj proboj centar sut i brzinu,
Ako pogledamo recimo begana Mujkic ima sve bolje od njeg osim te smirenosti i smatram da bi se to dalo popravit sa dubokom konverzacio sa marijom zoranom i psihologom.
Takodje kupresnik hujber ristovski keremeh menalo nista manje uzasnih gresaka nisu imali, i njihove gresje su nas u vecini slucajeva kistale boba.
Prema tome Mujkica isprodat radi budale mu oca ako ostane malom davat minute grijesio ne grijesio on ce ti vratit sigurno, nije truba kosto se ovde pise.
Al stas ovde govire da je GOJKOVIC NAJBOLJI STOPER LIGE COVJEK ODIGRO 5 utakmica a ima 32 godine, a za maroodzu kazu da ga je napravio West jer mu je kondom procurio a momku 22 godine odigro 15 tak utakmica kriv protiv prijedora za go koji nas nije kosto bodeva.
Mujakic nije uspio vratit nivo igre kajvu je imao kod zekica kad se vratio posle povrede.
Takodje (ako cita osisaj se nacelavo skini taj rajf i te gluposti vidis da ti smeta i ugrozava i onako losu igru),
Mujakic ima individualni gresaka i u odbrani i u napadu al nije to bas horor sa 5 zvjezdica, i ove greske su greske koje on moze ispravit ; skudanj rajfa, skidanjem kilaze bar 4-5 kg kilaza te sine je be spori si a nisi nista fizicki jaci, i ima i do marija vjerovatno i do mahnitog mu oca koji neznaju sa momkom pricat, jer vidjelo se par puta kad je on oslobodjen pritiska da on ima taj proboj centar sut i brzinu,
Ako pogledamo recimo begana Mujkic ima sve bolje od njeg osim te smirenosti i smatram da bi se to dalo popravit sa dubokom konverzacio sa marijom zoranom i psihologom.
Takodje kupresnik hujber ristovski keremeh menalo nista manje uzasnih gresaka nisu imali, i njihove gresje su nas u vecini slucajeva kistale boba.
Prema tome Mujkica isprodat radi budale mu oca ako ostane malom davat minute grijesio ne grijesio on ce ti vratit sigurno, nije truba kosto se ovde pise.
Al stas ovde govire da je GOJKOVIC NAJBOLJI STOPER LIGE COVJEK ODIGRO 5 utakmica a ima 32 godine, a za maroodzu kazu da ga je napravio West jer mu je kondom procurio a momku 22 godine odigro 15 tak utakmica kriv protiv prijedora za go koji nas nije kosto bodeva.
Kae Cvitanovic "Okolnosti su uticale, da ne osvojimo trofej". Koje okolnosti, sto si izveo onaj cirkus od sastava u obje kup utakmice protiv Veleža, bez napadača na Koševu i sa Meiteom u revanšu i sto nisi znao odrediti izvođače penala u Superkupu.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Filip ?
Prema trenutnoj situaciji ispada samo Rudar (ionako nije dobio licencu kao ni Radnik) kao ni prvaks RS lige. Ulazi samo Celik. Cilj im je bio ostaviti Slogujohntravolta123 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 21:09Bas sranjeado-hz je napisao/la: ↑22 maj 2026, 20:08E Posusja debila teebao im bod da ostanu u ligi i prime ga u 89min. Sad ispadaju 100%
Znaci sljedece sezone Borac ponovo krece sa sigurnih 36 bodova ( Radnik, Sloga i neko ko udje iz RS-a)
Potencijalnih 12 bodova od Sirokog
I vjerovatno 12 bodova od Celika
Pa drugari saberite vi to sad i recite imamo li sanse za titulu. Kratko i jasno nemamo
Sami sebi izbacise
Nikako mi nije drago ...
Protiv Zelje
4-3-3
Banic
Beganovic Bralic Ivanisevic Mujkic/kupresak
Cimirot Elezi Ljajic
Keremeh Carlos Kupresak/Menalo
4-3-3
Banic
Beganovic Bralic Ivanisevic Mujkic/kupresak
Cimirot Elezi Ljajic
Keremeh Carlos Kupresak/Menalo
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
Filip kosi novi igrac 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Dugo cemo se nacekati da sjever bude opet "haman pun"
Pun bojim se da vise nikada nece biti,jednostavno nemamo kapacitet ljudi vise da punimo tu tribinu na utakmicama bh lige i pretkolima Evrope.Jedino kad bi doveli neku ekipu tipa Real,Barca,Liverpul a mi taj nivo fudbala takodjer nikada necemo igrati.
Jbg fina sjecanja i nostalgija
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 maj 2026, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako su nam ovo pojačanja jadna nam majka
Ovo mora da je šala. ako je istina, Mamić bi trebao odmah otići. Đukanović iz U19 tima treba biti rezerva za tu poziciju sljedeće sezone.
23 godine igra u Aluminiju, pa **** Pidro je bolja opcija od ovog, gonite se uqrac krasni
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.
.png)