Neko iz strucnog staba Southamptona tajno snimao trening Middlesborougha i ovi ga uhvatilinapapijri1987 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:58Sta se ovo desava kod njih? Southampton kaznjen izgleda zbog neke spijunaze i igraju protiv Boro-a finale
Zna li neko vise? Sta se to desava?
Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Amir Hadziahmetovic
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
A bio se sakrio…DamirT je napisao/la: ↑19 maj 2026, 21:02Neko iz strucnog staba Southamptona tajno snimao trening Middlesborougha i ovi ga uhvatilinapapijri1987 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:58Sta se ovo desava kod njih? Southampton kaznjen izgleda zbog neke spijunaze i igraju protiv Boro-a finale
Zna li neko vise? Sta se to desava?![]()

-
napapijri1987
- Kontakt:
Hahahahaahha ja mislio neka zafrkancijaDamirT je napisao/la: ↑19 maj 2026, 21:02Neko iz strucnog staba Southamptona tajno snimao trening Middlesborougha i ovi ga uhvatilinapapijri1987 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:58Sta se ovo desava kod njih? Southampton kaznjen izgleda zbog neke spijunaze i igraju protiv Boro-a finale
Kakvi likovi jbt.
Klupa.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
rukometubih23
- Kontakt:
Što je najjace oni su priznali za 3 različite utakmice da su špijunirali. Dobili su kaznu -4 za sljedeću godinu ali je realno da su puno vise treninga snimali. S obzirom na kako je uticalo na konačni poredak ovo je ogromna stvar. Bielsa je s Leedsom bio uhvaćen u sličnoj situaciji ali tad nisu imali pravilo pa su samo s finansijskom kaznom prošli.napapijri1987 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 21:46Hahahahaahha ja mislio neka zafrkancijaDamirT je napisao/la: ↑19 maj 2026, 21:02Neko iz strucnog staba Southamptona tajno snimao trening Middlesborougha i ovi ga uhvatilinapapijri1987 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:58Sta se ovo desava kod njih? Southampton kaznjen izgleda zbog neke spijunaze i igraju protiv Boro-a finale
Kakvi likovi jbt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Na klupi protiv Middlesbrougha.
Oporavio se potpuno.
Oporavio se potpuno.
Možda ga ubaci da zabije penal ako zatreba. 
izgleda da nece biti potrebno, lijepa prica na kraju
Imamo igrača u engleskoj Premier ligi.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nesto cisto sumnjam da ce ga Turski smecari pustiti
Kakva sezona za Amira. Na prvi pogled igrac koji propada i onda boom, transfer u Hull, poziv u repku, onda na SP ides, i posl u Premier Ligu ides. U oba slucaja si bio potpuni autsajder. Pri tome, i nakon poslednje povrede pronasli se nacini da se oporavi.
U konacnici nece sigurno igrat u Hullu sledece sezone, osim mozda 3,4 igraca. Ovi ce kao Sunderland dovesti novih 13 igraca, inace odma ispadaju, pogotovo ove playoff ekipe.
Tu ce ostati 3 neka najbolja igraca, a ostatak ce se prodat ili eventualno klupa bit nekoliko njih.
U konacnici nece sigurno igrat u Hullu sledece sezone, osim mozda 3,4 igraca. Ovi ce kao Sunderland dovesti novih 13 igraca, inace odma ispadaju, pogotovo ove playoff ekipe.
Tu ce ostati 3 neka najbolja igraca, a ostatak ce se prodat ili eventualno klupa bit nekoliko njih.
Ne mogu oni nikoga dovoditi, ni prodavati zbog zabrane, cini mi se.dedo26 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:40Kakva sezona za Amira. Na prvi pogled igrac koji propada i onda boom, transfer u Hull, poziv u repku, onda na SP ides, i posl u Premier Ligu ides. U oba slucaja si bio potpuni autsajder. Pri tome, i nakon poslednje povrede pronasli se nacini da se oporavi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne mogu kupovati, ali mogu na pozajmice i free transfere.DamirT je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:42Ne mogu oni nikoga dovoditi, ni prodavati zbog zabrane, cini mi se.dedo26 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:40Kakva sezona za Amira. Na prvi pogled igrac koji propada i onda boom, transfer u Hull, poziv u repku, onda na SP ides, i posl u Premier Ligu ides. U oba slucaja si bio potpuni autsajder. Pri tome, i nakon poslednje povrede pronasli se nacini da se oporavi.
Djeluje kao jako dobar dečko.dedo26 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:40Kakva sezona za Amira. Na prvi pogled igrac koji propada i onda boom, transfer u Hull, poziv u repku, onda na SP ides, i posl u Premier Ligu ides. U oba slucaja si bio potpuni autsajder. Pri tome, i nakon poslednje povrede pronasli se nacini da se oporavi.
Drago mi je zbog njega prvenstveno sto ide na SP
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Tek u Januaru 2027 mogu.DamirT je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:42Ne mogu oni nikoga dovoditi, ni prodavati zbog zabrane, cini mi se.dedo26 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:40Kakva sezona za Amira. Na prvi pogled igrac koji propada i onda boom, transfer u Hull, poziv u repku, onda na SP ides, i posl u Premier Ligu ides. U oba slucaja si bio potpuni autsajder. Pri tome, i nakon poslednje povrede pronasli se nacini da se oporavi.
Istekla im je zabrana transfera, mogu dovoditi na ljeto.
Trenutno korisnika/ca: General505, LukavacBHF, Normus90 i 17 gostiju.