Iz godine u godinu samo sve vise potvrdjujete da postajete takav klub, gdje se sve vise vrti oko para, marketinga i vjestackog hajpa.NoProfit je napisao/la: ↑22 maj 2026, 19:36Bravo. Sve si jako dobro rekao. E sad mi objasni kako je moguće da klub koji ima takvu grupu i takve navijače bude plastičan? Ja sam se nadovezao na tu glupost koju si napisao. Može mi i Vorovus objasniti, ako se uopšte slaže s tom gluposti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 maj 2026, 17:18Nije to ni blizu lose kao sto zelis predstaviti, a Vorovus ti je to sasvim korektno objasnio.
Pricamo o periodu kada je ultra furka generalno bila na svom vrhuncu. Ne bih rekao da je to bio period najjace i najozbiljnije grupe, al brojnost jeste bila brutalna kao i kod svih jacih grupa. Pa evo znas i sam da su Lesinari znali po 100 baklji paliti po utakmici i da su redovno punili onu tribinu.
To je jednostavno bio vrhunac scene u tom vremenu. Svaka ozbiljnija grupa je imala te periode koje zelis prepisati samo svojoj grupi. I brojnost, i dobra gostovanja, i jake domace tekme. Citava scena tada zivjela na mnogo ozbiljnijem nivou nego danas.![]()
Odavno ste dosli do toga da vas ogromna vecina fudbalera dozivljava kao obican bankomat. Dodju, uzmu odlican ugovor, ogromne pare, odrade sezonu il dvije i nestanu bez ikakve povezanosti sa klubom, gradom ili navijacima.
Upravo je ta bas losa posjeta najbolji dokaz svega toga. Evo kreni od sebe i ljudi oko sebe.

.png)