avanti003 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 00:36
Zutti je napisao/la: ↑24 maj 2026, 00:03
Pact1921 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 23:15
Zar nisi ti iz TK fazon . Ili si mozda iz BPK znas kako ono ide FGR znaci Foca Gorazde Rogatica.
Ili sam možda USK, ili ZHK, ili ZDK ili... Ne znam zašto bijeg od činjenica. Ako si iz Sarajeva znaš šta pričam, mada iskreno meni tvoji postovi vuku na KG, Hotonj, Kromolj i slična naselja za koja se vazda proziva navijače FKS. Ne znam, možda griješim.
Dokazi su ti na bijambarama,autoputu i ciglanama a ovo crtanje u 4 noću dok spava grad se ne broji.
To ko da kažeš "Zna se čiji je Bg, Torcidaši izlomili Delije kod Tuzle", nigdje veze s mozgom. Ja pričam o tome čijih navijača ima više u samom gradu. Tu ne igra ulogu ni navijačka grupa, ni posjete, ni pratioci na instagramu. Samo prođi gradom i vidi koji klub je prisutniji. To i svi neutralni znaju. Nije to od jučer. Ako ćemo i o grupama... Za skoro 40 godina grupe Manijaci su u gradu viđeni 3-4 puta. Ispred Vijećnice kad se slikaju šalje se na Hooliganscz, šetnja kroz Centar i Sg prije derbija šalje se na sve moguće huliganske portale jer to je vama akcija, dok HZ kad prođu znaju samo ljudi koji ih vide jer potpuno normalna stvar, najbrže se tu skupiti, dosta ljudi tu stacionirano. TM kod Katedrale nacrta grafit u 21:00, postavi sliku na društvene mreže, u 21:10 grafit prešaran uz potpis HZ87. Prihvatite da ste u Centru i Sg manjina. Naravno da i tu ima ljudi koji navijaju za Želju, kao što i navijača Sarajeva ima na Grbavici, u Hrasnom i slično, ali zna se ko je gdje većina. Sportski pozdrav.
Zadnja izmjena:
Zutti, dana/u 24 maj 2026, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!