Premijer liga BiH - aktuelno

Zutti
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Zutti » 24 maj 2026, 00:03

Pact1921 je napisao/la:
23 maj 2026, 23:15
Zutti je napisao/la:
23 maj 2026, 22:54
KONTRASVIH je napisao/la:
23 maj 2026, 22:53

Zasto kmecis ovoliko, sta ti je?
Daleko od toga da kmečim, smiješno mi je. Dokazi na svakom ćošku čiji je grad, ali mitomanija ne prestaje.
Zar nisi ti iz TK fazon . Ili si mozda iz BPK znas kako ono ide FGR znaci Foca Gorazde Rogatica.
Ili sam možda USK, ili ZHK, ili ZDK ili... Ne znam zašto bijeg od činjenica. Ako si iz Sarajeva znaš šta pričam, mada iskreno meni tvoji postovi vuku na KG, Hotonj, Kromolj i slična naselja za koja se vazda proziva navijače FKS. Ne znam, možda griješim.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

avanti003
Kontakt:

Post Postao/la avanti003 » 24 maj 2026, 00:36

Zutti je napisao/la:
24 maj 2026, 00:03
Pact1921 je napisao/la:
23 maj 2026, 23:15
Zutti je napisao/la:
23 maj 2026, 22:54

Daleko od toga da kmečim, smiješno mi je. Dokazi na svakom ćošku čiji je grad, ali mitomanija ne prestaje.
Zar nisi ti iz TK fazon . Ili si mozda iz BPK znas kako ono ide FGR znaci Foca Gorazde Rogatica.
Ili sam možda USK, ili ZHK, ili ZDK ili... Ne znam zašto bijeg od činjenica. Ako si iz Sarajeva znaš šta pričam, mada iskreno meni tvoji postovi vuku na KG, Hotonj, Kromolj i slična naselja za koja se vazda proziva navijače FKS. Ne znam, možda griješim.
Dokazi su ti na bijambarama,autoputu i ciglanama a ovo crtanje u 4 noću dok spava grad se ne broji.

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 24 maj 2026, 00:49

Mitomanija (patološko laganje) je psihološki pojam koji označava bolesnu, pretjeranu sklonost izmišljanju priča, pretjerivanju i iskrivljavanju stvarnosti. Osobe koje pate od mitomanije (mitomani) često nisu potpuno svjesne svojih laži, a izmišljotinama grade idealiziranu sliku o sebi kako bi privukle pažnju ili se zaštitile od osjećaja manje vrijednosti.

U širem, društvenom kontekstu, pojam se često koristi za opisivanje masovnog vjerovanja u neutemeljene mitove, pretjerivanja u povijesnom revizionizmu ili stvaranja lažnih kolektivnih narativa unutar zajednica.

:wave:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 24 maj 2026, 01:24

bvsic je napisao/la:
23 maj 2026, 20:52
Threeplanetrees je napisao/la:
23 maj 2026, 20:29
Mislim da je ovo dobra referenca da se samoproglase najvećim klubom u državi. Imali su igrača na klupi u utakmici playofa engleske druge lige :urnebes:
Nego sta su vec najveci
Najveci uspjeh zadnjih 10 godina jaberova slika s ronaldom
Potpisana slika, izvini molim te.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 24 maj 2026, 01:38

DoSmrtiOdani87 je napisao/la:
24 maj 2026, 00:49
Mitomanija (patološko laganje) je psihološki pojam koji označava bolesnu, pretjeranu sklonost izmišljanju priča, pretjerivanju i iskrivljavanju stvarnosti. Osobe koje pate od mitomanije (mitomani) često nisu potpuno svjesne svojih laži, a izmišljotinama grade idealiziranu sliku o sebi kako bi privukle pažnju ili se zaštitile od osjećaja manje vrijednosti.

U širem, društvenom kontekstu, pojam se često koristi za opisivanje masovnog vjerovanja u neutemeljene mitove, pretjerivanja u povijesnom revizionizmu ili stvaranja lažnih kolektivnih narativa unutar zajednica.

:wave:
Poslije one vase slavne 2 titule jugoslavije do raspada 1992 na kojim sve pozicijama je FK sarajevo zavrsavalo . Taj se period moze smatrati vrhuncem Jugoslovenskog fudbala i naravno pocetak ozbiljnijeg navijanja za svoje klubove .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 maj 2026, 01:52

Može li mi neko odgovoriti koje je mjesto u fašističkoj ligi NDH
zauzeo željezničar iz sarajeva?
Treba mi za rad na temu fašistički klubovi.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 24 maj 2026, 02:21

23 maj 2026, 18:46
NoProfit je napisao/la:
22 maj 2026, 19:36
22 maj 2026, 17:18

Nije to ni blizu lose kao sto zelis predstaviti, a Vorovus ti je to sasvim korektno objasnio.

Pricamo o periodu kada je ultra furka generalno bila na svom vrhuncu. Ne bih rekao da je to bio period najjace i najozbiljnije grupe, al brojnost jeste bila brutalna kao i kod svih jacih grupa. Pa evo znas i sam da su Lesinari znali po 100 baklji paliti po utakmici i da su redovno punili onu tribinu.

To je jednostavno bio vrhunac scene u tom vremenu. Svaka ozbiljnija grupa je imala te periode koje zelis prepisati samo svojoj grupi. I brojnost, i dobra gostovanja, i jake domace tekme. Citava scena tada zivjela na mnogo ozbiljnijem nivou nego danas.
Bravo. Sve si jako dobro rekao. E sad mi objasni kako je moguće da klub koji ima takvu grupu i takve navijače bude plastičan? Ja sam se nadovezao na tu glupost koju si napisao. Može mi i Vorovus objasniti, ako se uopšte slaže s tom gluposti. :)
Iz godine u godinu samo sve vise potvrdjujete da postajete takav klub, gdje se sve vise vrti oko para, marketinga i vjestackog hajpa.

Odavno ste dosli do toga da vas ogromna vecina fudbalera dozivljava kao obican bankomat. Dodju, uzmu odlican ugovor, ogromne pare, odrade sezonu il dvije i nestanu bez ikakve povezanosti sa klubom, gradom ili navijacima.

Upravo je ta bas losa posjeta najbolji dokaz svega toga. Evo kreni od sebe i ljudi oko sebe.
Vjerovatno zato i vi molite Boga da padnete u ruke nekom milioneru i vjerovatno donosite zastave Amerike i Saudije jer nećete da budete bankomat za fudbalere. :)

Najveća moguća očekivanja dolaze s najvećim klubom u državi. Samim tim i najveća razočarenja. To što ste se vi pomirili da ste prosjek to je vaš problem. Ako je vama remi sa Zrinjskim svemirski brod, nama nije. Niko neće i ne treba gledati ovakvo Sarajevo i ove prazne tribine su najbolja moguća poruka svima u klubu šta navijači misle o trenutnom stanju. Stadion je razlog broj 2, jer je 2026. godina i nije više 2008 i niko ne želi da mu se udara na inteligenciju. Jug na Grbavici po kiši ti je najbolji pokazatelj da smo u pet deka što se toga tiče.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2026, 09:08

RobijasiZenica1988 je napisao/la:
23 maj 2026, 23:34
Znaci po vama ste vi zaslužni sto je Dzeko napravio ovakvu karijeru?
Da nije Plišeka i Teplica tj. razvojnog tima Usti nad Labem,Dzeko nikad ovo ne bi bio.
A vi mozda mislite da ste bitni u njegovom razvoju,niste,i zapamtite to,i nemojte se kitit tuđim perjem.
Da mi je znati samo sta ste ga vi naučili,osim nadimka kloc.
Mislio sam da onaj Telalovic pretjeruje malo,al haman da je upravu za neke pojedince...
Naravno da nismo zaslužni, niti sam to napisao, ali vi amebe i neznalice uvijek volite da vadite iz konteksta ono što nije napisano.

Željo je uradio što je do njega, dao mu šansu kao klincu, igrao je koliko je mogao u tom trenutku i nakupio skoro 40 nastupa. Tu priča počinje i završava.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

HercegovinaCali
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaCali » 24 maj 2026, 09:41

Herson je napisao/la:
23 maj 2026, 21:02
Kako sam i napisao, samo paušalne tvrdnje i nagađanja. Argumenti i činjenice kažu drugačije. Po svim parametrima Sarajevo je broj jedan bosanskohercegovački klub u Jugoslaviji. Vječna tabela, broj trofeja, broj bodova, broj pobjeda, broj prvoligaških sezona, navijači, broj reprezentativaca, navijači, ma apsolutno sve. U BiH situacija ništa drugačija. Trenutno su nekakav Zrinski izgurali na prvo mjesto vječne tabele, ali i tu ćemo vrlo brzo vratiti stvari na svoje mjesto. Željo je imao svoje neke periode kad su osvajali trofeje, ali generalno ne pretjerano bitan faktor u ligi. Da ne govorim da su igrali drugu ligu više puta i ko zna koliko još puta se borili za opstanak. Ovo svojatanje Džeke najbolje govori o njima.
Dokle god braća Mirvić upravljaju - tj. jedan je 100% privatizirao klub, drugi će uskoro - mi u Mostaru spavamo mirno.
Samo pusti braću nek' rade kako misle,znaš da će negdje pogriješiti i sami sebe saplest'.

Jakiroviću čestitke, još jedan pokazatelj kvalitete rada i jedna velika reklama Zrinjskom nakon Luke Modrića,Pere Sučića i utakmica protiv Aston Ville (osvajača ELe) i C. Palacea (budući osvajač CLe).
Mentalitet pobjednika!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 24 maj 2026, 09:48

Nije zar da su kone pokusale da prepisu statut od najveceg kluba u wwin ligi

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 24 maj 2026, 09:52

slika

slika
MNON

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 24 maj 2026, 09:53

HercegovinaCali je napisao/la:
24 maj 2026, 09:41
Herson je napisao/la:
23 maj 2026, 21:02
Kako sam i napisao, samo paušalne tvrdnje i nagađanja. Argumenti i činjenice kažu drugačije. Po svim parametrima Sarajevo je broj jedan bosanskohercegovački klub u Jugoslaviji. Vječna tabela, broj trofeja, broj bodova, broj pobjeda, broj prvoligaških sezona, navijači, broj reprezentativaca, navijači, ma apsolutno sve. U BiH situacija ništa drugačija. Trenutno su nekakav Zrinski izgurali na prvo mjesto vječne tabele, ali i tu ćemo vrlo brzo vratiti stvari na svoje mjesto. Željo je imao svoje neke periode kad su osvajali trofeje, ali generalno ne pretjerano bitan faktor u ligi. Da ne govorim da su igrali drugu ligu više puta i ko zna koliko još puta se borili za opstanak. Ovo svojatanje Džeke najbolje govori o njima.
Dokle god braća Mirvić upravljaju - tj. jedan je 100% privatizirao klub, drugi će uskoro - mi u Mostaru spavamo mirno.
Samo pusti braću nek' rade kako misle,znaš da će negdje pogriješiti i sami sebe saplest'.

Jakiroviću čestitke, još jedan pokazatelj kvalitete rada i jedna velika reklama Zrinjskom nakon Luke Modrića,Pere Sučića i utakmica protiv Aston Ville (osvajača ELe) i C. Palacea (budući osvajač CLe).
Mentalitet pobjednika!
Sarajevo nije ni broj 1 u glavnom gradu BiH a ne ostatku države.
Dovoljno je poslušati podcast ljudi nakon što prestanu sa radom u FK Sarajevo da vidiš koji je to cirkus od kad je pod upravljanjem narkokartela Mirvić.
Takva gromada od kluba a jedna sponzoruša određuju taktiku kao u Bayerna :urnebes:
Idućih 10 godina nema šanse da nešto osvoje,možda kup BiH ako od njega odustanu Zrinjski ,Borac i Velež.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 24 maj 2026, 09:57

Nije prepisivanje, nego pokušaj krađe intelektualnog vlasništva.
Znamo svi da u manjem sarajevskom premijerligašu vlada haos i beznađe ali ovoliki očaj ni najveći pesimisti nisu mogli ni slutiti.

Žalosno jadno i bjedno a obzirom na aferime koje imaju iz prošlosti nisu bolje ni zaslužili niti je bilo nešto drugo za očekivati. Fuj :puke:
Zadnja izmjena: DoktorXabaras, dana/u 24 maj 2026, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 maj 2026, 10:01

Profa legendo, od Sablje islama do Mikela Artete za tri i pol godine! :kralj:
Skandal, skandal, skandal!!! :rol:
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 maj 2026, 10:12

08.10.2022.
Edis Mulalić: Želim mu da trenira Dinamo, da budu najbolji, ali ne znam... :geek:
Volim te bola'!

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 24 maj 2026, 10:24

Pitaristok je napisao/la:
24 maj 2026, 01:52
Pa da radis temu o fasistickim klubovima znao bi da je Zeljeznicar bio prestao sa radom tokom NDH i poceo opet tek nakon 2 svjetskog rata .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 24 maj 2026, 10:25

Pitaj tetka Radovana i tetku Ljiljanu.
Yebo ti tetak majčin mezar. 😃❤️
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 24 maj 2026, 10:31

Samba71 je napisao/la:
24 maj 2026, 10:25
Ti si gori bolesnik od tobeta.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

avanti003
Kontakt:

Post Postao/la avanti003 » 24 maj 2026, 10:33

DoktorXabaras je napisao/la:
24 maj 2026, 09:57
Nije prepisivanje, nego pokušaj krađe intelektualnog vlasništva.
Znamo svi da u manjem sarajevskom premijerligašu vlada haos i beznađe ali ovoliki očaj ni najveći pesimisti nisu mogli ni slutiti.

Žalosno jadno i bjedno a obzirom na aferime koje imaju iz prošlosti nisu bolje ni zaslužili niti je bilo nešto drugo za očekivati. Fuj :puke:
Drug ne bi tvog punca

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 24 maj 2026, 10:39

Pendulum je napisao/la:
24 maj 2026, 10:31
Samba71 je napisao/la:
24 maj 2026, 10:25
Ti si gori bolesnik od tobeta.
Tesko, ja samo klošarima i papcima odgovaram kako zasluže.
Jer drugaciji nivo komunikacije ne razumiju. ;)
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, GrbavicaHrammm, kogmagie46, MrkiMedo, Pact1921, Seher1921, stendardo i 68 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []