KAČAVENDA LUKAS ?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
visokohz je napisao/la: ↑23 maj 2026, 23:17KAČAVENDA LUKAS ?
Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 06:24Pa upoznaj nas sa tim stanjem i problemima ili ne pisi nista bgtadoado je napisao/la: ↑23 maj 2026, 02:01Tako nam i treba kad nam je klub u rasulu, čak je stanje gore nego što zamišlja većina forumaša. Nažalost niste upoznati šta se još radi i šta se radilo u klubu, ali isplivati će to uskoro...Lucas je napisao/la: ↑23 maj 2026, 00:11
To je, kad su ti ubice i kriminalci bili vođe, furali se na Beograd, Kristijana Golubovića, Pinkija i Švabu......i evo gdje je sjever danas.Jednom starijem vođi, sam prije 20 godina rekao, da ćemo ih jednog dana od blata praviti. Od jedne od najjačih i najorganizovanijih navijačkih grupa početkom 90 tih, koju je poštovala navijača scena cijele Jugoslavije, do toga da ce nas možda na derbiju na Koševu biti manje od Manijaka. Užas.
Nesto znas i ti pametan a nista nisi konkretno napisao
Zadnja izmjena: adoado, dana/u 24 maj 2026, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Lucas je napisao/la: ↑23 maj 2026, 11:51A Penaldum je inače atomski fizičar, ugledni akademikDoktorXabaras je napisao/la: ↑23 maj 2026, 06:59Uzalud pokušavaš jer odgovor od ovakvih sigurno nećeš dobiti jer ćim ovako nešto neko napiše onda sigurno on pojma nema a vjerovatno i nije naš navijač.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 06:24
Pa upoznaj nas sa tim stanjem i problemima ili ne pisi nista bgt
Ono što je najgore jeste da si citirajući dotičnog omogućio i kolegi @Pendulumu da pročita šta je ovaj napisao a zbilja se trudi da ga izbjegava.
Tebi i svima koji idete na sjever svaka ćast, jedina konstanta ste vi, brojnost je uvjek varilala ali okrenut će opet na dobro.![]()
I kur.ac me zaboli, hoce li Penaldum nesto pročitati ili ne, taj je jedan od ove ološi sa sjevera, koji su i doveli tribinu u ovakvo stanje, bitan ko lanjski snijeg.
Zadnja izmjena: adoado, dana/u 24 maj 2026, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Ako imaš dokaze ne mogu ti ništa, bojiš se tužbe znači ništa ti ne znaš. Nemoj s.ati bez veze.adoado je napisao/la: ↑24 maj 2026, 00:41Jeste, pa da me opet tuže za klevetu Aylica i kurvice iz SFK. Pametan si mi nema šta.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 06:24Pa upoznaj nas sa tim stanjem i problemima ili ne pisi nista bgt
mrš u qratz idiote rimskirimljanin90 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 14:20Eto u svakom drugom klubu sve fercera i nema kriminala. Ne serite balvani jedni dosadniGangEvil je napisao/la: ↑23 maj 2026, 12:18Ma neće niko dolazit dok su Ismir i kurave u klubu. Zapamti to. A ti dolazi kad si budala.bordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2026, 11:59Joj sto ne mogu ovoe pitarske kuknjave ,dodji ba na utakmicu ,druzi se uzivaj , moras to voliti i uzivati . Samo cmizdrimo na sve a ne dodje nas 2000 na stadion. Evo ja recimo 100 kilometara u jednom pravcu imam do Koseva i bio sam nekih 70% domaci utakmica i par gostovanja , razocaram se i ja na svasta nesto al opet ponedjeljak ABd put Koševa.
Au kakav idiot 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Mislim da je razjedinjenje navijaca pocelo otkazom husrefa. I do dan danas se mi nismo "pomirili" sa tim.
A bice samo losije, jer ujediniti se znaci pojest svaki svoja **** i za dobrobit kluba ista progutati. A posto glumimo gospodu, do toga ocito nece biti jos dugo. Ne govorim o sjeveru samo, nego opcenito na sve navijace kluba.
Razjedinjeni navijaci=klub kakav imamo.
To neko da cuje kritiku, ko da si mu familiju ubio. U coporu napadaju.
A bice samo losije, jer ujediniti se znaci pojest svaki svoja **** i za dobrobit kluba ista progutati. A posto glumimo gospodu, do toga ocito nece biti jos dugo. Ne govorim o sjeveru samo, nego opcenito na sve navijace kluba.
Razjedinjeni navijaci=klub kakav imamo.
To neko da cuje kritiku, ko da si mu familiju ubio. U coporu napadaju.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Poceli pregovori za Elezija sa poljacima
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- napoleon72
- Kontakt:
Za pola sata rada u bilo kojem softveru za video editing od Mujkica napravis Ashley Colea i od Rustemovica napravis Fabregasa. Svakom fudbaleru ikad mozes izvuc 10 minuta finih stvari iz 100+ utakmica.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 maj 2026, 21:26Kako vam se daSHZ82 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 20:53pogledao sam video na YT ononsta se vidi na sazetcima je da ima brzinu, dobro ulazi u prostor, dobar je u prijemu lopte, ima fin laznjak i salje dobre lopte po zemlji, centarsuteva ima par ali ne moze se zakljuciti dali su bas dobri.
Ono sta se meni svidjelo je da jako dobro ulazi u dubinu i prima u trku loptu, ali eto vidjet cemo neko je ocijenio da nam moze valjat![]()
Pa neces nigdje vidjeti da se lopta odbija od njega ko od pritku, to mozes samo uzivo. Jos jedna nepoznata i sumnjiva prinova, sretno mu i to je to![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
Kačavenda i Krekovićvisokohz je napisao/la: ↑23 maj 2026, 23:17KAČAVENDA LUKAS ?
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Opet se tema pretvori u prepucavanje i psovanje pojedinaca kako si ti napustio ulogu moderatora. Svaka ti cast kad si ovo bio doveo u red. Da te u klubu hoce zaposliti da i njih poslozis kako treba brate moj.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Cetaljinapoleon72 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 14:54
Kome li? Hmm kao da ima neki klub koji se trenutno bori sa statutom...
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pa jel izdaja ovo ili kritike na racun uprave?napoleon72 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 14:54
Kome li? Hmm kao da ima neki klub koji se trenutno bori sa statutom...
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
- prisonbreak
- Kontakt:
Zasto od Celika 12 bodova, mislis da nesto dugujemo Vici ili radi same ekipe?ado-hz je napisao/la: ↑22 maj 2026, 20:08E Posusja debila teebao im bod da ostanu u ligi i prime ga u 89min. Sad ispadaju 100%
Znaci sljedece sezone Borac ponovo krece sa sigurnih 36 bodova ( Radnik, Sloga i neko ko udje iz RS-a)
Potencijalnih 12 bodova od Sirokog
I vjerovatno 12 bodova od Celika
Pa drugari saberite vi to sad i recite imamo li sanse za titulu. Kratko i jasno nemamo
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
1.Ne prave vam stadion za lijepe oci. Na tom stadionu ce vise igrati Celik nego repka.prisonbreak je napisao/la: ↑24 maj 2026, 15:25Zasto od Celika 12 bodova, mislis da nesto dugujemo Vici ili radi same ekipe?ado-hz je napisao/la: ↑22 maj 2026, 20:08E Posusja debila teebao im bod da ostanu u ligi i prime ga u 89min. Sad ispadaju 100%
Znaci sljedece sezone Borac ponovo krece sa sigurnih 36 bodova ( Radnik, Sloga i neko ko udje iz RS-a)
Potencijalnih 12 bodova od Sirokog
I vjerovatno 12 bodova od Celika
Pa drugari saberite vi to sad i recite imamo li sanse za titulu. Kratko i jasno nemamo
2.Sudjenje ako zatreba masakrirat ce vas.
3. Bolja su ekipa od vas 5x
Kad sve to sabere ide laganih 12bodova u BL.
A zivi bili pa vidjeli da ce se igraci vasi bacati na glavu protiv Sarajeva i Zelje a protiv Borca ne vjerujem da ce biti tako.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, trunks1946 i 28 gostiju.