Premijer liga BiH - aktuelno
-
GavranBeli
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mate Crncevic novi igrač Zeljeznicar aBd
- BiHSportman
- Kontakt:
Možda nećemo sutra poniziti Pitare na terenu, ali će biti žestoko poniženi na tribinama.
Iskreno seljačka odluka za zapad, ali šta drugo očekivat.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Do kraja ljeta ocekujemo novu poziciju u klubu mirvica broj dva.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ja sam mislio da si ti nas.
Nije ti zasmetalo sto preko mjesec dana simba svaki dan spomene karadzica a smeta ti moj odgovor njemu i argentini (isti lik)?
Malo si mi mutan komsija.
Btw 90% forumasa koji se ovdje predstavljaju kao navijaci zelje su cetnicki isprdci a simba je batkov sin napravljen u ratu na okupiranoj grbavici. I sigurno nije jedini.
Svi koji ih podrzavaju su gora govvna od njih. Gamad izdajnick
Ma ja, skupe karte, dali samo dio juga, sto niste dali i zapad… sta god im das to nezadovoljno, bezobrazno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Tobe, shizobrigada i magistralci. Nestvarna kombinacija napacene nejaci i klasicnog malogradjanstva 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- BiHSportman
- Kontakt:
Da ti nešto objasnim. Krenut ćemo od zadnjeg derbija na Grbavici. Nama je karta za Sjever 12, a koliko se ne varam i vama je bila 12. Pokrivena tribina, wc i sve. Dobili ste 1800. ulaznica na 10.000. kapaciteta stadiona. Mi smo na Jugu, koji nije pokriven, blato ispred ulaza, a wc-a bolje da nema, dobili cijenu 12. KM. Da uporedim sa vašim Sjeverom, kojima je karta 5. KM. Nažalost Jug nije ni pokriven. O čemu pričamo????
Ne pomaze vama ni Mate Parlov
Aj zdravo
Pa pokrijte ga pizdda vam materina. Zar to nije gradski stadion a vi starosedeoci???BiHSportman je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:02Da ti nešto objasnim. Krenut ćemo od zadnjeg derbija na Grbavici. Nama je karta za Sjever 12, a koliko se ne varam i vama je bila 12. Pokrivena tribina, wc i sve. Dobili ste 1800. ulaznica na 10.000. kapaciteta stadiona. Mi smo na Jugu, koji nije pokriven, blato ispred ulaza, a wc-a bolje da nema, dobili cijenu 12. KM. Da uporedim sa vašim Sjeverom, kojima je karta 5. KM. Nažalost Jug nije ni pokriven. O čemu pričamo????
Super brate, nas nikad manje nije bilo na Grb nego sad. I ne pričamo o cijeni karti, već o tome što ste dobili 3.5k juga i onda daj nam malo i zapada. Ako ti se ne ide na jug, kupi istok.BiHSportman je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:02Da ti nešto objasnim. Krenut ćemo od zadnjeg derbija na Grbavici. Nama je karta za Sjever 12, a koliko se ne varam i vama je bila 12. Pokrivena tribina, wc i sve. Dobili ste 1800. ulaznica na 10.000. kapaciteta stadiona. Mi smo na Jugu, koji nije pokriven, blato ispred ulaza, a wc-a bolje da nema, dobili cijenu 12. KM. Da uporedim sa vašim Sjeverom, kojima je karta 5. KM. Nažalost Jug nije ni pokriven. O čemu pričamo????
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sta bolan vasTelalovic je napisao/la: ↑24 maj 2026, 22:59Ja sam mislio da si ti nas.
Nije ti zasmetalo sto preko mjesec dana simba svaki dan spomene karadzica a smeta ti moj odgovor njemu i argentini (isti lik)?
Btw 90% forumasa koji se ovdje predstavljaju kao navijaci zelje su cetnicki isprdci a simba je batkov sin napravljen u ratu na okupiranoj grbavici. I sigurno nije jedini.
Svi koji ih podrzavaju su gora govvna od njih. Gamad izdajnick![]()
![]()
![]()
Ja sam zeljovac, a ti mene samo sto navijam za taj klub nazvivas cetnikom, cetnicki isprdak, batkov sin, gamad izdajnicka i slicne price.
I ovi tvoju se jos smiju na to, sjooo vidi sta im radi, onaj degenerik iz vrapcica odusevljen tvojim bljuvotinama.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Krajnje zajebana akcija
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pokrit cemo ga sutra do 16h. Ne kukajte samoBiHSportman je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:02Da ti nešto objasnim. Krenut ćemo od zadnjeg derbija na Grbavici. Nama je karta za Sjever 12, a koliko se ne varam i vama je bila 12. Pokrivena tribina, wc i sve. Dobili ste 1800. ulaznica na 10.000. kapaciteta stadiona. Mi smo na Jugu, koji nije pokriven, blato ispred ulaza, a wc-a bolje da nema, dobili cijenu 12. KM. Da uporedim sa vašim Sjeverom, kojima je karta 5. KM. Nažalost Jug nije ni pokriven. O čemu pričamo????
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
- DoktorXabaras
- Kontakt:
*Referišem se na to da vaši navijači nama ispiru mozak ovde sa pričom da Željezničar ne igra nebitne utakmice i da se na Grbavicu ide zbog Željezničara a ne rezultata. Derbi nije uništen, derbi je uvjek tu samo što su naši klubovi izgubili primat u prvenstvu pa su ovo postale utalmice bez nekog velikog rezultatskig značaja. Da se kojim slučajem sutra igra utakmica za neki trofej bez ikakvih problema bi bilo 25000 na Koševu.let3 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 22:54Tobe
Hajd dobro, nek idu rikavci tamo, samo ne smarajte vise temu sa Batkom i Seseljom. Jbt kako sami sebi ne dopizdite sa tom ofirnom pricom![]()
Doktore, pa realno krajnje nebitna utakmica, a derbi ionako odavno unisten. *
Ja hocu ko dingospo na zapad, sta je problem ?** ne zanima me neuslovna tribina koja se raspada po visim staticarima. Necu na jug, necu da slomim nogu, eto necuA to oko hajpa i navijaca, ja to to nikad ne pricam niti me to zanima puno, te navijacke frke, tuce, baklje, ko je koga cakijom, bejzbolkom i slicno
nemoj mene u to.
** Isti problem imam i ja kad hoću ići na Grbavicu.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
zeljovac21
- Kontakt:
Hahahahahahah e ovo je bas pisanje
Tribina je rekonstruisana u međuvremenu. Zato sad može primiti i preko 3.000 ljudi. Klub je uložio maksimalan napor kako bi se to riješilo do utakmice.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Pa bilo je zeljovaca i sa nama u Armiji RBiHlet3 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 23:08Sta bolan vasTelalovic je napisao/la: ↑24 maj 2026, 22:59Ja sam mislio da si ti nas.
Svi koji ih podrzavaju su gora govvna od njih. Gamad izdajnick![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam zeljovac
Zadnja izmjena: Telalovic, dana/u 24 maj 2026, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Futbol, Marokanci58 i 31 gost.
.png)