Prodat ce nodija onda
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Samo ce levati ici na ovaj nebitni derbi i to na neuslovnu tribinu za koju upozoravaju staticari.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 maj 2026, 21:16Dajte nam cijeli jug, kmeče godinama i sad ne mogu ni pola tribine napunit.
1500 je vama mjera.
Inace, bojkot lavora do daljnjeg dok se ne dozvoli plavoj gospodi dolazak na zapad
Telalovic tobe se bori sa bikovima
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Belaj je njima godinama sa nama
To sam i ja predlozio, vjerovatno si propustio taj dio.let3 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 22:28Samo ce levati ici na ovaj nebitni derbi i to na neuslovnu tribinu za koju upozoravaju staticari.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 maj 2026, 21:16Dajte nam cijeli jug, kmeče godinama i sad ne mogu ni pola tribine napunit.
1500 je vama mjera.
Inace, bojkot lavora do daljnjeg dok se ne dozvoli plavoj gospodi dolazak na zapad![]()
Bujrum gospodo u VIP zonu
Saninova limuzina za njegove vjerne rikavce

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lijepo kontakt direktora Slate kojeg vam je vaš vlasnik Sanin tu stavio, pa se žali.let3 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 22:28Samo ce levati ici na ovaj nebitni derbi i to na neuslovnu tribinu za koju upozoravaju staticari.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 maj 2026, 21:16Dajte nam cijeli jug, kmeče godinama i sad ne mogu ni pola tribine napunit.
1500 je vama mjera.
Inace, bojkot lavora do daljnjeg dok se ne dozvoli plavoj gospodi dolazak na zapad![]()
On je bio predstavnik ispred vašeg kluba i složio se sa uslovima za gostovanja
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Belaj je vama godinama sa borbama za opstanak
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 24 maj 2026, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Danima nam ispirete mozak kako ste vi navijači kluba a ne rezultata i da se na utakmice ide zbog Željezničara a ne znog nekog hajpa kako sad odjednom nebitna utakmicalet3 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 22:28Samo ce levati ici na ovaj nebitni derbi i to na neuslovnu tribinu za koju upozoravaju staticari.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 maj 2026, 21:16Dajte nam cijeli jug, kmeče godinama i sad ne mogu ni pola tribine napunit.
1500 je vama mjera.
Kad vam se ograniči broj ulaznica za jug a zapad bude slobodan vi kmećite hoćete na jug i pišete neke dopise i prijave savezu, sad vam dali cijeli jug i opet nevalja što ne možete na zapad. Ne znate ni vi šta hoćete.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ne mogu da popune ono sto trebaju a traze jos...DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 maj 2026, 22:44Danima nam ispirete mozak kako ste vi navijači kluba a ne rezultata i da se na utakmice ide zbog Željezničara a ne znog nekog hajpa kako sad odjednom nebitna utakmicalet3 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 22:28Samo ce levati ici na ovaj nebitni derbi i to na neuslovnu tribinu za koju upozoravaju staticari.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 maj 2026, 21:16Dajte nam cijeli jug, kmeče godinama i sad ne mogu ni pola tribine napunit.
1500 je vama mjera.
![]()
Kad vam se ograniči broj ulaznica za jug a zapad bude slobodan vi kmećite hoćete na jug i pišete neke dopise i prijave savezu, sad vam dali cijeli jug i opet nevalja što ne možete na zapad. Ne znate ni vi šta hoćete.
Mitomaniacs
To je ono što ja vazda govorimDoktorXabaras je napisao/la: ↑24 maj 2026, 22:44Danima nam ispirete mozak kako ste vi navijači kluba a ne rezultata i da se na utakmice ide zbog Željezničara a ne znog nekog hajpa kako sad odjednom nebitna utakmicalet3 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 22:28Samo ce levati ici na ovaj nebitni derbi i to na neuslovnu tribinu za koju upozoravaju staticari.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 maj 2026, 21:16Dajte nam cijeli jug, kmeče godinama i sad ne mogu ni pola tribine napunit.
1500 je vama mjera.
![]()
Njima kada nešto ne valja, ne odgovara, nebitno je li to cijena, broj mjesta, vrijeme, itd, onda je ok da se ne ide, ok je da bude 2000 ljudi na domaćoj utakmici, itd ali zato su navijači kluba
Kada nama ne valja, ne odgovara, onda je druga priča i nismo navijači kluba već rezultata
Znači ovaj gore lik bojkotuje, zamisli navijač Željezničara a bojkotuje, ma nemoguće
Tobe
Hajd dobro, nek idu rikavci tamo, samo ne smarajte vise temu sa Batkom i Seseljom. Jbt kako sami sebi ne dopizdite sa tom ofirnom pricom
Doktore, pa realno krajnje nebitna utakmica, a derbi ionako odavno unisten.
Ja hocu ko dingospo na zapad, sta je problem ? ne zanima me neuslovna tribina koja se raspada po visim staticarima. Necu na jug, necu da slomim nogu, eto necu
A to oko hajpa i navijaca, ja to to nikad ne pricam niti me to zanima puno, te navijacke frke, tuce, baklje, ko je koga cakijom, bejzbolkom i slicno
nemoj mene u to.
Hajd dobro, nek idu rikavci tamo, samo ne smarajte vise temu sa Batkom i Seseljom. Jbt kako sami sebi ne dopizdite sa tom ofirnom pricom
Doktore, pa realno krajnje nebitna utakmica, a derbi ionako odavno unisten.
Ja hocu ko dingospo na zapad, sta je problem ? ne zanima me neuslovna tribina koja se raspada po visim staticarima. Necu na jug, necu da slomim nogu, eto necu
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 maj 2026, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Mate Crncevic novi igrač Zeljeznicar aBd
- BiHSportman
- Kontakt:
Možda nećemo sutra poniziti Pitare na terenu, ali će biti žestoko poniženi na tribinama.
Iskreno seljačka odluka za zapad, ali šta drugo očekivat.
Željezničar za život cijeli!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Do kraja ljeta ocekujemo novu poziciju u klubu mirvica broj dva.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ja sam mislio da si ti nas.
Nije ti zasmetalo sto preko mjesec dana simba svaki dan spomene karadzica a smeta ti moj odgovor njemu i argentini (isti lik)?
Malo si mi mutan komsija.
Btw 90% forumasa koji se ovdje predstavljaju kao navijaci zelje su cetnicki isprdci a simba je batkov sin napravljen u ratu na okupiranoj grbavici. I sigurno nije jedini.
Svi koji ih podrzavaju su gora govvna od njih. Gamad izdajnick
Ma ja, skupe karte, dali samo dio juga, sto niste dali i zapad… sta god im das to nezadovoljno, bezobrazno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Tobe, shizobrigada i magistralci. Nestvarna kombinacija napacene nejaci i klasicnog malogradjanstva 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

.png)