FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lijepo je vrijeme, ne znam što se ne biste pojavili, nije ŠB.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Neki je belaj ispred Koseva
Viveros, trpa li trpa po Brazilu. Spasio se, što "nije htio vježbe da radi" kod Rožmana, u suprotnom ne bi vidio Svjetsko prvenstvo.
Svako ko je doprinio, da Viveros ode iz Sarajeva poslije 9 odigranih minuta, treba da zapali javno svoje diplome.
Svako ko je doprinio, da Viveros ode iz Sarajeva poslije 9 odigranih minuta, treba da zapali javno svoje diplome.
-
Aldinko123
- Kontakt:
Golema bruka za Hz veceras !
Nazalost ali grupa je u qrcu jer se dosta raje povuklo iz poznatih razloga...
Nazalost ali grupa je u qrcu jer se dosta raje povuklo iz poznatih razloga...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
rimljanin90
- Kontakt:
-
ajdohordas
- Kontakt:
Kakav šamar ccc
O kakvom samaru pricate? Kao da niste bili nikada na Kosevu. Nema zive duse u radijusu od kilometra, udruzenje nije blizu, kafica nema, a vi ocekujete da neko dezura tu?
Grupa je pala, dileme nema, ali pravite dramu gdje potrebe nema. Ovo treba pregurati bez vecih posljedica, mislim da je toga svjesna i trenutna garnitura, zato nema ni udarnog transa na vecini gostovanja.
Grupa je pala, dileme nema, ali pravite dramu gdje potrebe nema. Ovo treba pregurati bez vecih posljedica, mislim da je toga svjesna i trenutna garnitura, zato nema ni udarnog transa na vecini gostovanja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Kako raja drami to je nevjerovatno. Cuj samarNapapijri je napisao/la: ↑25 maj 2026, 00:05O kakvom samaru pricate? Kao da niste bili nikada na Kosevu. Nema zive duse u radijusu od kilometra, udruzenje nije blizu, kafica nema, a vi ocekujete da neko dezura tu?
Dobro si, najbliže sto je tad radilo, je onaj dežurni market kod bolnice.Napapijri je napisao/la: ↑25 maj 2026, 00:05O kakvom samaru pricate? Kao da niste bili nikada na Kosevu. Nema zive duse u radijusu od kilometra, udruzenje nije blizu, kafica nema, a vi ocekujete da neko dezura tu?
Eno raspisan oglas za financijskog managera pa javi se.Stroj1946 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 21:57Ma kakvo bogaćenje, mora pokriti troškove. Nema lik pojma o vođenju kluba, ni o finansiranju ni o poslovanju.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa kakva je ovo glupost cuj šamar za nas . Pa ko ce bitii ispred stadiona dan pred utakmicu. Posebno na kosevu sto neko napisa na kilometar nema nikog. Hz jest u krizi al ovo je komedija a ne neka pobjeda.
Realno, ova generacija Hordi je skupila toliko minusa da su poništili sve one pluseve koje je skupila ona generacija što je ponižavala Manijake iz mjeseca u mjesec i što im je otela nekoliko krpa u razmaku od samo deset godina. Sviđalo se to nama ili ne.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Pogledaj interview sanela konjhodzica sa nerminom ilmihalom vidjeces sta on kaze “ kaze tip u zadnje 3 godine u pl bh ima bas bas para za igrace, cak vise nego sto bi trebalo.
100% sam siguran da mirvic svake godine uleti 500l € do 1 m€ svoih vlastiti kolumbiski para.
Ismir jedi nacin da vrate svoju lovu ili da profitira jeste prodajom kluba.
Drugi nacin nepistoji osim ako braca ne peru kesevinu
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ovo se moze desiti svakoj generaciji hz. Sta treba 50 ljudi cuvati Kosevo i praviti straze po gradu u to doba. Nek se nadju i dogovore na livadi negdje ako im je stalo do belaja...
Mene vise muci sto se ovim klosarima i narkomanima pravi i natkriva jug od budjetskih para a na Kosevu se ne moze natkriti jedna tribina
Iznenadilo ih noc prije derbija sto se akcija.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], laznokrilo, trunks1946 i 29 gostiju.