FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nevjerovatno šta ljudi pišu, čovjek se baš zapita da li ste ikad očima vidjeli Koševo.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Smjesnq akcija ali sto je istina horde su nikad gorem stanju. Mogu misliti na sta ce sjever veceras izgledati
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma hajde samo zabij goool...!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hoce li biti neko saopstenje grupe sad ili je to samo kad se osvoji nesto
Nije nikakav bauk ni herojstvo, ali vise me brine sta ce biti sa sjeverom, da li ima nade, volje, nasljednika...
Nisam bas u toku ali vidim da ne ide na dobro
Nisam bas u toku ali vidim da ne ide na dobro
-
KarloIvandic
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO
ZGAZITE IH MOMCI
ZGAZITE IH MOMCI
Sretno danas momci
Je li ikada prije bio derbi da je zadnje kolo, i da nijednoj ekipi ne trebaju bodovi?
Je li ikada prije bio derbi da je zadnje kolo, i da nijednoj ekipi ne trebaju bodovi?
- napoleon72
- Kontakt:
Jest 17/18 na Grbavici, 2:1 za Zelju, Adukor dao gol za nas. Oni vec izgubili titulu, mi vec ovjerili Evropu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovo sinoc meni licno bezz akcija , puno je veci problem sto ce veceras biti 1000 na sjeveru max a jug 3500 mi smo sami sebi problem a ne druge grupe. Ja sam istok veceras Vamos Rajvosa.
Ademe ebi ih opet molim te
Your defence is terrified…
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nas osmero ide na Zapad i sto dalje od HZ
Ova "akcija" sinoc je jedna velika smijurija na nivou skidanja naljepnica po banderama. Ono sto je puno veci problem je sto je grupa od korone skoro u konstantnom padu a ne nazire se kraj krizi. Al opet : SVI NA SJEVER
SARAJ'VO SARAJ'VO TI **** zelju MALENOG
-
rimljanin90
- Kontakt:
Pa dbr nije bas tako, godina 2023, 2024 i nekad do sredine 2025 godine sjever je bio jak sto se tiče brojkeCattivi87 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:38Ova "akcija" sinoc je jedna velika smijurija na nivou skidanja naljepnica po banderama. Ono sto je puno veci problem je sto je grupa od korone skoro u konstantnom padu a ne nazire se kraj krizi. Al opet : SVI NA SJEVER
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
upravo ovo, cuj samar, dosli u kasne sate, imaju prelged oko sebe kilometar jel neko prilazi, zapalili baklje, snimili jednu pjesmu i otisli kuci. Nema zive duse tu, pogotovo nedeljom...Napapijri je napisao/la: ↑25 maj 2026, 00:05O kakvom samaru pricate? Kao da niste bili nikada na Kosevu. Nema zive duse u radijusu od kilometra, udruzenje nije blizu, kafica nema, a vi ocekujete da neko dezura tu?
Grupa je pala, dileme nema, ali pravite dramu gdje potrebe nema. Ovo treba pregurati bez vecih posljedica, mislim da je toga svjesna i trenutna garnitura, zato nema ni udarnog transa na vecini gostovanja.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Ma Horde su u padu zato što nema više momaka koji vole klub, kao što je to nekad bilo. Ovo danas mi izgleda da je 80% samo iz furke na Sjeveru i zbog drugih stvari. Mafijanje u slobodno vrijeme. Na utakmice se ide zbog kluba i utakmica, ko voli fudbal, a te furke se mogu ostaviti poslije tekme ili u slobodno vrijeme, kako je u suštini kod ozbiljnih ultra grupa u evropi. Kad je tekma, navija se i poslije tekme, kafić, kafana, kuća itd. Ko hoće da se mariše, i to, bujrum, ko voli. Ali na tribini je samo Saraj'vo. Kod ovih to nema, ove nove generacije su baš izgubljene i nemaju u sebi to nešto. Samo što ove generacije apsolutno nemaju kreacije nikakve da privuku raju i omladinu, prije su raja znala napraviti nešto, iako su rezultati bili smeće, opet nešto se napravi i bude masu raje na Sjeveru, ovi ko da su programirani.
Pola ih ne zna ni ko igraStroj1946 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 11:18Ma Horde su u padu zato što nema više momaka koji vole klub, kao što je to nekad bilo. Ovo danas mi izgleda da je 80% samo iz furke na Sjeveru i zbog drugih stvari. Mafijanje u slobodno vrijeme. Na utakmice se ide zbog kluba i utakmica, ko voli fudbal, a te furke se mogu ostaviti poslije tekme ili u slobodno vrijeme, kako je u suštini kod ozbiljnih ultra grupa u evropi. Kad je tekma, navija se i poslije tekme, kafić, kafana, kuća itd. Ko hoće da se mariše, i to, bujrum, ko voli. Ali na tribini je samo Saraj'vo. Kod ovih to nema, ove nove generacije su baš izgubljene i nemaju u sebi to nešto. Samo što ove generacije apsolutno nemaju kreacije nikakve da privuku raju i omladinu, prije su raja znala napraviti nešto, iako su rezultati bili smeće, opet nešto se napravi i bude masu raje na Sjeveru, ovi ko da su programirani.
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, FksOtokaHz, mnon46 i 31 gost.
.png)