Koliko imaju, sta mislis hocel nestat za sat?
Panini album sličica za SP 2026
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
Vjeruj drug, uzeo u tacno 11:30. Zove me drug nakon bukvalno 5 minuta kaze de uzmi i meni 5. Dolazim ponovo gore, kaze cura nema vise. Jos kad sam prvi put dosao, pokazala mi cura skoro punu kutiju, kaze evo jos ova ostala.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Radnicki1921
- Kontakt:
A jbm vise pa stvarno je nenormalnoDamirT je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:26Vjeruj drug, uzeo u tacno 11:30. Zove me drug nakon bukvalno 5 minuta kaze de uzmi i meni 5. Dolazim ponovo gore, kaze cura nema vise. Jos kad sam prvi put dosao, pokazala mi cura skoro punu kutiju, kaze evo jos ova ostala.
Cak sam i ovo iznenada uzeo, otisao samo da provjerim imaju li. Syebo se kad zena izvadi kutiju ispred meneRadnicki1921 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:27A jbm vise pa stvarno je nenormalno![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima li gdje u Sarajevu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Ma i oni malo dobiju, ja sam eto prosle sedmice čeko u omegi pola sata kad ide lik i nosi jednu kartonsku kutiju, 7-8 albuma i u kutiji mozda 10 boxova maks i dok sam bio tu otisla su 2 boxa bilaDamirT je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:29Cak sam i ovo iznenada uzeo, otisao samo da provjerim imaju li. Syebo se kad zena izvadi kutiju ispred mene![]()
Jel realno jbt, znaci da opet ne krecem na turnejuDamirT je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:29Cak sam i ovo iznenada uzeo, otisao samo da provjerim imaju li. Syebo se kad zena izvadi kutiju ispred mene![]()
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Ma imaju nekog ko javi, zena eto dodje u omegu i pita jesu stigle,radnica kaze nisu i ova njoj kaze: kako, kamion je u doboju bio prije satElddar je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:35Jel realno jbt, znaci da opet ne krecem na turnejuNe znam kako ljudi to vise uprate, vjerovatno bih i ja al ne mogu od posla jbt, ne kontam vise
Ma bolesni smo zivota mi… odoh znaci svaku j e b e n u trafiku obici od tuzle, lukavca, zivinica, gracanice pa dokle stignem, ako nadjem pisem vam ovdjeRadnicki1921 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:40Ma imaju nekog ko javi, zena eto dodje u omegu i pita jesu stigle,radnica kaze nisu i ova njoj kaze: kako, kamion je u doboju bio prije sat
-
Radnicki1921
- Kontakt:
E rodjo ispade tebi skuplja pita nego tepsija, 50 za gorivo ne gine hahahaElddar je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:46Ma bolesni smo zivota mi… odoh znaci svaku j e b e n u trafiku obici od tuzle, lukavca, zivinica, gracanice pa dokle stignem, ako nadjem pisem vam ovdjeRadnicki1921 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:40Ma imaju nekog ko javi, zena eto dodje u omegu i pita jesu stigle,radnica kaze nisu i ova njoj kaze: kako, kamion je u doboju bio prije sat
- Shategabri
- Kontakt:
Pa svi su napisali nema sličica/albuma na trafikama.
Koševo Zapad
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trafika ona kod robota ondje (do Intesa banke) kod mupa, stiglo maloprije 5-6 boxovaDamirT je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:26Vjeruj drug, uzeo u tacno 11:30. Zove me drug nakon bukvalno 5 minuta kaze de uzmi i meni 5. Dolazim ponovo gore, kaze cura nema vise. Jos kad sam prvi put dosao, pokazala mi cura skoro punu kutiju, kaze evo jos ova ostala.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kako ce biti kad ja krenem ranom zorom i sve pokupujem. Znam da sam pohlepan, ali bolje da ja imam nego drugi. Danas sam sve obisao i pokupio slidze, hvala prodavacicama sto mi uvek jave kad stignu, pocastim ih kvalitetno. Sesti album se blizi kraju, tri sam vec prodao i zaradio neverovatnih 6.000KM.
Bilo u omegi ali vise nema… uzeo 6 kesica elham
Na trafici onoj? Meni zena jutros rece nece dolazit do srijede, al posto je bajram, jos duze ce se cekat...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije ona trafika ispred omege nego u omegi tamo onaj tobacco shop, i to fazon mozda mi i ne bi dala da nisam vidio otvorenu kutiju i sta ce zena ne moze me u oci slagat
Pa ja, na to i mislim, u Omegi. Djubrad lazljiva...Elddar je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:16Nije ona trafika ispred omege nego u omegi tamo onaj tobacco shop, i to fazon mozda mi i ne bi dala da nisam vidio otvorenu kutiju i sta ce zena ne moze me u oci slagatEvo me sretan ko malo dijete. A ostale trafike iNovine i duhan kazu u srijedu ili cetvrtak zbog Bajrama, ali od ta 2 dana sigurno jedan
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E nidje veze, eto Boga mi kod njih uzeo posljednjih 6 vrecica… nez sto te slagalaDamirT je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:19Pa ja, na to i mislim, u Omegi. Djubrad lazljiva...Elddar je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:16Nije ona trafika ispred omege nego u omegi tamo onaj tobacco shop, i to fazon mozda mi i ne bi dala da nisam vidio otvorenu kutiju i sta ce zena ne moze me u oci slagatEvo me sretan ko malo dijete. A ostale trafike iNovine i duhan kazu u srijedu ili cetvrtak zbog Bajrama, ali od ta 2 dana sigurno jedan
Trenutno korisnika/ca: BelajBoy, CAGarfia, muhamedhulk, Pensioner26 i 19 gostiju.