Batko vam tatko
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Par stvari koje su bitne da se izdvoje:
1. Željo nikad slabiji! Ovo je sramota.
2. Da je Sarajevo znalo, ovdje je trebalo ranije završiti utakmicu.
3. Ovo pokazuje i za Želju i Sarajevo koliko su daleko od ozbiljnog fudbala.
4. Frustracije na suđenje na obje strane, umjesto da se ujedine, jer su obje ekipe tokom prošlih sezona ostecene ponajviše.
1. Željo nikad slabiji! Ovo je sramota.
2. Da je Sarajevo znalo, ovdje je trebalo ranije završiti utakmicu.
3. Ovo pokazuje i za Želju i Sarajevo koliko su daleko od ozbiljnog fudbala.
4. Frustracije na suđenje na obje strane, umjesto da se ujedine, jer su obje ekipe tokom prošlih sezona ostecene ponajviše.
-
Vidnonaelektrisan
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da hvali akciju dimnih pred jugom,nesto sto je prezvakano milion puta i vidjeno. Blijeda kopija delija i torcide. Pa sto puta veca je akcija ono sinoc nego ovaj pokusaj dokazivanja. Pricaju o posjeti, drugi put ove sezone da se skupe koliko toliko i opet vise Manijaka nego njih na sjeveru. Koji kompleks su im zadali Manijaci. A cetniku ljaicu yebem sve redom . Lazni musliman koji padne na sedzdu pa iduci momenat **** pokazuje. Srbenda koja je igrala za Srbiju i koja voli partizan. Voli Pazar fol, pa mu dodje bolja finansijska ponuda torpeda on poleti, izmuze njih prva ponuda on ode dalje. Smijurija i kita od derbija. Zeljo je los ocajan,ali ponistis gol cist malcu od 18 godina koji je sanjao da ga da na derbiju i unistis mu volju za zivotom a kamoli nasim amaterskim fudbalom. Cestitam pitarima na najvecem uspjehu ove sezoneseha77 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:52ti ocekujes 3.5 hiljada ljudi na radni dan i s obzirom na situaciju u klubu ovo je odlicna brojkamaroonGiant je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:50Ne mozete 3 hiljade karata prodati sabani. Gdje su sad navijaci kad trebate u vas "drugi dom". Nazad u rupe i slobodno bukirajte ljetovanja.
Ali kako nakon pišanja koreografije trče svojim drugovima policajcima… nevjerovatno. A šta tek reći za koreografiju, je li falila treća linija da bude adidas ili…?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Cvitanović: "Sve osim naše pobjede bi bila nepravda"; Mulaosmanović: "Zaslužena pobjeda Sarajeva"
-
nastrojeni21
- Kontakt:
A sta kazes na vase parole koje ste dizali na Grbavici . Ovo ima veze sa sportom, jeltrunks1946 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:09Miješate te stvari sa sportom retardi glupi.let3 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:03Nevjerovatno kakvi retardi i licemjeri.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:01Prozivaju nas chetama godinama, okacis parolu za Dabica, odma je sa kakvim debilima dijelimo grad? Kakvi degenerici bezubi sa sjevera
I ne jedi gowna retarde glupi."A šta na to kažu sinovi Bosne, što jug četnike dovodi u goste"
"Za opstanak u ligi dali ste guzice, mrš u kavez vicine kujice"
"Do podne Alija, od podne Ilija, a od ponoći ne znam koja mi je milija. Plavo - bijela ili plavo - zelena, nek živi biznis Grbavice i Zemuna"
"Abdićevi autonomaši, a ne Nanićeve hamze"
Mora da boli, *ebo te mora da boli ..
Koja je poenta objavljivanja ovih slika uopšte? Jel mi sad treba da objavljujemo slike četnika koji su bili dio vašeg kluba prije agresije? Šta hoćeš da postigneš?
Najnormalnije te pitam.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovo samo dodatno potvrdjuje njihovu opsesiju i da nista im drugo nije bitno. Sta ocekivati od kluba ciji je jedan predsjednik udruzenja kao najveci uspjeh Sarajeva naveo poraz Zelje od Videotona, a isti taj kasnije dao ideju da se samoprozovu divovima.
Malogradjani.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ovaj sto postavlja ofsajd konta da je iz ovog napada Zeljo dao gol 

- relativizam
- Kontakt:
Te linije predstavljaju rijeke BiH, koje se dodiruju, ako se malo bolje zagledas vidjet ces rijeke BiH i njene obale
Dodikovi pusikurci zgrbe
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:21Ovo samo dodatno potvrdjuje njihovu opsesiju i da nista im drugo nije bitno. Sta ocekivati od kluba ciji je jedan predsjednik udruzenja kao najveci uspjeh Sarajeva naveo poraz Zelje od Videotona, a isti taj kasnije dao ideju da se samoprozovu divovima.
Malogradjani.
Realno prvi su nas pokrali, ovaj je sve ok i zasluzeno su pobjedili nikad goreg zelju zadnjih 100 godina
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Mulaosmanovic, gospodski na pressu... 
- relativizam
- Kontakt:
Ovo vise nije derbi, smijesno je porediti ove dvije ekipe.
Ovi sa Grbavice vise i ne znaju zasto se takmice ni sta ganjaju, sem reprograma i para sa budzeta
Ovi sa Grbavice vise i ne znaju zasto se takmice ni sta ganjaju, sem reprograma i para sa budzeta
Željo smiješna ekipa realno, i treba da igraju međukantonalni derbi, sarajevsko-zeničke kotline s kontaminiranim šabanima ubuduće, jer ovo se ne može više nazivati derbijem. Malterisanje i špricKitovanje nejaći više nije zanimljivo..
Hajte sad pravac rogoj da saperemo sarajevski asfalt od masnoće i ne hrokčite plaho usputno..
Hajte sad pravac rogoj da saperemo sarajevski asfalt od masnoće i ne hrokčite plaho usputno..
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Combattente87, GrbavicaHrammm, Hrasno15, misstianopenaldo, rishovski, Zigazaga i 46 gostiju.