Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad vazelin na shupak i pravac Banja Luka da opet osigurate opstanak na vrijeme
Ne do Bog da neko od vas zna odgovoriti bez psovki. K nozi keru!Rahatlokum je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:51ugasili ti se da ti ne kazem ko! sve ti jbm napacenoPendulum je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:50Ugasili se. Amin.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:45Samo je njima zanimljivo stavljati 23 ovo hahahahaha
Mi se za opstanak borili i da se ne ugasimo![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
au kakav si ti retard, iskompleksiro si se radi djeteta od 18 godina.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
kerovi su ti porodica oni najblizi sto ih imas sisice, ebo li ti psiholod dabic okot
-
Marokanci58
- Kontakt:
NAKON OVE OBJAVE NA ZVANICNOJ STRANICI O +23 BODA SARAJEVO SE SVRSTALO U MALE KLUBOVE I PONIZILO.
KAKVA BRUKA
KAKVA BRUKA
BRATSTVO GRAČANiCA
Filozofija 1921. Aferim ljudino.Rahatlokum je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:54kerovi su ti porodica oni najblizi sto ih imas sisice, ebo li ti psiholod dabic okot
Ako te sretnem samo šuti ..
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ajde realno ocekivana pobjeda, ali gurati na silu nekakvo pisanje na tribini
Kako ih nije sramota, 1500 ih nema na sjeveru
Kako ih nije sramota, 1500 ih nema na sjeveru
I zemunci ce ih se odreci 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cestitam NoProfitu, tabi i ostaloj normalnoj raji na pobjedi
Napokon da zavrsi ova nikad gora sezona puna padova, brukanja i turbulencija sa sportskog dijela. Za nadati se da ce se stvari promijeniti i da cemo napokon gledati praci fudbal, igru, tranziciju i sanse, a sto manje ovog amaterizma na terenu. Fudbal
Napokon da zavrsi ova nikad gora sezona puna padova, brukanja i turbulencija sa sportskog dijela. Za nadati se da ce se stvari promijeniti i da cemo napokon gledati praci fudbal, igru, tranziciju i sanse, a sto manje ovog amaterizma na terenu. Fudbal
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Tišina Mir 1987
Kakvo nenavijanje šta je ono…
Kakvo nenavijanje šta je ono…
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Prozivaju nas chetama godinama, okacis parolu za Dabica, odma je sa kakvim debilima dijelimo grad? Kakvi degenerici bezubi sa sjevera
Cestike pitarima na pobjedi, ipak njihov najveci je uspjeh biti ispred Zelje
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Hoće li biti dočeka na Grbavici za šut u okvir iz 80.min, ipak ništa od proslave boda kako se naviklo zadnjih 10ak godina?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nevjerovatno kakvi retardi i licemjeri.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:01Prozivaju nas chetama godinama, okacis parolu za Dabica, odma je sa kakvim debilima dijelimo grad? Kakvi degenerici bezubi sa sjevera
Karammo vas godinama uj uj
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cuj ovog prvo pumpa pa dundee, pa nije Shibuya nesretniceguadalupe je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:53Ma nije degen nikada bio u Sarajevu 100 %, iznad parkinga ti je pumpa i Dundee, moras preko ulice do naselja. Sad ce jadan guglat kolika je ulica i radi li jos Dundee.DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 16:16Google maps like this post.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 maj 2026, 16:11
Ovakav nacin pokusaja pravdanja je poprilicno morbidan jer zelis predstaviti naselje Kosevo kao neku pustinju, a grad Sarajevo kao Moskvu. Zanemarit cemo cinjenicu da na 2-3 minute pjeske imas Ciglane za koje se toliko dicete da su vase, pa Jezero i okolina, i da ne spominjem da je naselje odmah iznad parkinga stadiona.
Mozes se slobodno javiti u pp za cas historije tog dijela grada, provincijalac.![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA