Ma uzeo sam eto u Tropiku, samo glupo to koga lazete jbt. Eto i ti da nisi vidio kutiju, vjerovatno bi ti rekla da nema slicica.Elddar je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:21E nidje veze, eto Boga mi kod njih uzeo posljednjih 6 vrecica… nez sto te slagalaDamirT je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:19Pa ja, na to i mislim, u Omegi. Djubrad lazljiva...Elddar je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:16
Nije ona trafika ispred omege nego u omegi tamo onaj tobacco shop, i to fazon mozda mi i ne bi dala da nisam vidio otvorenu kutiju i sta ce zena ne moze me u oci slagatEvo me sretan ko malo dijete. A ostale trafike iNovine i duhan kazu u srijedu ili cetvrtak zbog Bajrama, ali od ta 2 dana sigurno jedan
Pogledaj ujutro brate u BCC al tipa do 10 da odes maks, poslije toga nemoj dzaba. Oko 9 im to stize kolko je vjerovat na rijec ne znam ali eto.
Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
sta sad otvaraju tiktok kolekcionari?
Ovim tempom skupljanje negdje do idućeg europskog bi trebao završiti.
Kažu danas stižu, dođem uzet kaže teta otišlo za sat vremena.
Iduća pošiljka u ponedjeljak.
Prijatelj obišao valjda pola županije jutros, uspio na jednom mjestu pronaći.
Stanje se očito neće ni popraviti.
Ili je enormno skočila potražnja ili je problem u Paniniju.
Pola ljudi će odustati od skupljanja u međuvremenu.
Kažu danas stižu, dođem uzet kaže teta otišlo za sat vremena.
Iduća pošiljka u ponedjeljak.
Prijatelj obišao valjda pola županije jutros, uspio na jednom mjestu pronaći.
Stanje se očito neće ni popraviti.
Ili je enormno skočila potražnja ili je problem u Paniniju.
Pola ljudi će odustati od skupljanja u međuvremenu.
Ma ništa ovo..ovo je bezveze...ja jednostavno nema šanse da nađem sličice...radim ,kada idem sa posla da ih šleper dođe već nema...na10 mjesta kažu došle i otišle za sat,hebote ko da ljudi u niskom startu stoje i čekaju pucanj za start..došleee- neestalooo....
Glavni krivac panini koji ocigledno uvijek posalje premalu kolicinu slicica u BIH.aqarius je napisao/la: ↑25 maj 2026, 18:53Ma ništa ovo..ovo je bezveze...ja jednostavno nema šanse da nađem sličice...radim ,kada idem sa posla da ih šleper dođe već nema...na10 mjesta kažu došle i otišle za sat,hebote ko da ljudi u niskom startu stoje i čekaju pucanj za start..došleee- neestalooo....
Tisak koji je glavni distributer za Hrvatsku oglasio se da su moguće ograničene količine na pojedinim mjestima diljem države što je prisutno na razini europskog i regionalnog tržišta.
Ulažu dodatne napore da pokušaju nabaviti dodatne količine.
Ili ti ga prevedeno, sličica nema niti će ih biti.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Nije samo u BiH problem, ima problema svugdje u Evropi. Nevjerovatno loš posao Paninija.jozinho je napisao/la: ↑25 maj 2026, 19:02Tisak koji je glavni distributer za Hrvatsku oglasio se da su moguće ograničene količine na pojedinim mjestima diljem države što je prisutno na razini europskog i regionalnog tržišta.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
U DE nema nikakvih problema. Ili bar ovdje gdje sam ja. Lidl, Edeka, Rewe, uvijek ih imaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑25 maj 2026, 19:14Nije samo u BiH problem, ima problema svugdje u Evropi. Nevjerovatno loš posao Paninija.jozinho je napisao/la: ↑25 maj 2026, 19:02Tisak koji je glavni distributer za Hrvatsku oglasio se da su moguće ograničene količine na pojedinim mjestima diljem države što je prisutno na razini europskog i regionalnog tržišta.
Eto ako stignes i usput ti je, ovo je u DM-uElddar je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:46Ma bolesni smo zivota mi… odoh znaci svaku j e b e n u trafiku obici od tuzle, lukavca, zivinica, gracanice pa dokle stignem, ako nadjem pisem vam ovdjeRadnicki1921 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:40Ma imaju nekog ko javi, zena eto dodje u omegu i pita jesu stigle,radnica kaze nisu i ova njoj kaze: kako, kamion je u doboju bio prije sat

Danas sam se nesto malo snasao, otici cu sutra do ovog DM-a u Gracanici… hvala ti legendophillies je napisao/la: ↑25 maj 2026, 20:34Eto ako stignes i usput ti je, ovo je u DM-uElddar je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:46Ma bolesni smo zivota mi… odoh znaci svaku j e b e n u trafiku obici od tuzle, lukavca, zivinica, gracanice pa dokle stignem, ako nadjem pisem vam ovdjeRadnicki1921 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:40
Ma imaju nekog ko javi, zena eto dodje u omegu i pita jesu stigle,radnica kaze nisu i ova njoj kaze: kako, kamion je u doboju bio prije sat
![]()
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ja sam danas kupio u Belamionixu, ogranicili su na 10 paketica po osobi sto je po meni dobar potez...
Stigle slicice na Sicki u Bingo na kasama, ima bas puno eto da znate
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa jbt imas jedan posao u 4 godine, jer koliko znam ne prave vise za Euro ...i ti ga us.eresizdzezveubrazil je napisao/la: ↑25 maj 2026, 19:14Nije samo u BiH problem, ima problema svugdje u Evropi. Nevjerovatno loš posao Paninija.jozinho je napisao/la: ↑25 maj 2026, 19:02Tisak koji je glavni distributer za Hrvatsku oglasio se da su moguće ograničene količine na pojedinim mjestima diljem države što je prisutno na razini europskog i regionalnog tržišta.
=\_1921_/=
skuplja li neko ove extra stickere, imam gold Luis Diaz i Bellingham basic pa ako je neko za razmjenu za obične nek se javi
Ima li danas igdje u Sarajevu, je li mozda dolazilo?
Stigle su i danas one CC sličice pa skuplja taman mu
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam obiso sve trafike i prodavnice po gradu,,,nema nigdje niti je bilo...
=\_1921_/=
Ima u Mađarskojizdzezveubrazil je napisao/la: ↑25 maj 2026, 19:14Nije samo u BiH problem, ima problema svugdje u Evropi. Nevjerovatno loš posao Paninija.jozinho je napisao/la: ↑25 maj 2026, 19:02Tisak koji je glavni distributer za Hrvatsku oglasio se da su moguće ograničene količine na pojedinim mjestima diljem države što je prisutno na razini europskog i regionalnog tržišta.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Samo da znate nije da dolaze male kolicine u bosnu kako se pise, evo nema ni u njemackoj, dok dodje dok ode. Jednostavno niko mislim nije ocekivao da ce ovoliki hajp biti u citavom svijetu izgleda.
Ovdje imaju ponegdje se naci neka extra pakovanja sa 4 paketica plus 6 dodatnih slicica i kupim ja ta 3 paketica i ovih 6 dodatinh je u svakom paketicu isto
. Al hajd cijena je ista kao da sam ta 4 paketica kupio normalno 6€
Ovdje imaju ponegdje se naci neka extra pakovanja sa 4 paketica plus 6 dodatnih slicica i kupim ja ta 3 paketica i ovih 6 dodatinh je u svakom paketicu isto
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, Pensioner26, sagitarius i 25 gostiju.