mars u stopicku materinu vise balavac!
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Uz bijeli dres ide bijeli sorc. Rukave su u tim slučaju smiješnidinoze je napisao/la: ↑26 maj 2026, 17:00Bjeli dres i jeste zanimljiviji, mislim da ce u kombinaciji sa plavim sorcem i sa svim bedzevima na igracima izgledati ekstra dobro.
Onda ce svi zaliti sto su uzeli plavi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Zaista rukometni dres
šta vaha kaže za dresove
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa jesi li ti slusao kakav zadatak je imao dizajner i sta je covjek pricao?Varta je napisao/la: ↑26 maj 2026, 17:17Uz bijeli dres ide bijeli sorc. Rukave su u tim slučaju smiješni
U izradi dresa je imao jasno postavljene zadatke i ogranicenja od strane saveza, fife i proizvodzaca!
Ovjde se na ovom forumu samo nesto lupa i kao svi bi nesto ovako ili onako a vrhunac karijere im je rad u Bingu.
Zadatak koji je dobio od savezan je da sorc i majca mora biti kompetabilna sa drugom garniturom.
Savez zeli da igra sa bjelo plavim dresovima.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
dinoze je napisao/la: ↑26 maj 2026, 17:42Pa jesi li ti slusao kakav zadatak je imao dizajner i sta je covjek pricao?
U izradi dresa je imao jasno postavljene zadatke i ogranicenja od strane saveza, fife i proizvodzaca!
Ovjde se na ovom forumu samo nesto lupa i kao svi bi nesto ovako ili onako a vrhunac karijere im je rad u Bingu.
Zadatak koji je dobio od savezan je da sorc i majca mora biti kompetabilna sa drugom garniturom.
Čovjek iznad je napisao da će bijeli dres ići fino uz plavi sorc. Ja mu odgovorio da ide uz bijeli sorc. Nisam ulazio u temu ko je kriv ili zasluženan što je tako (Fifa definitivno nije).dinoze je napisao/la: ↑26 maj 2026, 17:42Pa jesi li ti slusao kakav zadatak je imao dizajner i sta je covjek pricao?
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Fkt ne izgleda loše na njima, mada bi defitinitivno bolje bilo da nije ispod ruku ta drugačija nijansa plave. Je li Esmir nosi i šorc koji ide uz dres? Kod Nikola mi se čini da je šorc sa treninga.
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 26 maj 2026, 18:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovaj Stambolic je prevara svoje vrste, amater…
Skoro isti dres Kelme vec ima (Wealdstone FC), a u videu precrtava slapove Krke ili Plitvickih jezera (nisam siguran) pored svih nasih…
Bas glupander…
Skoro isti dres Kelme vec ima (Wealdstone FC), a u videu precrtava slapove Krke ili Plitvickih jezera (nisam siguran) pored svih nasih…
Bas glupander…
Ja ne kontam zbog cega smo se svi zapalili za neke motive, rijeke, planine kad dresovi ostalih zemalja nemaju nikakve motive osim Hrvatske i Njemacke…
Zadnja izmjena: D97, dana/u 26 maj 2026, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Izgleda legit, vjerujem da su OK. Na kraju krajeva, halalis 15€ i vidis.. ako je sve ok kupis za citavu porodicuQuerty je napisao/la: ↑26 maj 2026, 12:25Šta misliš o ovima?BenjooJutub je napisao/la: ↑26 maj 2026, 12:06Ne sjećam se više, mislim da ne postoji. Ali postoji neka druga iza koje stoje vjerovatno isti ljudi ili drugi ljudi ali roba je sigurno iz iste fabrike.
Imao sam slike iz proizvodnje, slao mi je taj momak... Jedan red radi Nike, jedan Adidas, jedan Pumu![]()
Znam da sve zvuči kao scam, roditelji rođaka kojem sam kupovao dresove nisu htjeli da daju svoju karticu, to pripisujem i tome što online kupovina u BiH nije na nekom nivou, pa se ljudi plaše. Platio sam svojom, sve uredno.
Kinezi imaju najbolji customer support na svijetu, sve će uraditi samo da prodaju nešto što naštancaju, jer oni su jedino u minusu ako se roba ne kreće, tako da sa te strane se ne treba plašiti
Originalni Romi ( Indijci) su oni koji bi i sebe prevarili da imaju profit, njih se treba klonuti.
EDIT: https://www.made-in-china.com/
evo prva stranica na searchu, vjerujem da ne bi pogriješio mada je ovo wholsesale. ali preporučjem da na redditu pogledaš novije objave oko potražnje dresova, tamo postavlja raja linkove.
https://www.brilliantkit.shop/products/ ... 187ce12466
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dovoljno je samo prelistati malo ko rukovodi zmajevi.ba poligonom.
Dobro to da 14 dana nije imao nista mu ja ne bih uzimao za zlo. Posao koji ovisi o kreativnom izrazaju i inspiraciji ne funkcionise kao standardni posao gdje ti nesto radis iz dana i dan i dodjes do rezultata nego vise ovisi o samoj viziji i trenutku kad imas nesto u glavi formirano pa tek onda zasuces rukave i pretvoris u djelo (sto onda bude laksi dio).
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.