Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

JHam
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la JHam » 26 maj 2026, 18:50

Clutch je napisao/la:
26 maj 2026, 18:43
Dobro to da 14 dana nije imao nista mu ja ne bih uzimao za zlo. Posao koji ovisi o kreativnom izrazaju i inspiraciji ne funkcionise kao standardni posao gdje ti nesto radis iz dana i dan i dodjes do rezultata nego vise ovisi o samoj viziji i trenutku kad imas nesto u glavi formirano pa tek onda zasuces rukave i pretvoris u djelo (sto onda bude laksi dio).
po meni, moras od neceg poceti, da bi se ta vizija i trenutak pojavili, morao je imati neku ideju nesto, pa uradis jednom, pa vidis hoce li ti doci neka bolja ideja nesto,ono, gledanje u prazan papir 14 dana i onda zadnju noc mu se pojavile rijeke, to mi je vise studentski kampanjski nekako :mrgreen:
nego vjerovatno i on sam nije zadovoljan dresom ili je znao da narod nece biti zadovoljan, pa je tako pokusao da kaze kako je bas brzo morao da uradi a da bi inace bilo bolje :mrgreen:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 maj 2026, 18:51

Chevalier je napisao/la:
26 maj 2026, 18:21
Ovaj Stambolic je prevara svoje vrste, amater…

Skoro isti dres Kelme vec ima (Wealdstone FC), a u videu precrtava slapove Krke ili Plitvickih jezera (nisam siguran) pored svih nasih…

Bas glupander…
Uzmes wealdstone fc mozda Niko ziv neprimjeti razliku. Nema sanse da ispadnes glup.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 26 maj 2026, 18:52

slika
dobre guzove ima Belma

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 26 maj 2026, 18:53

Kljukusar je napisao/la:
26 maj 2026, 17:33
slika

Evo odgovora od Kelme, Hoy Spanjolac odgovorio da ko je narucio putem Kelme u vrijeme pre-sale dobit ce dres do svjetskog prvenstva. Izgleda da nas ne zajebavaju spanjolci vec kinezi....
Hoy ti znaci "danas". :rol:

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 26 maj 2026, 19:02

Plus ideja sa rijekama je jos od posljednjeg adidasovog dresa koji na kraju nismo ni nosili.

Plus ne kontam sto imamo i nekakve vertikalne (ugravirane u tkaninu) ali i horizontalne linije koje kao prestavljaju te rijeke (ili tajni Umbro logo), a to fan verzija nema, sto znaci da taj najbitniji dio nemas na najvecem broju prodanih dresova…
slika

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 26 maj 2026, 19:40

Vertikalne linije su dio materijala. I Jordan ih ima na svom dresu.
Savez priprema tuzbe :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 26 maj 2026, 19:41

indijski dizajner na fiverr-u bi odradio bolji posao za samo 10KM
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 maj 2026, 19:47

JHam je napisao/la:
26 maj 2026, 18:50
Clutch je napisao/la:
Dobro to da 14 dana nije imao nista mu ja ne bih uzimao za zlo. Posao koji ovisi o kreativnom izrazaju i inspiraciji ne funkcionise kao standardni posao gdje ti nesto radis iz dana i dan i dodjes do rezultata nego vise ovisi o samoj viziji i trenutku kad imas nesto u glavi formirano pa tek onda zasuces rukave i pretvoris u djelo (sto onda bude laksi dio).
po meni, moras od neceg poceti, da bi se ta vizija i trenutak pojavili, morao je imati neku ideju nesto, pa uradis jednom, pa vidis hoce li ti doci neka bolja ideja nesto,ono, gledanje u prazan papir 14 dana i onda zadnju noc mu se pojavile rijeke, to mi je vise studentski kampanjski nekako :mrgreen:
nego vjerovatno i on sam nije zadovoljan dresom ili je znao da narod nece biti zadovoljan, pa je tako pokusao da kaze kako je bas brzo morao da uradi a da bi inace bilo bolje :mrgreen:
ne vjerujem da je tako mislio, ja se bavim dizajnom, malo drugačijim tipom ali je slična stvar, desi se često da se vrtiš iz šupljeg u prazno 99% vremena, i onda zbog pritiska adrenalina ili čega već naleti inspiracija i zadaš se uradiš u 2 sata više nego u 14 dana. tako da iz iskustva mogu garantovati da je to bilo hvaljenje, i pozitivan komentar svog rada, ono jel možete vjerovat da sam za noć uspio sve :rol: što apsolutno nije pozitivno ili za pohvale ali eto

to definitivno doduše nije nešto što kažeš prije nego se nahvali tvoj rad, mislim da je se tu preračunao, doduše vjv su ga nahvalili ovi što ga guraju a očito ga veoma agresivno guraju, nisam nikad vidio da je dizajner dresa glavna zvijezda predstavljanja dresa, to bi bio slučaj eventualno tipa da tom forda unajmi neki klub da im dizajnira dres, ili da neki superstar tipa paul mccartney ostavi svoj potpis na neki 4. dres poznate ekipe ili nešto slično, ne obični **** grafički dizajner

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 26 maj 2026, 19:52

Donnie Darko je napisao/la:
26 maj 2026, 19:47
JHam je napisao/la:
26 maj 2026, 18:50
Clutch je napisao/la:
ne vjerujem da je tako mislio, ja se bavim dizajnom, malo drugačijim tipom ali je slična stvar, desi se često da se vrtiš iz šupljeg u prazno 99% vremena, i onda zbog pritiska adrenalina ili čega već naleti inspiracija i zadaš se uradiš u 2 sata više nego u 14 dana. tako da iz iskustva mogu garantovati da je to bilo hvaljenje, i pozitivan komentar svog rada, ono jel možete vjerovat da sam za noć uspio sve :rol: što apsolutno nije pozitivno ili za pohvale ali eto

to definitivno doduše nije nešto što kažeš prije nego se nahvali tvoj rad, mislim da je se tu preračunao, doduše vjv su ga nahvalili ovi što ga guraju a očito ga veoma agresivno guraju, nisam nikad vidio da je dizajner dresa glavna zvijezda predstavljanja dresa, to bi bio slučaj eventualno tipa da tom forda unajmi neki klub da im dizajnira dres, ili da neki superstar tipa paul mccartney ostavi svoj potpis na neki 4. dres poznate ekipe ili nešto slično, ne obični **** grafički dizajner
Jarane, pjesma "Losing my religion" je nastala u pet minuta... Ti kad si majstor, napravit ces nesto zacas, al kad si debil poput Stambolica 14 dana ili 14 godina ti dodje isto...

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 26 maj 2026, 20:15

Al kao sto Donnie rece, kako je moguce da je fkng dizajner dresa dosao u prvi plan, daje intevjue, iznosi svoja stremljenja, poimanja i slicno. Jel svjesno gurnut u prvi plan, pa da njemu svi spominju familiju zbog osljarenog posla u kompletu (pocev od kasnjenja sa dizajnom, pa ovakvim dizajnom i na kraju ovim fejlom sa distribucijom, cijenama, varanju raje sa fan kolekcijom bez "rijeka"), cak Harisa i u promo ubacili :D al eto...najbitnije je da ce igracima biti ugodno igrati u njima, ostalo je sve manje bitno.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 maj 2026, 20:26

Wolffire je napisao/la:
26 maj 2026, 16:41
NKMramor je napisao/la:
26 maj 2026, 16:24
DeeWa je napisao/la:
26 maj 2026, 15:20

Sve mogu prihvatiti da neko ima ovakav ili onakav ukus za dizajn i da crta različite stvari naprijed...ali može li mi neko objasniti čemu ovo da je jedna nijansa plave naprijed, pa druga nijansa plave tj svjetlija sa strana...neki su čak pričali da ima i tri verzije plave. Meni to izgleda kao ruglo. Jel stvarno nisu mogli tražiti da sve bude iste nijanse?
Meni sve više izgleda kao istina nakon svake nove izjave što neko reče kako je Kelme bio u fazonu "Imamo vam ovo, a vi nađite nekog da proda priču navijačima" i da se dotični i nije nikako dotakao dizajna. Ako i jeste, ne ide plava linija (u skoro pa istoj nijansi) na plavi dres (a zažmirićemo na to kako ove fan verzije izgledaju, to je do proizvođača) i plavi rukavi, a žute linije na bijeli dres. To da dres opasno liči na dres ekipe iz pete engleske lige, a da Jordan ima slične, možda skoro i identične "rijeke" po dresu (koje uopšte i ne liče na rijeke) samo govori u korist toga da se možda i desilo nešto slično. Pa na kraju nakon svih izjava (pa i one kako je za 24 sata nastao dizajn), a nakon što je raja (Bgm većinski) nezadovoljna ide vađenje "Bili smo limitirani od strane Fife, ostavili su malo prostora pa je potrebno u osnovnim simbolima predstaviti dublju poruku." Samo mi limitirani, a Meksiko, Južna Afrika, Koreja, Maroko, Češka, Obala Slonovače, Belgija, Senegal, Norveška, Argentina, Austrija, Gana nisu (neki od ovih su apsolutni cirkus, ne kažem da je trebalo ići u tom pravcu, ali je činjenica da Fifa nije limitirala skoro ništa ako pogledamo ostale ekipe). Elem, nije majka Muju karala što se kockao, nego što se vadio.
E zivo me zanima zasto ne idu dvije nijanse plave jedna sa drugom, evo molim te objasni mi?
Chevalier je napisao/la:
26 maj 2026, 19:02
slika
Evo čovjek postavio fotografiju, razlika između plave uspravne linije i boje dresa skoro nevidljiva osim iz blizine, boja skoro potpuno ista. Ne znam, mene bi bilo malo sramota stati imenom i prezimenom iza ovih izjava i ovog dizajna, još nemam diplomu za dizajn, ali vrlo moguće imam ozbiljniji rezime od dotičnog. :D Još na kraju vađenje kako je Fifa limitirala, i onda pogledaš dizajne svih nabrojanih ekipa, pola je toliko komplikovano, da je zaista Fifa zabranila bilo šta, ove ekipe ne bi imale ništa ni blizu ovome što trenutno imaju.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 26 maj 2026, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 26 maj 2026, 20:27

phillies je napisao/la:
26 maj 2026, 20:15
Al kao sto Donnie rece, kako je moguce da je fkng dizajner dresa dosao u prvi plan, daje intevjue, iznosi svoja stremljenja, poimanja i slicno. Jel svjesno gurnut u prvi plan, pa da njemu svi spominju familiju zbog osljarenog posla u kompletu (pocev od kasnjenja sa dizajnom, pa ovakvim dizajnom i na kraju ovim fejlom sa distribucijom, cijenama, varanju raje sa fan kolekcijom bez "rijeka"), cak Harisa i u promo ubacili :D al eto...najbitnije je da ce igracima biti ugodno igrati u njima, ostalo je sve manje bitno.
Bačen je u prvi plan jer niko drugi nije htio da se zamara glupostima. Ako nisi do sada skontao, Spahić nema neku ljubav prema novinarima, Barbareza ne interesuje šta navijači misle, a savez nema ljubav prema novinarima niti ih zanima šta navijači misle. Jedini sprema na ubleharenje sa novinarima je mehka duša Haris Stambolić.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 maj 2026, 20:28

Bezobrazluk kaze player version 250 maraka, a nema ni bedzeva od fife na njemu, a isporuka kad zavrsi svjetsko za ligu nacija :rol:
Pizda im materina bezobrazna svima, kupujem bosnian kingdom dres koji je ljepsi pet puta i jeftiniji

slika

slika

Bolje momcima koji se posteno bore ostaviti pare nego nekoj kozmeticarski iz Gradiske koja se uhljebila preko stele, a vjerujem da ne zna nabrajati dvije utakmice reprezentacije
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 maj 2026, 20:38

Čuj 250KM dres pa ovi fkt misle raja blesava. :rol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 maj 2026, 20:40

Saurman je napisao/la:
26 maj 2026, 20:38
Neka kosmeticarka iz gradiske dobila biznis od vice i samo kod njih ofcijalno mozes kupiti u BiH
Zmajevi . Ba stranica

slika

Nema ni jednog simbola fifa world cup i kaze player version hahaha
100 maraka razlika izmedju player i fan verzije, a jedino sto dobijes za 100 maraka su ime i broj na dresu
Imam pare i necu ga kupiti iz principa, bolje nekom djetetu dati za uzinu 50 maraka
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 maj 2026, 20:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 maj 2026, 20:42

NoDi80 je napisao/la:
26 maj 2026, 20:40
Saurman je napisao/la:
Neka kosmeticarka iz gradiske dobila biznis od vice i samo kod njih ofcijalno mozes kupiti u BiH
Zmajevi . Ba stranica

slika

100 maraka izmedju player i fan verzije, a jedino sto dobijes su ime i broj na dresu
Imam pare i necu ga kupiti iz principa, bolje nekom djetetu dati za uzinu 50 maraka
Vidim iz Saveza su već počeli kmečati da raja ne kupuje replike. :rol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 maj 2026, 20:47

Saurman je napisao/la:
26 maj 2026, 20:42
NoDi80 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Zmajevi . Ba stranica

slika

100 maraka izmedju player i fan verzije, a jedino sto dobijes su ime i broj na dresu
Bezobraznici nadam se da ce ljudi kupovati u lokalnim radnjama majice i dresove

Brate original dres messija 240 maraka sa bedzom svjetskog prvaka

slika

slika
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 26 maj 2026, 21:00

NoDi80 je napisao/la:
26 maj 2026, 20:47
Saurman je napisao/la:
26 maj 2026, 20:42
NoDi80 je napisao/la:

Zmajevi . Ba stranica

slika

Bezobraznici nadam se da ce ljudi kupovati u lokalnim radnjama majice i dresove

Brate original dres messija 240 maraka sa bedzom svjetskog prvaka

slika

slika
Zašto nisi postavio onaj Jamajkin od 300 kerma…ili ono smeće od Perua ili Švedske za 200 kerma..? Možda onaj od Kolumbije za 300 kerma bez ikakvih bedževa? :opaopa: :think:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 maj 2026, 21:03

**** jamajku i peru, svjetski prvak ima jeftiniji dres od naseg
Gledam cijene najjacih ekipa, a ne sirotinje koja pljacka svoj narod

slika
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 26 maj 2026, 21:05

NoDi80 je napisao/la:
26 maj 2026, 21:03
**** jamajku i peru, svjetski prvak ima jeftiniji dres od naseg
Gledam cijene najjacih ekipa, a ne sirotinje koja pljacka svoj narod

slika
Yebo Jamajku i Peru kada trebaš s.rati po nama? Dobro dragi NoDi…i tebi je ok dati 200 kerma za to smeće na slici?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Cwirek, DanijelTZ, dedo26, Futbol, Godfather, LeCoq, PeppermintSA, Roki50, Varta i 46 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []