JHam je napisao/la: ↑26 maj 2026, 18:50
Clutch je napisao/la: ↑26 maj 2026, 18:43
Dobro to da 14 dana nije imao nista mu ja ne bih uzimao za zlo. Posao koji ovisi o kreativnom izrazaju i inspiraciji ne funkcionise kao standardni posao gdje ti nesto radis iz dana i dan i dodjes do rezultata nego vise ovisi o samoj viziji i trenutku kad imas nesto u glavi formirano pa tek onda zasuces rukave i pretvoris u djelo (sto onda bude laksi dio).
po meni, moras od neceg poceti, da bi se ta vizija i trenutak pojavili, morao je imati neku ideju nesto, pa uradis jednom, pa vidis hoce li ti doci neka bolja ideja nesto,ono, gledanje u prazan papir 14 dana i onda zadnju noc mu se pojavile rijeke, to mi je vise studentski kampanjski nekako
nego vjerovatno i on sam nije zadovoljan dresom ili je znao da narod nece biti zadovoljan, pa je tako pokusao da kaze kako je bas brzo morao da uradi a da bi inace bilo bolje
ne vjerujem da je tako mislio, ja se bavim dizajnom, malo drugačijim tipom ali je slična stvar, desi se često da se vrtiš iz šupljeg u prazno 99% vremena, i onda zbog pritiska adrenalina ili čega već naleti inspiracija i zadaš se uradiš u 2 sata više nego u 14 dana. tako da iz iskustva mogu garantovati da je to bilo hvaljenje, i pozitivan komentar svog rada, ono jel možete vjerovat da sam za noć uspio sve

što apsolutno nije pozitivno ili za pohvale ali eto
to definitivno doduše nije nešto što kažeš prije nego se nahvali tvoj rad, mislim da je se tu preračunao, doduše vjv su ga nahvalili ovi što ga guraju a očito ga veoma agresivno guraju, nisam nikad vidio da je dizajner dresa glavna zvijezda predstavljanja dresa, to bi bio slučaj eventualno tipa da tom forda unajmi neki klub da im dizajnira dres, ili da neki superstar tipa paul mccartney ostavi svoj potpis na neki 4. dres poznate ekipe ili nešto slično, ne obični **** grafički dizajner