FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pisaču dok ne krepam ali sta uradiše onakvom klubu tj onom Želji sto sam ja nekad gledo.Mesetari prevaranti takozvani menedzeri uhljupi botovi razne struje njihov njegov.Iskihali svaku marku ko je zaradio na štetu kluba.
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
-
perodeformero
- Kontakt:
Sta uradise Energoinvestu, Hidrogradnji, Vranici...
Ista ekipa, isti bazen "kvalitetnih" kadrova, ne dao Bog nikada nikome.perodeformero je napisao/la: ↑27 maj 2026, 13:09Sta uradise Energoinvestu, Hidrogradnji, Vranici...
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Oslun
121.017 navijača bilo na domaćim utakmicama odprilike duplo od drugog mjesta tj. manjeg kluba iz Sarajeva.
Eh koliko bi bilo da osvajamo titule
121.017 navijača bilo na domaćim utakmicama odprilike duplo od drugog mjesta tj. manjeg kluba iz Sarajeva.
Eh koliko bi bilo da osvajamo titule
-
JuzniVjetar1979
- Kontakt:
Za ovo pitanje o povjerenju Mirvicu se apsolutno slazem, ali glorifikovanje Nijaza Brkovica, Nasufa Drinjakovica i Nihada Harbasa je krajnje bezobrazno. Hajmo redom, prvo su troskove za plate podigli za 250.000 KM, a napravili losiju ekipu nego su zatekli. Dalje, dobili su upute za Savu Milosevica da ispregovaraju, a oni zavrsili Sablju Mulalica. Sve organe kluba su iskljucili iz djelovanja kluba. Dogovarali sa igracima dolaske pod uslovom da se odreknu menagera, a da im oni dodijele menagera koji ce pokupiti naknadu. Na sve to bili dobro placeni za svoj rad. I na kraju izasli sa spin prljavim vesom u javnost.gvoza je napisao/la: ↑26 maj 2026, 19:29Već par sezona povremeno pratim ovu temu, volim Želju, kao i svi mi, uvijek sam smatrao da se ovdje mogu pročitati neki realni osvrti na stanje u i oko kluba.
Međutim, u posljednjih nekoliko mjeseci jedna mi stvar nikako nije jasno, toliko da me natjerala da se prijavim i postavim pitanje. Pa se nadam da ćete me koliko-toliko ozbiljno shvatiti i pokušati smisleno odgovoriti.
Odakle tačno toliko povjerenje u Mirvića ? Pogotovo, odakle tolika uvjerenost da je dobro što smo se riješili Brkovića i one uprave ?
Iskreno, ne vidim na osnovu čega bilo ko normalan može više vjerovati nekom strancu koji sa Željom nema nikakve veze, nego našem dokazanom Nijazu koji je uvijek bio tu kad smo dominirali ligom ?
Koliko je bilo potencijalnih investitora kroz sve ove godine za koje se na kraju ispostavilo da su ništa drugo no obični prevaranti (sjetimo se famoznog **** iz Londona) ? I sad odjednom vjerujemo da je Mirvić drugačiji ?
Meni osobno presmiješan zaključak. Pogotovo kada uzmemo u obzir to da je čovjek ušao u klub isključivo u dogovoru s Nijazom, i nakon mjesec dana tog istog Nijaza nabije nogom ?
Iskreno, ne znam što se dešavalo u tih mjesec i po dana u klubu, ali sigurno se nije moglo desiti ništa toliko krucijalno da nakon mjesec dana doneseš odluku da raspustiš čitavu upravu s kojom si planirao naredne 3-4 sezone sigurno.
Na kraju krajeva, čovjek poput Nijaza s rezultatima koje je imao, sigurno ima više kredibiliteta da mu vjerujemo nego Mirvić. (moje mišljenje)
Investitor koji napušta svoje partnere nakon mjesec dana mi uopšte ne djeluje "vizionarski"/"impresivno", već jako pogubljeno i ishitreno.
Za kraj, svjestan sam ja kakve "aseve iz rukava" koristi Nijaz. Sigurno da je tu bilo ideja da se utjece na savez, na sudije, na utakmice, svako normalan i realan je svjestan da se bez toga kod nas ne može napraviti rezultat. Šta smo sada odjednom postali poštenjačine koje bi radije gledale dominaciju Borca i Zrinjskog nego se primili posla (pa čak i sivog) da ih sustignemo ?
Treba dodat kako je Nasuf dobio mjesto na dresu za mizeriju.JuzniVjetar1979 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 15:03Za ovo pitanje o povjerenju Mirvicu se apsolutno slazem, ali glorifikovanje Nijaza Brkovica, Nasufa Drinjakovica i Nihada Harbasa je krajnje bezobrazno. Hajmo redom, prvo su troskove za plate podigli za 250.000 KM, a napravili losiju ekipu nego su zatekli. Dalje, dobili su upute za Savu Milosevica da ispregovaraju, a oni zavrsili Sablju Mulalica. Sve organe kluba su iskljucili iz djelovanja kluba. Dogovarali sa igracima dolaske pod uslovom da se odreknu menagera, a da im oni dodijele menagera koji ce pokupiti naknadu. Na sve to bili dobro placeni za svoj rad. I na kraju izasli sa spin prljavim vesom u javnost.
Brko iz druge galaksije!
Bajrambarecula onima koji slave...
Odgledah intervju s Tomicem kod Banane i obuze me tuga i bijes istovremeno kako su se neljudi ponašali prema Zeljinim igračima u doba vrhovnog vođe.
Sve smo mi ovo zaslužili, realno. I više od toga...
Odgledah intervju s Tomicem kod Banane i obuze me tuga i bijes istovremeno kako su se neljudi ponašali prema Zeljinim igračima u doba vrhovnog vođe.
Sve smo mi ovo zaslužili, realno. I više od toga...
-
zeljovac21
- Kontakt:
Kakvih smo se vedeta nagledali steta za Galcheva
Bajrambarecula
Nadam se da ce pozuriti sa Roncalom i Grbicem, treba ih dovesti za rotacije
Nadam se da ce pozuriti sa Roncalom i Grbicem, treba ih dovesti za rotacije
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
aamaarr1921
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun
Šta je sa Kororom, jel istina da ide u Velež?
Šta je sa Kororom, jel istina da ide u Velež?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
-
sanjinusto
- Kontakt:
Sretno!
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Komentari su posebno zabrinjavajuci.
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ne znam sta ocekivati od ovog, ali ove sto je dovodio u Dinamu, kod nas bi najbolji igraci bili u ligi
Pozeliti mu srecu, sta ces drugo
- NerminFatic
- Kontakt:
Je li ovo znaci noga sokolackom nasem ticu, Aleksandru Kosoricu?
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ljudi pricaju o ovom Maricu kao da su nam do sad sportski direktori bili svi redom Txiki Begiristain.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:26Ne znam sta ocekivati od ovog, ali ove sto je dovodio u Dinamu, kod nas bi najbolji igraci bili u ligi![]()
Da sam u poziciji da nesto odlucujem ne bi ni pomislio na Marica, ali to sto Dinamovi navijaci nisu bili zadovoljni sa njim ne mora nista znaciti. Treba mu suditi po radu i rezultatima.
Meni je fascinantno da neko može povezat njegov posao u Dinamu sa nama
To je kao da se neko ne snađe u Bayernu, i onda preuzme St. Pauli, tamo je trebao kontinuitet, ovde treba rekonstrukcija, dakle dijametralno suprotno.
Mada, bolje što je popljuvan, obično tada i bude pozitivno, kad mi nekog hvalimo, obično bude karambol
To je kao da se neko ne snađe u Bayernu, i onda preuzme St. Pauli, tamo je trebao kontinuitet, ovde treba rekonstrukcija, dakle dijametralno suprotno.
Mada, bolje što je popljuvan, obično tada i bude pozitivno, kad mi nekog hvalimo, obično bude karambol
-
BosnianLevi
- Kontakt:
-
perodeformero
- Kontakt:
Znači bukvalno iz početka, kao da se tek formirao klub pa daj staf daj igrače daj sve što treba
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, RedBullGrbavica, Sarun, Stanceski, WeekendOffender i 30 gostiju.