Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Dajte neki stranicu gdje rade kopije, da mi dres moze doc do svjetskog prvenstva
Jeste bilo moćno protiv Walesa. Baš zato mi je teško palo što protiv Italije kod kuće nismo izašli u istom izdanju, pogotovo zato što je Italija plava, mi bijeli i sad odjednom kao da smo zamijenili dresove pred utakmicu.Varta je napisao/la: ↑26 maj 2026, 23:19
100% istina. Najbolji post teme. Kad su izašli protiv velsa u bijelim baš moćno.
Što je još gore, ne vjerujem da je bijela garnitura uopšte "sklonjena" zbog nekog pritiska. Nego što su budale mislili da je plavozuti dres ljepši. Da si pratio temu od početka vidio bi dvadesetak prijedloga nekakvih žuti garnitura.
Meni će bijeli dres uvijek biti prvi i nadam se da će Spahic i Barbarez pokušati uticati na to poslije sp.
Neke vrste pritiska možda i jeste bilo, ali upravu si, sigurno to nije bio neki žestoki pritisak. Da jeste, izbacili bi bijelu garnituru skroz. Bez obzira što je domaći dres postao plavi, sasvim dovoljan broj utakmica i dalje igramo u bijelim i rijetke su situacije kad to baš bode u oči, kao u ovoj utakmici sa Italijom. Nemam ja ništa ni protiv plavih dresova, i oni su sastavni dio vizualnog identiteta naše reprezentacije od početka, ali definitivno od sljedećeg ciklusa treba inzistirati da se bijela garnitura vrati kao domaća.
Proletio sam temom na preskok i nagledao se svakakvih prijedloga.
-
mukydesign
- Kontakt:
Svaka cast na komentaru !!! U potpunosti se slazem sa tobom!!!Varta je napisao/la: ↑26 maj 2026, 23:19100% istina. Najbolji post teme. Kad su izašli protiv velsa u bijelim baš moćno.Trifunov je napisao/la: ↑26 maj 2026, 21:26Nakon što su uspjeli tiho, podmuklo i gotovo neprimjetno izvršiti promjenu u kojoj je prva garnitura postala plava, a druga bijela, mene dresovi kao takvi jako nerviraju. Toliko da sam se registrirao samo da to prokomentarišem. Da se trideset godina nakon Daytona, vizualni identitet jedne reprezentacije prilagođava tom istom Daytonu je glupost neviđena. Kome može biti normalno gledati utakmicu u Zenici u kojoj mi igramo u plavim dresovima, a Italijani u bijelim? Mene je to toliko žuljalo da mi čak ni plasman na Svjetsko nije pomogao da prestanem o tome razmišljati. Bijela je oduvijek bila boja naše reprezentacije i kakve veze ima što ne dominira na novoj zastavi. Pa Holanđani igraju u narandžastim, Njemci u bijelim, također vizualni identitet koji nema veze sa njihovim zastavama. Da su se neke stvari morale prilagoditi, uredu, razumijem. Nisam od onih što priziva ljiljane, ali da smo se morali pobuniti kad je domaća garnitura preko noći postala plava, morali smo. Reprezentacija je imala preko dvadeset godina kontinuiteta sa bijelim dresom kao domaćim i onda se netko odluči sa tim igrati.
Što se tiče novih dresova plavi je dobar. Ništa posebno, ali solidan. Čak bi rekao jedan od ljepših plavih dresova u historiji naše reprezentacije, a da slova nisu žuta nego bijela, rekao bih i najljepši. Bijeli, meni mnogo bitniji, sasvim druga priča. Bijeli bi isto bio dobar, da nema plavih rukava i žutih linija. Ovako ulazi u konkurenciju najružnijeg bijelog dresa u historiji reprezentacije. Zbilja moraš biti notorni amater da zajebeš dizajn bijelog dresa, a ovome je to nažalost pošlo za rukom. Ova kombinacija kako je poslagao me podsjeća na dresove kakve sam viđao na seoskim turnirima krajem devedesetih.
Što je još gore, ne vjerujem da je bijela garnitura uopšte "sklonjena" zbog nekog pritiska. Nego što su budale mislili da je plavozuti dres ljepši. Da si pratio temu od početka vidio bi dvadesetak prijedloga nekakvih žuti garnitura.
Meni će bijeli dres uvijek biti prvi i nadam se da će Spahic i Barbarez pokušati uticati na to poslije sp.
Namazano Stamboliću, namazano
Kazu htio ljiljane, ali ne da savez
Mogli su barem bosancicu staviti, vidim hrvati stavili glagoljicu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Narucio sam stari dres. Ovaj novi je katastrofa.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
-
bosanac10001
- Kontakt:
Hvala drug!AlenHalilovic je napisao/la: ↑27 maj 2026, 11:01Evo dobio sam odgovor od njih, ali se nisu doticali kvaliteta. Ja lično očekujem dobar kvalitet, uglavnom ne lošiji nego onaj sa pijace in sh Allah.bosanac10001 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 03:59Vazi hvala drug. Posto kod mene pise na njihovoj stranici kod artikla bh dresa, da traje isporuka 30 dana.AlenHalilovic je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:05
Evo sad sam im napisao email i upitao ih o kojoj verzije se radi, kad bi trebali stići za obzirom da je prvi utakmica 12.06. i kakav im je kvalitet u poređenju sa originalom.
Kad dobijem odgovor javit cu in ša Allah.
Na njihovoj stranici pise da obrada naređube traje 3-7 dana + isporuka 7-14 dana za EU.
Znaci po tome bi najranije trabali stići za 10 dana a najkasnije za 21 danay što znači da bi u najgorem slučaju mogli stići i poslje Kanade.
"You ordered the fan version. This product is a pre-order item and is currently being produced as quickly as possible. The estimated delivery time for pre-order items is 20–30 days."
https://www.brilliantkit.shop/products/ ... header_1.1
-
bosanac10001
- Kontakt:
-
FerdinandF
- Kontakt:
Niđe veze s vezom.
Da je 6 linija, kao i 6 ljiljana, pa hajd.
-
Sindikat12
- Kontakt:
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Top dresovi, al ne mos nasem narodu ugodit vjecni seratori i pesimiste. Meni su oba top stvarno bijeli je za nas jos neobican al navic cemo se sigurno na ovakva ramena ako smo mogli na zmajeve.Sindikat12 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 19:23Ma dres je top, nikad bolji nismo imali… bijeli je malo losiji…
#CarsijaOdjebi
Dres je lijep narocito onaj plavi ali distribucija 0 znaci apsolutno 0,0 bodova!!! Da bog mili sacuva
A nista onda od novog dresa,imam ovaj stari (sto smo kvale igrali)
Ps svaka cast za lika koji je napisao da bi nam bijeli dres trebao bit domaci
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Yebo te led pa ovog nema u pic… mate….
Izadje dres nema ga u vremenu za svjetsko

Izadje dres nema ga u vremenu za svjetsko
Mene ne čudi da im je logistika cijela u qrcu. Nije se ništa moglo bolje očekivat kad su legende odlučile da objave dres službeno 2 sedmice pred početak prvenstva.
-
weltschmertz
- Kontakt:
Ja sam naručio sa zmajevi.ba i dres je stigao juče. Napomena onima koji planiraju naručiti, uzmite za jedan broj veći dres i ova Fan verzija nema onaj "rijeke" dizajn utkan, više izgleda kao neka dobra kopija dresa, nažalost
Mislim da Player verzija izgleda dosta bolje i kvalitetnije, ali ti dresovi su slim fit...
Ali meni je i dalje top dres, odlično izgledaju boje uživo.

-
bosanac10001
- Kontakt:
Fan verzija ok izgleda, sigurno uzivo jos bolje!weltschmertz je napisao/la: ↑27 maj 2026, 20:37Ja sam naručio sa zmajevi.ba i dres je stigao juče. Napomena onima koji planiraju naručiti, uzmite za jedan broj veći dres i ova Fan verzija nema onaj "rijeke" dizajn utkan, više izgleda kao neka dobra kopija dresa, nažalostMislim da Player verzija izgleda dosta bolje i kvalitetnije, ali ti dresovi su slim fit...
![]()
Ja cekam svoju player verziju.
KELME Kad sam kontaktiro, Rekli su, da je sizetable isti kod player i fan verzije!
Trenutno korisnika/ca: 600, DjaniTarik, DzemoVoliMarmeladu, General505, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Kaunas, LondonBlues, Proximic i 86 gostiju.