Treba dodat kako je Nasuf dobio mjesto na dresu za mizeriju.JuzniVjetar1979 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 15:03Za ovo pitanje o povjerenju Mirvicu se apsolutno slazem, ali glorifikovanje Nijaza Brkovica, Nasufa Drinjakovica i Nihada Harbasa je krajnje bezobrazno. Hajmo redom, prvo su troskove za plate podigli za 250.000 KM, a napravili losiju ekipu nego su zatekli. Dalje, dobili su upute za Savu Milosevica da ispregovaraju, a oni zavrsili Sablju Mulalica. Sve organe kluba su iskljucili iz djelovanja kluba. Dogovarali sa igracima dolaske pod uslovom da se odreknu menagera, a da im oni dodijele menagera koji ce pokupiti naknadu. Na sve to bili dobro placeni za svoj rad. I na kraju izasli sa spin prljavim vesom u javnost.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Brko iz druge galaksije!
Bajrambarecula onima koji slave...
Odgledah intervju s Tomicem kod Banane i obuze me tuga i bijes istovremeno kako su se neljudi ponašali prema Zeljinim igračima u doba vrhovnog vođe.
Sve smo mi ovo zaslužili, realno. I više od toga...
Odgledah intervju s Tomicem kod Banane i obuze me tuga i bijes istovremeno kako su se neljudi ponašali prema Zeljinim igračima u doba vrhovnog vođe.
Sve smo mi ovo zaslužili, realno. I više od toga...
-
zeljovac21
- Kontakt:
Kakvih smo se vedeta nagledali steta za Galcheva
Bajrambarecula
Nadam se da ce pozuriti sa Roncalom i Grbicem, treba ih dovesti za rotacije
Nadam se da ce pozuriti sa Roncalom i Grbicem, treba ih dovesti za rotacije
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
aamaarr1921
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun
Šta je sa Kororom, jel istina da ide u Velež?
Šta je sa Kororom, jel istina da ide u Velež?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
-
sanjinusto
- Kontakt:
Sretno!
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ne znam sta ocekivati od ovog, ali ove sto je dovodio u Dinamu, kod nas bi najbolji igraci bili u ligi
Pozeliti mu srecu, sta ces drugo
- NerminFatic
- Kontakt:
Je li ovo znaci noga sokolackom nasem ticu, Aleksandru Kosoricu?
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ljudi pricaju o ovom Maricu kao da su nam do sad sportski direktori bili svi redom Txiki Begiristain.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:26Ne znam sta ocekivati od ovog, ali ove sto je dovodio u Dinamu, kod nas bi najbolji igraci bili u ligi![]()
Da sam u poziciji da nesto odlucujem ne bi ni pomislio na Marica, ali to sto Dinamovi navijaci nisu bili zadovoljni sa njim ne mora nista znaciti. Treba mu suditi po radu i rezultatima.
Meni je fascinantno da neko može povezat njegov posao u Dinamu sa nama
To je kao da se neko ne snađe u Bayernu, i onda preuzme St. Pauli, tamo je trebao kontinuitet, ovde treba rekonstrukcija, dakle dijametralno suprotno.
Mada, bolje što je popljuvan, obično tada i bude pozitivno, kad mi nekog hvalimo, obično bude karambol
To je kao da se neko ne snađe u Bayernu, i onda preuzme St. Pauli, tamo je trebao kontinuitet, ovde treba rekonstrukcija, dakle dijametralno suprotno.
Mada, bolje što je popljuvan, obično tada i bude pozitivno, kad mi nekog hvalimo, obično bude karambol
Željezničar za život cijeli!
-
BosnianLevi
- Kontakt:
-
perodeformero
- Kontakt:
Znači bukvalno iz početka, kao da se tek formirao klub pa daj staf daj igrače daj sve što treba
- dubioza144
- Kontakt:
Za mene ce postat najuspjesniji SD samo ako uruci ispisnicu Dzenanu Šabicu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Lik je marsovac za nas, pare koje skrcka klub ce morat vracat. AMAR OSIM!!!!!
AMAR OSIM
Koga bi ti zadržao u klubu? Bekrića? Acu? Klub već godinama pa i nema administraciju. Mirza svijetla tačka. Sportskog nisi imao od Rahimića a ni do rahimića. Nejse, oduševljan sam da ima neko ko bi zadržao nekoga u klubu poslije ovakve sezone.perodeformero je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:44Znači bukvalno iz početka, kao da se tek formirao klub pa daj staf daj igrače daj sve što treba
Šabić za godinu ide za milion.dubioza144 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:55Za mene ce postat najuspjesniji SD samo ako uruci ispisnicu Dzenanu Šabicu
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
perodeformero
- Kontakt:
Ne bih nikoga, ali ne bih ni shrao da ovako kazem, razvoj mladih, evropski rezultati bla bla. Kakav razvoj mladih, gdje kako i ko da ih razvija?! Sportski rezultati, o cemu kenjas covjece?! Željo je trenutno qarina od kluba, ono sto o njemu misle njegovi navijači ne misli drugi niko živ, niko te se ne boji niti te smatra konkurencijom, e to prvo da se promijeni pa još svašta nešto i tek onda ovo o čemu ovaj trabunjaLevin je napisao/la: ↑27 maj 2026, 19:01Koga bi ti zadržao u klubu? Bekrića? Acu? Klub već godinama pa i nema administraciju. Mirza svijetla tačka. Sportskog nisi imao od Rahimića a ni do rahimića. Nejse, oduševljan sam da ima neko ko bi zadržao nekoga u klubu poslije ovakve sezone.perodeformero je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:44Znači bukvalno iz početka, kao da se tek formirao klub pa daj staf daj igrače daj sve što treba
Šabić za godinu ide za milion.dubioza144 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:55Za mene ce postat najuspjesniji SD samo ako uruci ispisnicu Dzenanu Šabicu![]()
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
U stanju kakvom jesmo, poziciju SD-a vidim kao nekog ko će i to malo para što imamo spičkat i jednostavno otić.
Šta se desilo?
Ništa, pojeo vuk magarca.
Prioritet bi trebao bit OP, ali eto, valjda oni znaju.
Šta se desilo?
Ništa, pojeo vuk magarca.
Prioritet bi trebao bit OP, ali eto, valjda oni znaju.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Kad vec spominjes staff, mozda da ostavimo Cicu, Dervisijaperodeformero je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:44Znači bukvalno iz početka, kao da se tek formirao klub pa daj staf daj igrače daj sve što treba
I upravo tako, sve iz pocetka, jer ovo sada kurcu ne valja.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, ELDIABLO20, GBBP87, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, mavi, MukiBek, r3m1, Zeljoo1921 i 96 gostiju.