FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za mene ce postat najuspjesniji SD samo ako uruci ispisnicu Dzenanu Šabicu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Lik je marsovac za nas, pare koje skrcka klub ce morat vracat. AMAR OSIM!!!!!
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Koga bi ti zadržao u klubu? Bekrića? Acu? Klub već godinama pa i nema administraciju. Mirza svijetla tačka. Sportskog nisi imao od Rahimića a ni do rahimića. Nejse, oduševljan sam da ima neko ko bi zadržao nekoga u klubu poslije ovakve sezone.perodeformero je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:44Znači bukvalno iz početka, kao da se tek formirao klub pa daj staf daj igrače daj sve što treba
Šabić za godinu ide za milion.dubioza144 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:55Za mene ce postat najuspjesniji SD samo ako uruci ispisnicu Dzenanu Šabicu
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
perodeformero
- Kontakt:
Ne bih nikoga, ali ne bih ni shrao da ovako kazem, razvoj mladih, evropski rezultati bla bla. Kakav razvoj mladih, gdje kako i ko da ih razvija?! Sportski rezultati, o cemu kenjas covjece?! Željo je trenutno qarina od kluba, ono sto o njemu misle njegovi navijači ne misli drugi niko živ, niko te se ne boji niti te smatra konkurencijom, e to prvo da se promijeni pa još svašta nešto i tek onda ovo o čemu ovaj trabunjaLevin je napisao/la: ↑27 maj 2026, 19:01Koga bi ti zadržao u klubu? Bekrića? Acu? Klub već godinama pa i nema administraciju. Mirza svijetla tačka. Sportskog nisi imao od Rahimića a ni do rahimića. Nejse, oduševljan sam da ima neko ko bi zadržao nekoga u klubu poslije ovakve sezone.perodeformero je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:44Znači bukvalno iz početka, kao da se tek formirao klub pa daj staf daj igrače daj sve što treba
Šabić za godinu ide za milion.dubioza144 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:55Za mene ce postat najuspjesniji SD samo ako uruci ispisnicu Dzenanu Šabicu![]()
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
U stanju kakvom jesmo, poziciju SD-a vidim kao nekog ko će i to malo para što imamo spičkat i jednostavno otić.
Šta se desilo?
Ništa, pojeo vuk magarca.
Prioritet bi trebao bit OP, ali eto, valjda oni znaju.
Šta se desilo?
Ništa, pojeo vuk magarca.
Prioritet bi trebao bit OP, ali eto, valjda oni znaju.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Kad vec spominjes staff, mozda da ostavimo Cicu, Dervisijaperodeformero je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:44Znači bukvalno iz početka, kao da se tek formirao klub pa daj staf daj igrače daj sve što treba
I upravo tako, sve iz pocetka, jer ovo sada kurcu ne valja.
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Ovaj je već duže vijeme tu i mislim da je on odradio dosta posla do sada. Vidjet ćemo ubrzo sve. Da ne žurimo sa davanjem ocjena, a zvanično nije ni počeo sa radom. Na prvu ne ulijeva povjerenje ali Sanin mu očito vjeruje.
B tim, jak OP, zenska selekcija… 
Maric prica pet stranih jezika i to ce nam biti veliki plus, a uskoro stize jos kadrova
Maric prica pet stranih jezika i to ce nam biti veliki plus, a uskoro stize jos kadrova
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Derviši je dobar trener. Mislim da je to i pokazao kako je preuzeo juniore. Nadam se da ga neće dirati.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑27 maj 2026, 19:37Kad vec spominjes staff, mozda da ostavimo Cicu, Dervisijaperodeformero je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:44Znači bukvalno iz početka, kao da se tek formirao klub pa daj staf daj igrače daj sve što treba
Cirkus.
Trenutno u klubu svi od jucer, nema niko ko ima bilo kakav ljudski kredibilitet barem u vezi kluba, a sve nesto vjeruju jedan drugom. Nijazi.
Ko placa ovu turu? Najozbiljnije.
Trenutno u klubu svi od jucer, nema niko ko ima bilo kakav ljudski kredibilitet barem u vezi kluba, a sve nesto vjeruju jedan drugom. Nijazi.
Ko placa ovu turu? Najozbiljnije.
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
- dubioza144
- Kontakt:
Trener koji dodje nadam se da ce imat svoj strucni stab ovo skupljanje ovih nasih okolo je osudjeno na propast odma
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Sta cemo sa B timom kad se ne moze takmiciti, primjer kolege sa kobilje glave.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 27 maj 2026, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
aamaarr1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Pitari nisu htjeli da krenu od kantonalne lige zbog velikih troskova i htjeli su preko reda da igraju u federalnoj ligi
Mislim da nece biti problema da pocnemo od kantonalne lige
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 maj 2026, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Klub s ponosom objavljuje?
NEMOJTE ME ZAXEBAWAT!!!

NEMOJTE ME ZAXEBAWAT!!!
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Ma pusti to. Svaka nova uprava ima istu priču. Rezultati će biti jedino mjerilo svega a trebat će vremena da dođu.perodeformero je napisao/la: ↑27 maj 2026, 19:24Ne bih nikoga, ali ne bih ni shrao da ovako kazem, razvoj mladih, evropski rezultati bla bla. Kakav razvoj mladih, gdje kako i ko da ih razvija?! Sportski rezultati, o cemu kenjas covjece?! Željo je trenutno qarina od kluba, ono sto o njemu misle njegovi navijači ne misli drugi niko živ, niko te se ne boji niti te smatra konkurencijom, e to prvo da se promijeni pa još svašta nešto i tek onda ovo o čemu ovaj trabunjaLevin je napisao/la: ↑27 maj 2026, 19:01Koga bi ti zadržao u klubu? Bekrića? Acu? Klub već godinama pa i nema administraciju. Mirza svijetla tačka. Sportskog nisi imao od Rahimića a ni do rahimića. Nejse, oduševljan sam da ima neko ko bi zadržao nekoga u klubu poslije ovakve sezone.perodeformero je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:44Znači bukvalno iz početka, kao da se tek formirao klub pa daj staf daj igrače daj sve što treba
Šabić za godinu ide za milion.dubioza144 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:55Za mene ce postat najuspjesniji SD samo ako uruci ispisnicu Dzenanu Šabicu![]()
Recimo ove sezone smo bacili više para u ekipu nego ikad do sada u historiji i ništa. Sačekajmo par kola da vidimo na šta će to ličiti pa da formiramo neki sud.
Samo podsjetnik, mi trenera sa boljim referencama od Stojanovića nismo imali a znamo na šta je to ličilo. Valjda će i nama svanuti jednom.
Edit : Prvo se mora klub ustabiliti u upravno-adminisyrativnom segmentu pa tek onda da praviš ekipu da te se neko boji. Ono što je rađeno u januaru sa pojačanjima je samo bacanje para i ništa više.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 27 maj 2026, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
realno i treba sve od nule nemamo sistem od pocetka ove premier lige titule smo uzimali pa ispastali narednih godine upravo
jer nije bilo sistema … godinama vrtimo iste trenere u krug a ako se i pojavi neki talenat isti ako ne ode propadne itd ovaj purger ako nista je radio u sistemu nekom koji ima rezultate zao mi Save vise jer nije nastavio sezonu doveo po svojoj mjeri igrace pa da vidimo .. da se ne lazemo investitor treba u danasnjem vremenu ako zelimo iskorak .. hoce li on vrtiti pare boli me neka stvar samo je bitno da zeljo ima rezultate, nije u **** vezano za dugove i slicno .. da li ce on profit uzeti na kraju 10milki il vise ne bitno ako smo prvi i neka pozitivna nula … ako cemo se vrtiti oko 5 mjesta i boriti za europu onda ne treba nikakav investitor moze i ovaj nacin rada
jer nije bilo sistema … godinama vrtimo iste trenere u krug a ako se i pojavi neki talenat isti ako ne ode propadne itd ovaj purger ako nista je radio u sistemu nekom koji ima rezultate zao mi Save vise jer nije nastavio sezonu doveo po svojoj mjeri igrace pa da vidimo .. da se ne lazemo investitor treba u danasnjem vremenu ako zelimo iskorak .. hoce li on vrtiti pare boli me neka stvar samo je bitno da zeljo ima rezultate, nije u **** vezano za dugove i slicno .. da li ce on profit uzeti na kraju 10milki il vise ne bitno ako smo prvi i neka pozitivna nula … ako cemo se vrtiti oko 5 mjesta i boriti za europu onda ne treba nikakav investitor moze i ovaj nacin rada
Te njihove reference ovdje ne piju vode.
Sto je najgore, dodju s arogancijom na max, pa se pogube do malo. Ondak bezanija u suzama.
Sto je najgore, dodju s arogancijom na max, pa se pogube do malo. Ondak bezanija u suzama.
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Nakon sto je ubacio Kolica na poluvremenu protiv Sloge, na kraju prvog dijela prvenstva, gdje smo jos uvijek bili koliko toliko blizu Europe, gdje ganjamo rezultat, sve je bilo jasno. Ubacujes lika koji veze nema, koji ne moze proci probu u Čeliku i koji je bio u klubu zbog babana.Levin je napisao/la: ↑27 maj 2026, 19:47Derviši je dobar trener. Mislim da je to i pokazao kako je preuzeo juniore. Nadam se da ga neće dirati.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑27 maj 2026, 19:37Kad vec spominjes staff, mozda da ostavimo Cicu, Dervisijaperodeformero je napisao/la: ↑27 maj 2026, 18:44Znači bukvalno iz početka, kao da se tek formirao klub pa daj staf daj igrače daj sve što treba
To je za tjeranja odmah nakon utakmice, nemoj da se lazemo bezveze. Zbog takvih likova smo tu gdje jesmo.
U tom trenutku sam bio istog mišljenja ali rezultati juniora kako ih je preuzeo itekako idu njemu u prilog.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑27 maj 2026, 20:15Nakon sto je ubacio Kolica na poluvremenu protiv Sloge, na kraju prvog dijela prvenstva, gdje smo jos uvijek bili koliko toliko blizu Europe, gdje ganjamo rezultat, sve je bilo jasno. Ubacujes lika koji veze nema, koji ne moze proci probu u Čeliku i koji je bio u klubu zbog babana.Levin je napisao/la: ↑27 maj 2026, 19:47Derviši je dobar trener. Mislim da je to i pokazao kako je preuzeo juniore. Nadam se da ga neće dirati.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑27 maj 2026, 19:37
Kad vec spominjes staff, mozda da ostavimo Cicu, Dervisija
To je za tjeranja odmah nakon utakmice, nemoj da se lazemo bezveze. Zbog takvih likova smo tu gdje jesmo.
10 pobjeda
2 remija
2 poraza
Gol razlika 44 datih i 16 primljenih.
Sa istim sastavom Svraka je imao :
6 pobjeda
1 remi
8 poraza
Gol razlika 31 datih i 29 primljenih.
Ne vidim razloga da i sljedeće sezone ne vodi neku od omladinskih selekcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.