Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
U kojim objektima danas nece biti slicica i albuma? 
šta je 100/111 stranica? coca cola? ako misliš na cocacolu postoje dvolisnice sa 12 i sa 14 sličica koje pored toga nisu svuda identične. neke zemlje imaju mcdonalds sličice a neke nemaju ništa. ima taj album za belgiju/holandiju/ukrajinu/izrael/finsku/norvešku koji nema cocacole. belgija pored toga ima i samo svoj hardcover koji je isto bez cocacole (upravo taj je najtraženiji standardni hard cover, postoje i specijalne limitirane verzije koje su onda još ekskluzivnije i traženije .... sve najgora moguća mamipara).
uvijek postoji dosta verzija albuma, naša je ovaj puta posebna, ima kao jedna od rijetkih stranicu sa "nagradnom igrom" za panini dresove a posteri i maskote su na različitim stranicama (u većini albuma su na istoj "dvolisnici") itd itd
To su ja mislim one stranice gdje su slike svih reprezentacija kako slave plasman na SP.jestamaji je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:07šta je 100/111 stranica? coca cola? ako misliš na cocacolu postoje dvolisnice sa 12 i sa 14 sličica koje pored toga nisu svuda identične. neke zemlje imaju mcdonalds sličice a neke nemaju ništa. ima taj album za belgiju/holandiju/ukrajinu/izrael/finsku/norvešku koji nema cocacole. belgija pored toga ima i samo svoj hardcover koji je isto bez cocacole (upravo taj je najtraženiji standardni hard cover, postoje i specijalne limitirane verzije koje su onda još ekskluzivnije i traženije .... sve najgora moguća mamipara).
uvijek postoji dosta verzija albuma, naša je ovaj puta posebna, ima kao jedna od rijetkih stranicu sa "nagradnom igrom" za panini dresove a posteri i maskote su na različitim stranicama (u većini albuma su na istoj "dvolisnici") itd itd
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
da, i tu ima par verzija. većina ima tu dvolisnicu, neki albumi čak nemaju ništa a neki imaju rekorde (sveukupni SP rekordi ili rekordi kvalifikacija) ili kao dvolisnicu ili samo jedno od toga. obično je kod albuma za više zemalja jedna polovina sa rekordima a na drugoj je lista distributera sa adresama itd. kod albuma koji su samo za jednu zemlju (kao naš) je distributer naveden lijevo gore na prvoj stranici a ta dvolisnica je onda ili za rekorde ili za slike svih reprezentacija kako slave plasman na SP.DamirT je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:17To su ja mislim one stranice gdje su slike svih reprezentacija kako slave plasman na SP.jestamaji je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:07šta je 100/111 stranica? coca cola? ako misliš na cocacolu postoje dvolisnice sa 12 i sa 14 sličica koje pored toga nisu svuda identične. neke zemlje imaju mcdonalds sličice a neke nemaju ništa. ima taj album za belgiju/holandiju/ukrajinu/izrael/finsku/norvešku koji nema cocacole. belgija pored toga ima i samo svoj hardcover koji je isto bez cocacole (upravo taj je najtraženiji standardni hard cover, postoje i specijalne limitirane verzije koje su onda još ekskluzivnije i traženije .... sve najgora moguća mamipara).
dakle nešto je iz praktičnih razloga a nešto čisto proseravanje paninija
- invincible1921
- Kontakt:
Ima li kakvih informacija, kada ce doci nove posiljke...jbt evo sedmicu ne mogu da kupim 
=\_1921_/=
Ja odustao na kraju. Imam album i 250ak polijepljenih slicica u njemu.
Gdje ces moc uzeti kad se javljaju genijalci, fale mu 3 ima 300 duplih pm. Evo sad citam jedan pise ima 500 duplihinvincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:30Ima li kakvih informacija, kada ce doci nove posiljke...jbt evo sedmicu ne mogu da kupim![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- invincible1921
- Kontakt:
Pa ne znam jesil u onoj grupi na FB, imaju ljudi po 700 i vise...kontam dabagoda ga nikad ne popunio jbt cuj 700 duplih, znaci taman jos jedan skoro citav album moze popunitMadal je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:37Gdje ces moc uzeti kad se javljaju genijalci, fale mu 3 ima 300 duplih pm. Evo sad citam jedan pise ima 500 duplihinvincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:30Ima li kakvih informacija, kada ce doci nove posiljke...jbt evo sedmicu ne mogu da kupim![]()
![]()
Ja sam evo na 723, ali nemam duplih vise odavno.......sreca jaran me poguro dao mi haman 50 za mojih 10 koje su mu falile inace ne bi nidokle
=\_1921_/=
Kojih 723, ja malo iznad 300, duple nijedne, ostalo mi samo da colu 0,5 kupujem 
A vjerujem da ce uskoro biti oglasa na olx-u da se "paketi" po 100+ slicica prodaju za 30tak maraka...
A vjerujem da ce uskoro biti oglasa na olx-u da se "paketi" po 100+ slicica prodaju za 30tak maraka...
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 28 maj 2026, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
I ja sam druže..imam 464 ili 47% zalijepljenih...da bude neka uspomena...ako ikad do kraja SP naletim da ima sličica morat ću biti bezobrazan pa kupiti onu kutiju...a kod mene vjerovatno neće biti ..polijepiti ću šta bude,malo mjenjaže. I to je to fina uspomens..hbem ti i sličice i panini što se džaba iznervira i nasikira zbog takve glupe stvari...defakto se okrenuti uživanju u tekmama ..
Meni ostalo 300tinjak a imam 20ak duplih. Dzaba retardima govoriti, u grob odnijeli.invincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:43Pa ne znam jesil u onoj grupi na FB, imaju ljudi po 700 i vise...kontam dabagoda ga nikad ne popunio jbt cuj 700 duplih, znaci taman jos jedan skoro citav album moze popunitMadal je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:37Gdje ces moc uzeti kad se javljaju genijalci, fale mu 3 ima 300 duplih pm. Evo sad citam jedan pise ima 500 duplihinvincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:30Ima li kakvih informacija, kada ce doci nove posiljke...jbt evo sedmicu ne mogu da kupim![]()
![]()
Ja sam evo na 723, ali nemam duplih vise odavno.......sreca jaran me poguro dao mi haman 50 za mojih 10 koje su mu falile inace ne bi nidokle![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Cautinho
- Kontakt:
A nije zaj stvarno ozbiljno kazem , postavit cu ovdje objavu kad dođu , kazem opet kinesko je treba uzet sa dozom tog nekog nekvaliteta i kopije al nista od tog ne mozemo znati prije nego sto se ovdje pojave.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 maj 2026, 23:13Kakvih sve specijalaca ima, treba uvesti ban za ovo trolanje.
Keep walking.
- invincible1921
- Kontakt:
Vjerovo ili ne, kad sam prvi put kupovo uzeo onih 50 kutiju, dobio samo 4 duple, to me izvadilo, jaran neki dan uzeo kutiju dobio oko 50 duplih
=\_1921_/=
U utorak dolaze u Distribucija D.O.O. Ako tako bude, a izgleda da hoće…Srijeda ujutro su na prodajnim mjestima.invincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:30Ima li kakvih informacija, kada ce doci nove posiljke...jbt evo sedmicu ne mogu da kupim![]()
Trebalo je doći već, al Panini poslao samo albume i oni su na prodajnim mjestima, nisu slali ovaj put sličice. Nije do naših dobavljača već do Paninija.
- invincible1921
- Kontakt:
Kobayashi je napisao/la: ↑28 maj 2026, 12:21U utorak dolaze u Distribucija D.O.O. Ako tako bude, a izgleda da hoće…Srijeda ujutro su na prodajnim mjestima.invincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:30Ima li kakvih informacija, kada ce doci nove posiljke...jbt evo sedmicu ne mogu da kupim![]()
Trebalo je doći već, al Panini poslao samo albume i oni su na prodajnim mjestima, nisu slali ovaj put sličice. Nije do naših dobavljača već do Paninija.
=\_1921_/=
- Pensioner26
- Kontakt:
Džeko došao, što se mene tiče album završen 
A mi se zalimo na ove naseInvazija na kioske diljem Hrvatske, hobi postao ozbiljan biznis: ‘Kupuju na kutije, nestane u par minuta
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
De malo predji kod Hrvata, pa uzimaj im. Dovoljno si nas iskasapio
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rasprodala se i ta Cola ostala samo Cola zero
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Trenutno korisnika/ca: 231983, Anglo_Bosnian, dena24, komax, Markinhio, Normus90, Sogandolma21, stanjejepsihoticno i 33 gosta.