Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Sve je sinoc bilo OK,dok se nije pojavio jedan expert koji ima 15-16 godina ,a doktor je za istoriju,politiku,medju nacionalno pitanje i sve ostalo!!!!!!!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
ko je tajTribalian je napisao/la:Sve je sinoc bilo OK,dok se nije pojavio jedan expert koji ima 15-16 godina ,a doktor je za istoriju,politiku,medju nacionalno pitanje i sve ostalo!!!!!!!
Jimi neće ,daj link da stavim i ja
Taj tvoj splicanin pati od polenske alergijeSamo F.K.S !! je napisao/la:[youtube] [/youtube]Tribalian je napisao/la:Admire o cemu cemo "civilizovano" da tupimo sad![]()
Dal da predjemo na stripove,Tv serije(bez sapunica) ili o prvim strancima u ex yu fudbalu?![]()
![]()
Nego gdje mi je onaj splicanin on isto domacica neka samo serije gleda![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
@Goerges
Ne slusam, ali znam ko je
Lafcina je Zisko..toliko zena imo
Gledo sam intervju, kad je bio gost kod Vanje Bulica, pa sam ga poblize upoznao..zanimljiv lik
Ne slusam, ali znam ko je
Lafcina je Zisko..toliko zena imo
Gledo sam intervju, kad je bio gost kod Vanje Bulica, pa sam ga poblize upoznao..zanimljiv lik
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hahaha ma ko i ja J**+ nas polen obojicuTribalian je napisao/la:Taj tvoj splicanin pati od polenske alergijeSamo F.K.S !! je napisao/la:[youtube] [/youtube]Tribalian je napisao/la:Admire o cemu cemo "civilizovano" da tupimo sad![]()
Dal da predjemo na stripove,Tv serije(bez sapunica) ili o prvim strancima u ex yu fudbalu?![]()
![]()
Nego gdje mi je onaj splicanin on isto domacica neka samo serije gleda![]()
malopre sam ga video zaslinio skroz
,on ti je ljubitelj samo onih CSI serija
slabije gleda ove druge.
ma sad sam ga vidio pita za tebesarajlija89 je napisao/la:@Goerges
Ne slusam, ali znam ko je![]()
Lafcina je Zisko..toliko zena imo![]()
kako ne slušaš e sad ću ti jednu postaviti pa poslušaj
Zadnja izmjena: J.Goerges, dana/u 05 maj 2011, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahhaahahaaaaaa voli covek onu plavusu iz CSI Miami,ne moze da zatvori oci da spava ako je ne vidi u 23 i 15 svako vece

Mislim da bi administracija trebala imati malo postovanja prema nama starijima, ne znam jesu li oni pogledali kolumnu sto magica pishe. Znaci svi mi mozemo itekako puno nauciti citajuci istu, a taj isti covjek sinoc ovde fino pishe sta misli. Iako se u vecini nisam slozio sa njim, diskusija je bila zdrava i poucna. I onda dodje neko i izbrishe sve tosarajlija89 je napisao/la:Slazem se sa Admirom, Magicom i ostalima...
Vidio sam sinoc da je bilo neke rasprave oko toga, nezz zasto je obrisano..bar oni postovi koji su bili konstruktivni...mogli su ostat.
Jbg, ima nas i malo ozbiljnijih, koje interesuju neke konkretne sfere zivota....a i ovi mladji bi mogli svasta nauciti, to su edukativne stvari jbem mu misa...![]()
![]()
Ali, na ovoj temi, mahom dominiraju omladinci...kojima je zanimljivije napisat Vozdra, dobar dan i sl....sta ces
x: heroj, najbolji
y:diktator
x:veze ti nemas
Y:odje**
I sto onda covjek da se trudi i pishe kvalitetno, ako vamo sa strane ne moze normalno diskutovati. Opet kazem nije otvorena bila posebna tema, nije bilo psovanja i vrijedjanja. Bash pravi pravcati konstruktivni chat na temi prilagodjenoj tome
nema potpisa
Papak jesi to ti?J.Goerges je napisao/la:ko je tajTribalian je napisao/la:Sve je sinoc bilo OK,dok se nije pojavio jedan expert koji ima 15-16 godina ,a doktor je za istoriju,politiku,medju nacionalno pitanje i sve ostalo!!!!!!!![]()
Jimi neće ,daj link da stavim i ja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa normalno da je on,verovatno ga banovali sinoc,kad su videli sta je pisao!!!
Admir_Sa je napisao/la:Mislim da bi administracija trebala imati malo postovanja prema nama starijima, ne znam jesu li oni pogledali kolumnu sto magica pishe. Znaci svi mi mozemo itekako puno nauciti citajuci istu, a taj isti covjek sinoc ovde fino pishe sta misli. Iako se u vecini nisam slozio sa njim, diskusija je bila zdrava i poucna. I onda dodje neko i izbrishe sve tosarajlija89 je napisao/la:Slazem se sa Admirom, Magicom i ostalima...
Vidio sam sinoc da je bilo neke rasprave oko toga, nezz zasto je obrisano..bar oni postovi koji su bili konstruktivni...mogli su ostat.
Jbg, ima nas i malo ozbiljnijih, koje interesuju neke konkretne sfere zivota....a i ovi mladji bi mogli svasta nauciti, to su edukativne stvari jbem mu misa...![]()
![]()
Ali, na ovoj temi, mahom dominiraju omladinci...kojima je zanimljivije napisat Vozdra, dobar dan i sl....sta cesA to nisu bili postovi tipa
x: heroj, najbolji
y:diktator
x:veze ti nemas
Y:odje**
I sto onda covjek da se trudi i pishe kvalitetno, ako vamo sa strane ne moze normalno diskutovati. Opet kazem nije otvorena bila posebna tema, nije bilo psovanja i vrijedjanja. Bash pravi pravcati konstruktivni chat na temi prilagodjenoj tome
Pa oni ne znaju da je Magi (doktor nauka )i da se čovjek u sve razumije i sa svim sam se složio sa njim ,kao i sa tvojim mišljenje i niko nije nikog uvrijedio ,a oni i banane džaba podjelili koda smo majmuni
Tribalin šta sam piso bogati ,jesam opsovo jesam koga uvrijedio ,ja sam samo rekako kako je bilo ,a što neko ne želi da čuje istinu nisam ja kriv
Izvinjavam se što moram da citiram sam sebe, jer juče nisam dobio nekih kvalitetnih prijedloga, pomozite nam....hilmo je napisao/la:Ljudi, trebam pomoć, jaran mi otvara firmu i mi cijeli dan mozgamo kako će se firma zvati ali nam ništa ne pada na pamet, dajte malo pomozite....
Trgovinska firma koja će prodavati sve i svašta....
Hvala
I ja nisam primijetio da si nešta ružno rekao bila je finas rasprava čudo kada se priča o ovim temama i kada su na jednoj strani demokrate,a na drugoj komunjare,ali nećemo više neda admin 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne mogu da pamtim tvoje nikove,al zvacu te Donji Vakuf po tvom mestu,nazvao si nas sve komunjarama,Admiru si rekao da pusti himnu BIH i da stoji 10 minuta u stavu mirno tako nesto,mi pricamo normalno a ti upadas sa nekim glupostima.nije to u redu . moje misljenje.
- sarajlija89
- Kontakt:
@admire
Vidio sam...mogla se razvit dobra diskusija. Htjeli mi to priznat ili ne, to su neke bitne stvari...i treba tome ostaviti prostora, ljudima koji zele normalno diskutovat.
S druge strane, otvoreni je forum.Mozda ima par nas koji bi normalno diskutovali, ali onda uleti neko sa vrijedjanjem, psovkama i sl....
Tako da je ovo jedna preventivna mjera administracije..jbg...treba i to shvatit...
@hilmo
Juventus nek se zove hehee
..na latinskom - mladost 
Vidio sam...mogla se razvit dobra diskusija. Htjeli mi to priznat ili ne, to su neke bitne stvari...i treba tome ostaviti prostora, ljudima koji zele normalno diskutovat.
S druge strane, otvoreni je forum.Mozda ima par nas koji bi normalno diskutovali, ali onda uleti neko sa vrijedjanjem, psovkama i sl....
Tako da je ovo jedna preventivna mjera administracije..jbg...treba i to shvatit...
@hilmo
Juventus nek se zove hehee
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
legendo na kolko si dana dobio ban ?
legendo kakav ti je to nick Goražda ti? 
Moj predlog je Troters Independent tradershilmo je napisao/la:Izvinjavam se što moram da citiram sam sebe, jer juče nisam dobio nekih kvalitetnih prijedloga, pomozite nam....hilmo je napisao/la:Ljudi, trebam pomoć, jaran mi otvara firmu i mi cijeli dan mozgamo kako će se firma zvati ali nam ništa ne pada na pamet, dajte malo pomozite....
Trgovinska firma koja će prodavati sve i svašta....
Hvala
LBJ MVP je napisao/la:I ja nisam primijetio da si nešta ružno rekao bila je finas rasprava čudo kada se priča o ovim temama i kada su na jednoj strani demokrate,a na drugoj komunjare,ali nećemo više neda admin
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 3 gosta.