http://www.julia-goerges.com/uploads/tx ... G_3322.jpgJ.Goerges je napisao/la:haj smanjite mi ovu sliku za avatra
kopiraj to, odi u profil, postavke, avatar i zalijepi ovaj gore link na "LINK na URL avatara" i mora da radi, i stavi velicinu 100x100
Moderator/ica: insider
http://www.julia-goerges.com/uploads/tx ... G_3322.jpgJ.Goerges je napisao/la:haj smanjite mi ovu sliku za avatra
ma velika bolan ,neće da kopira mora se smanjiti na 100X100 hajde ,i kakav crni Analitico ,ko je tajSamo F.K.S !! je napisao/la:Analitico ba samo link kopiras na ono kopiraj url od avatara ili tako nestoJ.Goerges je napisao/la:to mali sarajliija nego haj mi smanji sliku ovu ,koje ste **** nećete ni da pozdravite novog članaSamo F.K.S !! je napisao/la:
Pa niko ti ne brani ne znam u cemu je problem da diskutujemo o problemima u skoli , curama itd na ovoj temi . Samo da kazem nesto adminu valjda se nece ljutit vi nama branite da pricamo o politici , a prije izbora na ovom portalu je stajala reklama SDA
sarajlija89 je napisao/la:Slazem se sa Admirom, Magicom i ostalima...
Vidio sam sinoc da je bilo neke rasprave oko toga, nezz zasto je obrisano..bar oni postovi koji su bili konstruktivni...mogli su ostat.
Jbg, ima nas i malo ozbiljnijih, koje interesuju neke konkretne sfere zivota....a i ovi mladji bi mogli svasta nauciti, to su edukativne stvari jbem mu misa...![]()
![]()
Ali, na ovoj temi, mahom dominiraju omladinci...kojima je zanimljivije napisat Vozdra, dobar dan i sl....sta ces
Ajde malo o prvim strancima u ex yu fudbalu, molicu lijepo.Tribalian je napisao/la:Admire o cemu cemo "civilizovano" da tupimo sad![]()
Dal da predjemo na stripove,Tv serije(bez sapunica) ili o prvim strancima u ex yu fudbalu?
[youtube][/youtube]Tribalian je napisao/la:Admire o cemu cemo "civilizovano" da tupimo sad![]()
Dal da predjemo na stripove,Tv serije(bez sapunica) ili o prvim strancima u ex yu fudbalu?
ko je tajTribalian je napisao/la:Sve je sinoc bilo OK,dok se nije pojavio jedan expert koji ima 15-16 godina ,a doktor je za istoriju,politiku,medju nacionalno pitanje i sve ostalo!!!!!!!
Taj tvoj splicanin pati od polenske alergijeSamo F.K.S !! je napisao/la:[youtube] [/youtube]Tribalian je napisao/la:Admire o cemu cemo "civilizovano" da tupimo sad![]()
Dal da predjemo na stripove,Tv serije(bez sapunica) ili o prvim strancima u ex yu fudbalu?![]()
![]()
Nego gdje mi je onaj splicanin on isto domacica neka samo serije gleda![]()
Hahaha ma ko i ja J**+ nas polen obojicuTribalian je napisao/la:Taj tvoj splicanin pati od polenske alergijeSamo F.K.S !! je napisao/la:[youtube] [/youtube]Tribalian je napisao/la:Admire o cemu cemo "civilizovano" da tupimo sad![]()
Dal da predjemo na stripove,Tv serije(bez sapunica) ili o prvim strancima u ex yu fudbalu?![]()
![]()
Nego gdje mi je onaj splicanin on isto domacica neka samo serije gleda![]()
malopre sam ga video zaslinio skroz
,on ti je ljubitelj samo onih CSI serija
slabije gleda ove druge.
ma sad sam ga vidio pita za tebesarajlija89 je napisao/la:@Goerges
Ne slusam, ali znam ko je![]()
Lafcina je Zisko..toliko zena imo![]()
Gledo sam intervju, kad je bio gost kod Vanje Bulica, pa sam ga poblize upoznao..zanimljiv lik
Mislim da bi administracija trebala imati malo postovanja prema nama starijima, ne znam jesu li oni pogledali kolumnu sto magica pishe. Znaci svi mi mozemo itekako puno nauciti citajuci istu, a taj isti covjek sinoc ovde fino pishe sta misli. Iako se u vecini nisam slozio sa njim, diskusija je bila zdrava i poucna. I onda dodje neko i izbrishe sve tosarajlija89 je napisao/la:Slazem se sa Admirom, Magicom i ostalima...
Vidio sam sinoc da je bilo neke rasprave oko toga, nezz zasto je obrisano..bar oni postovi koji su bili konstruktivni...mogli su ostat.
Jbg, ima nas i malo ozbiljnijih, koje interesuju neke konkretne sfere zivota....a i ovi mladji bi mogli svasta nauciti, to su edukativne stvari jbem mu misa...![]()
![]()
Ali, na ovoj temi, mahom dominiraju omladinci...kojima je zanimljivije napisat Vozdra, dobar dan i sl....sta ces
Papak jesi to ti?J.Goerges je napisao/la:ko je tajTribalian je napisao/la:Sve je sinoc bilo OK,dok se nije pojavio jedan expert koji ima 15-16 godina ,a doktor je za istoriju,politiku,medju nacionalno pitanje i sve ostalo!!!!!!!![]()
Jimi neće ,daj link da stavim i ja
Admir_Sa je napisao/la:Mislim da bi administracija trebala imati malo postovanja prema nama starijima, ne znam jesu li oni pogledali kolumnu sto magica pishe. Znaci svi mi mozemo itekako puno nauciti citajuci istu, a taj isti covjek sinoc ovde fino pishe sta misli. Iako se u vecini nisam slozio sa njim, diskusija je bila zdrava i poucna. I onda dodje neko i izbrishe sve tosarajlija89 je napisao/la:Slazem se sa Admirom, Magicom i ostalima...
![]()
Ali, na ovoj temi, mahom dominiraju omladinci...kojima je zanimljivije napisat Vozdra, dobar dan i sl....sta cesA to nisu bili postovi tipa
x: heroj, najbolji
y:diktator
x:veze ti nemas
Y:odje**
I sto onda covjek da se trudi i pishe kvalitetno, ako vamo sa strane ne moze normalno diskutovati. Opet kazem nije otvorena bila posebna tema, nije bilo psovanja i vrijedjanja. Bash pravi pravcati konstruktivni chat na temi prilagodjenoj tome
Trenutno korisnika/ca: Sensei, svrakino1921, VivaLaStella i 10 gostiju.