Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Hrdjavom kurcu i dlaka smeta. Ko vas tjera da slusate te navijacke pjesme, nek prave ljudi sta ima veze.
Ne pijem
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
rossonero85
- Kontakt:
Zanimljiv video. Već nas pojedini gledaju kao "underdog" Mundijala. 
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Piso sam ti privatno brateKizo886 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 13:48Kome treba BiH-Italija sa BHT1 pišite mi u PP, da vam pošaljem.RightBack je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:23https://www.footballorgin.com/bosnia-an ... arch-2026/ Ovdje imas BiH-Italija, tamo na temi BiH-Italija su linkovi. Snimak s BHRT-a je blokiran, sve se nadam da je neko skinuo pa da će nam uploadovati.
I Davor Badrov ce da pjeva o Bosni. A jesu navalili 
Interesantan podcast o nasim sansama u grupi B na SPu, na francuskom je - jedan od gostiju je i Mesa Bazdarevic
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam gdje bih pitao, pa cu ovdje,,,,hoce li biti update za SP na Fifi 26....ili smo toliki maleri da kad smo se konacno plasirali da su ukinuli to 
Edit: evo izgleda da ce bit ako sam ja ovo dobro vidio trebo bi danas izac....medjutim dok ne vidim nas dres na igrici ja ne vjerujem
Edit: evo izgleda da ce bit ako sam ja ovo dobro vidio trebo bi danas izac....medjutim dok ne vidim nas dres na igrici ja ne vjerujem
=\_1921_/=
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Fifa mobile vec imala update nas nema jos uvjek, biti cemo navodno dodani kasnije nez kakva je stvar sa Fifom za PS ne igram vise pleyku jedino kad bratu navratim.invincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 10:42Ne znam gdje bih pitao, pa cu ovdje,,,,hoce li biti update za SP na Fifi 26....ili smo toliki maleri da kad smo se konacno plasirali da su ukinuli to
Edit: evo izgleda da ce bit ako sam ja ovo dobro vidio trebo bi danas izac....medjutim dok ne vidim nas dres na igrici ja ne vjerujem![]()
#CarsijaOdjebi
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja sam procitao danas za ovaj update, izgleda da cemo biti, i to bice sve licencirano (igraci, dresovi itd.)invincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 10:42Ne znam gdje bih pitao, pa cu ovdje,,,,hoce li biti update za SP na Fifi 26....ili smo toliki maleri da kad smo se konacno plasirali da su ukinuli to
Edit: evo izgleda da ce bit ako sam ja ovo dobro vidio trebo bi danas izac....medjutim dok ne vidim nas dres na igrici ja ne vjerujem![]()
Pazite, Štimac nije dobro, ali stvarno, taj lik psihički nije dobro, i dobrom psihijatru bi bilo dovoljno samo nekoliko trenutaka da napravi jasnu dijagnozu. Čovjeku se kcerka udala za Bošnjaka koji je musliman. Čovjek je bio donekle sasvim ok patriota, i onda se vjerovatno, moguce, rasplamsala ta mržnja, prezir ka porodici muža njegove kcerke itd itd. Njegovi komentari su licni. Kod normalnih ljudi nema problema što ljudi koji vole BiH vole zastavu RBiH sa ljiljanima. Onda je on došao u okruženje koje zatrovano mržnjom i svakakvim idealima, koji to bildaju, žao mi je što HŠK Zrinjski ne vidi da im je donio više negative. A to neće normalnim ljudima ništa značiti, ja ću i dalje podržavati pored BiH, reprezentaciju Hrvatske i želim im sve najbolje, zato što u svijetu kojem neki od nas kohabitiraju, sasvim je normano i učestalo da se družimo, radujemo, razgovaramo i svašta nešto. Kome nije, ko traži razlog, tako će uvijek biti. Pišem ovo, jer ne treba uzimat za ozbiljno neke ljude, i smijat se tuđoj nesreci.
- invincible1921
- Kontakt:
Nisam siguran za grb jer eo gledam stoje zvijezdice pored naseg imena i pise kao da ce full licencirani dresovi biti u nekom narednom updateu ,,,,nez sad dal se odnosi i na grb...medjutim kako god odlicna stvar da konacno i ovo docekamGoalgetter je napisao/la: ↑28 maj 2026, 11:12I ja sam procitao danas za ovaj update, izgleda da cemo biti, i to bice sve licencirano (igraci, dresovi itd.)invincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 10:42Ne znam gdje bih pitao, pa cu ovdje,,,,hoce li biti update za SP na Fifi 26....ili smo toliki maleri da kad smo se konacno plasirali da su ukinuli to
=\_1921_/=
Ove novinare treba istjerat kolko su glupi i kolko glupa pitanja postavljaju
- trunks1946
- Kontakt:
Fakat niko nema smisleno pitanje od novinara, samo ova majica kod Barbareza je top
orde del male
Jeste, bit će update, bit će naša Bosna i Hercegovina, u prvom izlasku nećemo imati dresove originalne, već generic mi i DR Kongoinvincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 13:57Nisam siguran za grb jer eo gledam stoje zvijezdice pored naseg imena i pise kao da ce full licencirani dresovi biti u nekom narednom updateu ,,,,nez sad dal se odnosi i na grb...medjutim kako god odlicna stvar da konacno i ovo docekamGoalgetter je napisao/la: ↑28 maj 2026, 11:12I ja sam procitao danas za ovaj update, izgleda da cemo biti, i to bice sve licencirano (igraci, dresovi itd.)invincible1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 10:42Ne znam gdje bih pitao, pa cu ovdje,,,,hoce li biti update za SP na Fifi 26....ili smo toliki maleri da kad smo se konacno plasirali da su ukinuli to
Ide na FUTu odma i dresovi i grb, a ekipu sam popunio osim ovog novog esmira,,,,,skupljam coinse ali nisam bas blizu
preskup je fkt
EDIT: Jedna vijest koju sam saznao da bi update mogao ofišl biti launčan između 18 i 21h danas.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, kouadio i 6 gostiju.