Uz osvojeni Kup i Superkup, nije loše!
BH klubovi u Evropi 26/27
-
PiazzaGrande
-
PiazzaGrande
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
A nekima je uspjeh odigrati neriješeno sa gradskim rivalom, pa se slavi i baca u trans kao da se osvojila liga.
Taj uspjeh je tako relativna stvar...
Taj uspjeh je tako relativna stvar...
Volim te bola'!
- Threeplanetrees
Babo bez obzira na jako loš humor moraš poraditi na lingvističkoj asimilaciji. Zamisli da si krenuo sa kokom na more i kažeš joj hoćemo li ovim putom na crveni grm mislim da je na doljanima gužva. Pa rekla bi sebi s kim krenuh jadna mi majka i iskočila bi iz auta u Žitu 
-
PiazzaGrande
Želim da ga osvoje pa da i taj naš poraz bude opravdan na pravi način", kazao je kroz smijeh trener HŠK Zrinjski Igor Štimac nakon poraza od Crystal Palacea rezultatom 2:0.
Tim porazom Plemići su završili europsku avanturu u doigravanju za osminu finala Konferencijske lige i zatvorili najuspješniju sezonu Zrinjskog u Europi...
Simpatični Štico!
Tim porazom Plemići su završili europsku avanturu u doigravanju za osminu finala Konferencijske lige i zatvorili najuspješniju sezonu Zrinjskog u Europi...
Simpatični Štico!
Volim te bola'!
Zamisli slavlja u Larnaci sada jer je Palace osvojio trofej. Sjajne scene.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
PiazzaGrande
- Threeplanetrees
-
PiazzaGrande
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Kako smo pošli mogli bi drugu Balordi dovesti Man.Utd u Mostar uskoro da napokon uživa u svojoj pravoj ljubavi.
Velež mu samo nudi frustracije i razočarenja i njemu i Zinedinu.
Velež mu samo nudi frustracije i razočarenja i njemu i Zinedinu.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Malo mi lakše bude kada vidim vaše humoristične upise, napredne verzije stečene filmom Kako je počeo rat na mom otoku.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Humoristični ili ne ostaje zapisano da je HŠK Zrinjski odigrao 1:1 sa osvajačem CL iste sezone pod Bijelim Brijegom a isto tako i prije dvije godine sa Aston Villom također odigrao 1:1 što je ogroman uspjeh za bh nogomet.
Da je slučajno obrnuta situacija vjerujem da bi takvi sportski rezultati već ušli u legendu kao Borusia Dortmund ovako minimiziranje uspjeha je logična stvar od rival koji to uopće više nije .
Da je slučajno obrnuta situacija vjerujem da bi takvi sportski rezultati već ušli u legendu kao Borusia Dortmund ovako minimiziranje uspjeha je logična stvar od rival koji to uopće više nije .
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Eno fešta i na Kipru, svi pričaju o velikom uspjehu 0-0 protiv Palacea, još u gostima. Nevjerovatno nešto.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Otiđi pa uveličaj slavlje svojim dosjetkama
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto pijaĆari europske ne igraju na vjetrometini kraj Mostara?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Potpis, nema šta ozbiljna se Europa igra u Zrinjskom već dugo i konstantno. Nema ko šta prisrat realno, voljeli Zrinjski ili ne.Zaboljesutra je napisao/la: ↑28 maj 2026, 17:24Humoristični ili ne ostaje zapisano da je HŠK Zrinjski odigrao 1:1 sa osvajačem CL iste sezone pod Bijelim Brijegom a isto tako i prije dvije godine sa Aston Villom također odigrao 1:1 što je ogroman uspjeh za bh nogomet.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
GrgurPlinskii
- Kontakt:
- BiHSportman
- Kontakt:
Ne volim Zrinjski, ali realno veliki je uspjeh remi sa Aston Villom kao i Crystal Palaceom.
-
ArmandoMarenzi
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 maj 2026, 11:37Babo bez obzira na jako loš humor moraš poraditi na lingvističkoj asimilaciji. Zamisli da si krenuo sa kokom na more i kažeš joj hoćemo li ovim putom na crveni grm mislim da je na doljanima gužva. Pa rekla bi sebi s kim krenuh jadna mi majka i iskočila bi iz auta u Žitu![]()
Ahbab, shlabo si ti izhgleda pohodio čhasove bošnjačkog jezika.Imenica put (cesta) u nominativu množine ima dva oblika: putevi i putovi. Prvi oblik koristimo u prenesenom, metaforičnom značenju, a drugi u doslovnom.
Znači, ako mislite na neke konkretne, postojeće staze, ceste, kazat ćete “putovi”. Npr. Tim sam putovima došao do tvoje kuće.
Ako mislite na preneseno značenje, upotrijebit ćete drugi oblik. Npr. Prošao sam mnoge životne puteve; Pronašao je puteve milosti; Pošao je putevima poniznosti i hrabrosti.
Osim putovi i putevi, također postoji i treći oblik za nominativ množine: puti. No taj se oblik koristi gotovo isključivo u književnom, pjesničkom jeziku te ima izrazito stilsko značenje.
-
ArmandoMarenzi
- Kontakt:
LZN kao donji ešalon BH humora je glavom i bradom Monti Pajton za hrvatske humoristične perjanice.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.