Meni je veca frka gradnja Juga. Nadao sam se do izbora, ali dinamika je tako slaba da nece za godinu, kako su azurni. Sta je ono, ljudi? Benjamina vise i ne dolazi s Magodom da nadgleda od bruke jer 4-5 radnika mogu mjesecima uvezivati onu zicu i salovati.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- akisarajevo92
- Kontakt:
I sta rekose, radi se fasada na Sjeveru na proljeceNerminFatic je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:02Meni je veca frka gradnja Juga. Nadao sam se do izbora, ali dinamika je tako slaba da nece za godinu, kako su azurni. Sta je ono, ljudi? Benjamina vise i ne dolazi s Magodom da nadgleda od bruke jer 4-5 radnika mogu mjesecima uvezivati onu zicu i salovati.![]()
Don't believe the hype.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Sramota je kako sporo ide gradnja juga. Pa one šipove su završili prije 3 mjeseca. Za 3 mjeseca smo napravili istok i to u periodu jesen-zima. Možda nismo eksperti građevinske struke, ali imamo oči i nismo slijepi. Pa u ovom periodu vrhunca građevinske sezone treba vrviti gradilište.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
Marokanci58
- Kontakt:
Evo neka ostane zapisano ako misli neko da je troll post.Lokomotifa je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:11Sramota je kako sporo ide gradnja juga. Pa one šipove su završili prije 3 mjeseca. Za 3 mjeseca smo napravili istok i to u periodu jesen-zima. Možda nismo eksperti građevinske struke, ali imamo oči i nismo slijepi. Pa u ovom periodu vrhunca građevinske sezone treba vrviti gradilište.
Kako plačas izvodjacu fakture tako radovi i idu. Jug će kostati preko 15 miliona i nezgodan teren i temelji, šipovi, instalacije su pojele do sada 90% osiguranih sredstava. Budzeti su prazni.
Napušteno je 30 km gradilišta autoceste od Tešnja ka Zenici zbog istih stvari i poskupljenja iako je to nulti prioritet države.
Čekat će se iduća bduzetska godina da se uvrsti još 5 miliona za jug.
BRATSTVO GRAČANiCA
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Smaraš majstore. Da se niste talili s Nijazom u 4 zida, možda bi se i naigrao proljetos, ovako mrka kapa.
Pošteno, pa kako bude.
-
sanjinusto
- Kontakt:
15 kuraca.Marokanci58 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:21Evo neka ostane zapisano ako misli neko da je troll post.
Kako plačas izvodjacu fakture tako radovi i idu. Jug će kostati preko 15 miliona i nezgodan teren i temelji, šipovi, instalacije su pojele do sada 90% osiguranih sredstava. Budzeti su prazni.
Napušteno je 30 km gradilišta autoceste od Tešnja ka Zenici zbog istih stvari i poskupljenja iako je to nulti prioritet države.
Čekat će se iduća bduzetska godina da se uvrsti još 5 miliona za jug.
Do kad ce ovaj imbecil trolati temu?
Ma dobro jug će se završit, vjerujem do kraja godine, ali ovo sa terenom je sramota, u nekoliko godina smo došli od najboljeg do najgoreg terena u državiNerminFatic je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:02Meni je veca frka gradnja Juga. Nadao sam se do izbora, ali dinamika je tako slaba da nece za godinu, kako su azurni. Sta je ono, ljudi? Benjamina vise i ne dolazi s Magodom da nadgleda od bruke jer 4-5 radnika mogu mjesecima uvezivati onu zicu i salovati.![]()
Maricu zgrabi se prvo u BiH sta valja, a onda se dovodi sa strane
Roncal izgleda kod kona, a Grbic u Zrinjski
Pisaj ga sad trazi nesto , Belmina Beganovica iz Sturma
Roncal izgleda kod kona, a Grbic u Zrinjski
Pisaj ga sad trazi nesto , Belmina Beganovica iz Sturma
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
ELDIABLO20 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:57
Ja bi isao po Ghrozia iz Radnika i M. Stanic iz Sirokog ali njega ja mislim da nema sanse dobiti.
Nadam se da ce pokusati obojica dobri za nase lige
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
sanjinusto
- Kontakt:
Sta ce nam investitor ako cemo dovoditi igrace iz fenjerasa PLBiH? Hajde neko kao Grbic ok, relativno je mlad jos uvijek, ali Ghorzi i ovi Spanci, neka hvala. Ima interesantnijih trzista.
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
hulahopkapusikurac
- BiHSportman
- Kontakt:
Ovo si upravu.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:57Ja bi isao po Ghrozia iz Radnika i M. Stanic iz Sirokog ali njega ja mislim da nema sanse dobiti.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Od 1. januara Adidas, lijepo, lijepo.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Joj jest mi drago al vam Nodi uvali hahahahha.
Nekad sprdate lika al ima šeme
Najavi nodi adidas eto adidasa
Nekad sprdate lika al ima šeme
Najavi nodi adidas eto adidasa
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Bez uvrede ikome, halali te