Ko? Srbi???
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A sto im sad i ovaj nas statut ne moze proci?
Jel i za to kriv hdz ili jos nisu izbacili ono FK SARAJEVO iz njihovog originalnog statuta?

Jel i za to kriv hdz ili jos nisu izbacili ono FK SARAJEVO iz njihovog originalnog statuta?
Koje su šanse da su dva tuljana Mirvića u dogovoru?

Statut je samo mali dio lijepih vijesti koje nam stizuGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑29 maj 2026, 14:37Ima da masper sos curi, samo statut![]()
Spineri vazda nesto spinuju, ni B tim nisu prvi formirali, a kamoli nosili adidas
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sad će lagano kopanje po arhivi postova i da se prisjetimo na stučno mišljenje navijača manjeg sarajevskog kluba o adidas dresovima.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
sanjinusto
- Kontakt:
Nema tu nikakvih dogovora niti su oni u nekim specijalnim odnosima. Ismir trazi nacine da vas napusti, samo ga koci sto ne moze da nadje nikoga da mu proda upravljacka prava. Ne znam sta se tacno desava kod vas, ali mislim da vam je pokvarilo koncepciju kad je Tan digao ruke pa vas i onaj princ ispalio.
Rudar rasproda sve najbolje, i na kraju će ostati u PL 
Pošto eksperiment sa Špancima nije donio rezultat,sledeće sezone prelazimo igricu. Jedanaest tamnoputih igrača,ali sa EU papirima,da se nevode kao stranci

Pošto eksperiment sa Špancima nije donio rezultat,sledeće sezone prelazimo igricu. Jedanaest tamnoputih igrača,ali sa EU papirima,da se nevode kao stranci
- Shategabri
- Kontakt:
Jes, to pričate od Tana pa na ovamo.sanjinusto je napisao/la: ↑29 maj 2026, 14:59Nema tu nikakvih dogovora niti su oni u nekim specijalnim odnosima. Ismir trazi nacine da vas napusti, samo ga koci sto ne moze da nadje nikoga da mu proda upravljacka prava. Ne znam sta se tacno desava kod vas, ali mislim da vam je pokvarilo koncepciju kad je Tan digao ruke pa vas i onaj princ ispalio.
Brkate vaše želje sa realnošću.
Koševo Zapad
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Vala ako ce nam iznad grba biti r gol.com kao kod kona onda bolje da je macron ostao
-
sanjinusto
- Kontakt:
Nije to moja zelja. Ja bi volio da Ismir ostane kod vas jer vas lose vodi. To bi za vas dobro bilo da vas uzme neko drugi. Covjek hoce da proda prava, odrzavao je i sastanke po tom pitanju, nije nikakva tajna.Shategabri je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:02Jes, to pričate od Tana pa na ovamo.sanjinusto je napisao/la: ↑29 maj 2026, 14:59Nema tu nikakvih dogovora niti su oni u nekim specijalnim odnosima. Ismir trazi nacine da vas napusti, samo ga koci sto ne moze da nadje nikoga da mu proda upravljacka prava. Ne znam sta se tacno desava kod vas, ali mislim da vam je pokvarilo koncepciju kad je Tan digao ruke pa vas i onaj princ ispalio.
- svrakino1921
- Kontakt:
Stadion Asim Ferhatović Hase u Sarajevu spreman je za večerašnju prijateljsku utakmicu reprezentacija Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije.
Javna ustanova Centar za sport i rekreaciju, koja upravlja stadionom, u proteklom periodu uložila je dodatne napore kako bi, u skladu sa zahtjevima i preporukama UEFA-e, osigurala neophodne uslove za organizaciju međunarodne utakmice i dostojan doček reprezentacija, službenih lica, medija i navijača.
Javna ustanova Centar za sport i rekreaciju ispunila je sve zahtjeve i uslove UEFA-e uz podršku osnivača Općine Centar, navodi se na zvaničnoj stranici Općine.
Večerašnja utakmica ima poseban značaj jer je Koševo domaćin reprezentaciji Bosne i Hercegovine u periodu kada su oči sportske javnosti usmjerene ka predstojećem Svjetskom prvenstvu.
Bosna i Hercegovina nekoliko godina nije igrala na stadionu Koševo, a može se vidjeti da su tribine, klupe za rezervne igrače, prostorije za novinare i semafor posebno "ušminkani" za ovu priliku.
Meč Bosna i Hercegovina - Sjeverna Makedonija igra se večeras od 20:30 sati.

GOLEM SI DRUGI DOME
P.S.
Kako Pitarima središe stadion za Europu
Koji su to kraljevi

Javna ustanova Centar za sport i rekreaciju, koja upravlja stadionom, u proteklom periodu uložila je dodatne napore kako bi, u skladu sa zahtjevima i preporukama UEFA-e, osigurala neophodne uslove za organizaciju međunarodne utakmice i dostojan doček reprezentacija, službenih lica, medija i navijača.
Javna ustanova Centar za sport i rekreaciju ispunila je sve zahtjeve i uslove UEFA-e uz podršku osnivača Općine Centar, navodi se na zvaničnoj stranici Općine.
Večerašnja utakmica ima poseban značaj jer je Koševo domaćin reprezentaciji Bosne i Hercegovine u periodu kada su oči sportske javnosti usmjerene ka predstojećem Svjetskom prvenstvu.
Bosna i Hercegovina nekoliko godina nije igrala na stadionu Koševo, a može se vidjeti da su tribine, klupe za rezervne igrače, prostorije za novinare i semafor posebno "ušminkani" za ovu priliku.
Meč Bosna i Hercegovina - Sjeverna Makedonija igra se večeras od 20:30 sati.

GOLEM SI DRUGI DOME
P.S.
Kako Pitarima središe stadion za Europu
Koji su to kraljevi
Opa, postavljene već nove stolice što je stoka isčupala.
Golema si južna tribino najvećeg stadiona u državi Bosni i Hercegovini.
Sad ih boli to što sam se ja godinama zalagao za custom made dresove u odnosu na ove generičke koje ti onako istresu sa gomile i svaki moraš platiti.
Boli ih to što sam se godinama šprdao sa njima jer su se kofrčili sa Adidas dresovima koje su uzimali preko posrednika, dok Adidas nije znao ni da postoje.
Ako će to biti slučaj i sa našim dresovima i opremom onda je to katastrofalan potez kluba i dokaz da je Sanin iskompleksiran kao i brat mu. Ukoliko ovo bude saradnja direktno sa Adidas kompanijom, onda svaka čast, velika stvar. Veoma jednostavno.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Sta 200 ‘iljada dolara uradi od sirotinje

- Shategabri
- Kontakt:
Govorim samo kako ide obrazac.sanjinusto je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:05Nije to moja zelja. Ja bi volio da Ismir ostane kod vas jer vas lose vodi. To bi za vas dobro bilo da vas uzme neko drugi. Covjek hoce da proda prava, odrzavao je i sastanke po tom pitanju, nije nikakva tajna.Shategabri je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:02Jes, to pričate od Tana pa na ovamo.sanjinusto je napisao/la: ↑29 maj 2026, 14:59
Nema tu nikakvih dogovora niti su oni u nekim specijalnim odnosima. Ismir trazi nacine da vas napusti, samo ga koci sto ne moze da nadje nikoga da mu proda upravljacka prava. Ne znam sta se tacno desava kod vas, ali mislim da vam je pokvarilo koncepciju kad je Tan digao ruke pa vas i onaj princ ispalio.
Kad ode Tan, ide raspad.
Kad ode Nam, ide raspad.
Kad ode Ismir...nastavi niz.
Ako i ode Ismir, a otići će nekad logično, preuzima neko drugi.
Niko se neće odreći investicije koja nije mala nego će gledati da mu se isplati.
Uglavnom, kad je neko glavni u klubu i sve se pita, prilagođava klub svojim interesima.
Ne znači da se ti interesi uvijek poklapaju i u potpunosti sa navijačkim interesima.
Koševo Zapad
Sarajevo ima distributerski ugovor sa njima, gdje iz kataloga naručuju dresove po nižim cijenama, dok bi mi trebali imat direktni partnerski ugovor gdje kreiraju posebne dresove u saradnji sa klubom, takve informacije imamVirtu4l je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:19
Sad ih boli to što sam se ja godinama zalagao za custom made dresove u odnosu na ove generičke koje ti onako istresu sa gomile i svaki moraš platiti.
Boli ih to što sam se godinama šprdao sa njima jer su se kofrčili sa Adidas dresovima koje su uzimali preko posrednika, dok Adidas nije znao ni da postoje.
Ako će to biti slučaj i sa našim dresovima i opremom onda je to katastrofalan potez kluba i dokaz da je Sanin iskompleksiran kao i brat mu. Ukoliko ovo bude saradnja direktno sa Adidas kompanijom, onda svaka čast, velika stvar. Veoma jednostavno.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šanse za to su ravne nuli, Adidas da ima neki interes za ove prostore uzeo bi Dinamo, Zvezdu...
Dobit ćete iste dresove kao i do sad samo što će koštati 200+ KM i to je to.
Doktor za retardaciju.
DoktorXabaras je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:33Šanse za to su ravne nuli, Adidas da ima neki interes za ove prostore uzeo bi Dinamo, Zvezdu...
Dobit ćete iste dresove kao i do sad samo što će koštati 200+ KM i to je to.
Kroz globalnu distribucijsku strategiju, digitalne prodajne kanale i međunarodnu dostupnost Adidas proizvoda, FK Željezničar će biti na prisutan na međunarodnim tržištima, nastavljajući razvijati globalni identitet kao i komercijalni potencijal. Istovremeno, nova međunarodna maloprodajna mreža će pojačati vezu sa bosanskohercegovačkom dijasporom i razviti novu generaciju navijača van granica Bosne i Hercegovine".
Osim u BiH Zeljin dres ce se prodavati i po europi u adidas sopovima, naravno u manjim kolicinam, tamo gdje ima nasi ljudi poput Austrije, Slovenije, Njemacke
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.

.png)